- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Kara_gozlum
-
Allah razi olsun bogazlarim cok kötü insaalah hersey gececekHer şey gönlünüzce olsun bundan sonra ayağınıza taş değmesin inşallah
AminnnnElleri kırılsın. ☹☹☹
Aynn canim vallahi çok cektim hep sustum ama artik kendimi düşüncem yeter artikmazlumun ahını allah görür we bırakmaz canım şanslısın aslında bebeğin yok iyice düşün ölç tart biç boşanmak istersende inceldiği yerden kopsun bi yapan hep yapar
Hiç bir kadın şiddeti hak etmez erkek sövsun dövsün o erkek oluyor kadında en ufak bir şeyde saygısız haketmissin mi oluyor yazık çok yazıkSiz saldirmissiniz ... Şiddet gördüm demeyin.....şiddet uyguladım deyin öncelikle.
Evet canim onlarla yasiyordum hayatimi mahvettiler kendi ellerimle yine teslim edemem kendimiCanım benim lütfen geri dönme o eve anladigim kadarıyla kvyle yaşıyorsun böyle hayat geçmez inan bana daha çok yıpranır çok zorlanirsin gençliğin gitmeden kurtul şu adam kılıklı şahıstan
Ahhh canim valla ne yasadim o an kimse bunu dusunmezken beni hatalı gormesin kimse o anlari ben yasadim kimse degil dile getrmek cok kolayHiç bir kadın şiddeti hak etmez erkek sövsun dövsün o erkek oluyor kadında en ufak bir şeyde saygısız haketmissin mi oluyor yazık çok yazık
Maalesef uzaktan konuşması kolay size de geçmiş olsun hiç bir şey için geç değildir hayatınızı yeniden kurun böyle bir insanla ömür geçmezAhhh canim valla ne yasadim o an kimse bunu dusunmezken beni hatalı gormesin kimse o anlari ben yasadim kimse degil dile getrmek cok kolay
Çok geçmiş olsun lütfen darp raporu alın ve bağımlı olan eşinizden ayrılın..Arkadasim sorun olan bana onca küfür hakaret var siz ilk sen başlattın diyorsunuz beni kafam yerinde değil siz benim ne çektiğimi kimlerle mucadele ettiğimi bilmeden yargiliyirsunz onca anlatmadigim olay varki susup kimse sen haksizsin diyemez ki kardesleri ailesi biliyorlar analarini kardeslerini lanet olsunki boyle bi aileye katıldığıma cocuk yapmaya çalışmaya hersey bildiginiz gibi degil inanin bana kumandayla vurmaya calisti sonraso ben bu tarz muhabbet olunca kulagini cektim ben hakliyim demiyorum zaten ama bunca seyi yasayip siz baslattiniz derseniz bende kendimi savunurum
Insallah canim insallahMaalesef uzaktan konuşması kolay size de geçmiş olsun hiç bir şey için geç değildir hayatınızı yeniden kurun böyle bir insanla ömür geçmez
Gidicem zaten canim bu boyle kalmicak cektiricem ona zaten başını mahkemelerden kaldiramiyirdu son 1senedir durmustu mahkemeleri artik ugrasicam onunla mahkeme yoluyla dilime nefesimi ona harcamicamÇok geçmiş olsun lütfen darp raporu alın ve bağımlı olan eşinizden ayrılın..
Ondan eşte olmaz babada hatta insan değil ya elleri kırılsın.
İnsanların bam teline basmayı özellikle mi yapıyorsunuzSiz saldirmissiniz ... Şiddet gördüm demeyin.....şiddet uyguladım deyin öncelikle.
Alicam canim bugün gidicem almaya yanina kar kalmicak birakmicamDarp raporu alın hemen. Sakın kanmayın tatlı sözlere falan. Acımayın asla.
Allah yolunuzu açık etsinAlicam canim bugün gidicem almaya yanina kar kalmicak birakmicam
Rabbim razi olsun hepinizdenAllah yolunuzu açık etsin
Darp raporu al hemenKizlqr cok kötüyüm suan annemdeyim es denen canideb siddet gördüm bogazlarim hep morardi ben 9senedir onun pis uyusturucusuyla ugrasirken o beni annesine tercih etti ilk konu kv denen fesat (ortalik karistirmakta üstüne yok) kardesim bana gelmişti 13 yasinda isten gelmişti balkona gectik oturuyorduk kv laf söylüyordu kürtçe ben sustum dinledim neyse kardeşim lavaboya gitti bende balkonun kapısında onlari dinliyordum bi baktim pedere diyorki ne gelmis bu ben istemiyorum sevmiyorum diye bende ciktim ne diyorsun s3n dedim kardesim bana gelmiş sana degil diye sevmiyorum gelmesin dedi ben fittirdim neyse pederde beni susturmaya calisiyor karina de dedim bende sonra girdim kardesimi dayımlara yolladım annemde ehliyet sinavina gitmisti esimde sevmez kardeşimi sonira tam esimi aricaktim baktim geldi bende dedimki esime soyle annene n3 hakla kardesimi ailemi istemez sevmesin onun sevgisine ihtiyacimiz mi var diye sonra annen fesat ortalik karıştırıp duruyor dedim o sira da bi kelime kullandi bana hakim olamadim kulaklarını cektim sonra bana saldirdi boğazımi mir yapti tabi bu sirada kv peder gittiler biz tartisirken döverken beni bagirdm eltime gitmislerdi yukarda oturuyorlar belki gelirler kimse gelmedi sonra ben polisi aricam dedim telefonu elimden aldi kalktik ciktik evden sonra nefes almakta zorlanıyordum sahile goturdu beni istmedigimi soyledim birak peşimi ne senin ailenle ne sana katlanamiyirum dedim tamm dedi neyse anneme geldik kapidan iceri sokti beni anneme bem gidiyorum dedi tani annem hic bisey bilmiyordu tamam oglum dedi buyuk kardesim gordu morluklari hemen cagirdi kizimin hali ne dedi annem saygisiz dedi bana ben de dedimki be saygisizligimi gordun senn annen ara bozan bugun o kim ki kardesimiailemi istemocek diye annem deliye döndü kafam cok dolu hic bisey hissetmiyirum ben kacarak evlendim evet hata bende bizde ama evlenmek kadar bosanmakta doğal ben hayatimi kendim yaktim bile bile atese attim kendimi ama herkes hata yapar ama ben cok fazla sbrettim kim okursa rabbim razi olsun okumayaninda cani saolsun
Bu yorumu yakıştıramadım sanaSiz saldirmissiniz ... Şiddet gördüm demeyin.....şiddet uyguladım deyin öncelikle.
Aynen canim bu hayatta önce kendini sağlığını düşüneceksin...Gidicem zaten canim bu boyle kalmicak cektiricem ona zaten başını mahkemelerden kaldiramiyirdu son 1senedir durmustu mahkemeleri artik ugrasicam onunla mahkeme yoluyla dilime nefesimi ona harcamicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?