Esim dedigim lanetten darp gördüm

Canım benim lütfen geri dönme o eve anladigim kadarıyla kvyle yaşıyorsun böyle hayat geçmez inan bana daha çok yıpranır çok zorlanirsin gençliğin gitmeden kurtul şu adam kılıklı şahıstan
Evet canim onlarla yasiyordum hayatimi mahvettiler kendi ellerimle yine teslim edemem kendimi

Hiç bir kadın şiddeti hak etmez erkek sövsun dövsün o erkek oluyor kadında en ufak bir şeyde saygısız haketmissin mi oluyor yazık çok yazık
Ahhh canim valla ne yasadim o an kimse bunu dusunmezken beni hatalı gormesin kimse o anlari ben yasadim kimse degil dile getrmek cok kolay

Ahhh canim valla ne yasadim o an kimse bunu dusunmezken beni hatalı gormesin kimse o anlari ben yasadim kimse degil dile getrmek cok kolay
Maalesef uzaktan konuşması kolay size de geçmiş olsun hiç bir şey için geç değildir hayatınızı yeniden kurun böyle bir insanla ömür geçmez

Çok geçmiş olsun lütfen darp raporu alın ve bağımlı olan eşinizden ayrılın..

Ondan eşte olmaz babada hatta insan değil ya elleri kırılsın.

Çok geçmiş olsun lütfen darp raporu alın ve bağımlı olan eşinizden ayrılın..

Ondan eşte olmaz babada hatta insan değil ya elleri kırılsın.
Gidicem zaten canim bu boyle kalmicak cektiricem ona zaten başını mahkemelerden kaldiramiyirdu son 1senedir durmustu mahkemeleri artik ugrasicam onunla mahkeme yoluyla dilime nefesimi ona harcamicam

Darp raporu al hemen

Şimdi hastanede omraporu almış olman lazım bu insanlar dayağıda inkar ede boşanma süremde daha çok zorlanırsın almış ol lütfen raporunu şikayetçi de ol
Sen şikayetçi olursan bunsefer geri al diye pervane olurlar ama kanma
Lütfen al o raporu

Bak sen o raporu al şikayet etmesen de olur o rapor 3 ay geçerli buna benzer bir olay yaşadı bir tanıdığım
İnan karşı tarafın o kadar çirkefliği oldu ki bu rapor sayesinde bazı şeyleri kanıtladı kadına başkası var sen o yüzene gittin dediler ki kv Kp kocası döverek atmıştı evden mahkemede kadın da raporu gösterdi onların o Ara haberleri yoktu sonra şikayetçi oldu barışalım diye yalvardılar şikayetini geri al falan kadın da boşanma sürecinde tüm hakkını aldı şikayetini de geri almadı ama mahkemelere gitmemiş en son para cezası almıştı sanırım adam

O yüzden git ve raporu Al sonra pişman olursun boşanacağım diyorsun daha artık şöyle böyle düşünme

Gidicem zaten canim bu boyle kalmicak cektiricem ona zaten başını mahkemelerden kaldiramiyirdu son 1senedir durmustu mahkemeleri artik ugrasicam onunla mahkeme yoluyla dilime nefesimi ona harcamicam
Aynen canim bu hayatta önce kendini sağlığını düşüneceksin...
Uyuşturucu kullanan kişi düzelmez.
Çocugunun olmaması hakkinda böyle hayırlı olduğunu gösteriyor rabbim herşeyin en iyisini bilir...
Seni sevecek değer verecek birisi çıkar mutlaka karşına sen önce kendini sev ve kurtul bu yükten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…