- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.220
- 898
- Konu Sahibi Kara_gozlum
-
Boş verin annesini falan. Kocanız insan olsa dünyayı alırdı karşısına. Hepsi ettiğini elbet çeker. Siz şimdi canınızı kurtarın onlardan.Kurtulacam insallah anasiyla yasar sevsin anasını sebep oldu
Ben şaşırmadım , uç uç yorumlar hepBunu gerçekten sen mi yazdın? Çok şaşkınım.
Saldirmista kocasına napmış boğazına mi yapışmış yapmayın Allah aşkına bu durumda bari kadın kadına destek olmalı köstek değil bu bayanın yerinde sende olabilirdin düşünerek yazalım.Siz saldirmissiniz ... Şiddet gördüm demeyin.....şiddet uyguladım deyin öncelikle.
Yeni gördüm çok üzgünüm canım senin adınaKizlqr cok kötüyüm suan annemdeyim es denen canideb siddet gördüm bogazlarim hep morardi ben 9senedir onun pis uyusturucusuyla ugrasirken o beni annesine tercih etti ilk konu kv denen fesat (ortalik karistirmakta üstüne yok) kardesim bana gelmişti 13 yasinda isten gelmişti balkona gectik oturuyorduk kv laf söylüyordu kürtçe ben sustum dinledim neyse kardeşim lavaboya gitti bende balkonun kapısında onlari dinliyordum bi baktim pedere diyorki ne gelmis bu ben istemiyorum sevmiyorum diye bende ciktim ne diyorsun s3n dedim kardesim bana gelmiş sana degil diye sevmiyorum gelmesin dedi ben fittirdim neyse pederde beni susturmaya calisiyor karina de dedim bende sonra girdim kardesimi dayımlara yolladım annemde ehliyet sinavina gitmisti esimde sevmez kardeşimi sonira tam esimi aricaktim baktim geldi bende dedimki esime soyle annene n3 hakla kardesimi ailemi istemez sevmesin onun sevgisine ihtiyacimiz mi var diye sonra annen fesat ortalik karıştırıp duruyor dedim o sira da bi kelime kullandi bana hakim olamadim kulaklarını cektim sonra bana saldirdi boğazımi mir yapti tabi bu sirada kv peder gittiler biz tartisirken döverken beni bagirdm eltime gitmislerdi yukarda oturuyorlar belki gelirler kimse gelmedi sonra ben polisi aricam dedim telefonu elimden aldi kalktik ciktik evden sonra nefes almakta zorlanıyordum sahile goturdu beni istmedigimi soyledim birak peşimi ne senin ailenle ne sana katlanamiyirum dedim tamm dedi neyse anneme geldik kapidan iceri sokti beni anneme bem gidiyorum dedi tani annem hic bisey bilmiyordu tamam oglum dedi buyuk kardesim gordu morluklari hemen cagirdi kizimin hali ne dedi annem saygisiz dedi bana ben de dedimki be saygisizligimi gordun senn annen ara bozan bugun o kim ki kardesimiailemi istemocek diye annem deliye döndü kafam cok dolu hic bisey hissetmiyirum ben kacarak evlendim evet hata bende bizde ama evlenmek kadar bosanmakta doğal ben hayatimi kendim yaktim bile bile atese attim kendimi ama herkes hata yapar ama ben cok fazla sbrettim kim okursa rabbim razi olsun okumayaninda cani saolsun
Okuyor canim kuaförde çalışıyor patronu izin veriyor kendisi godteriyor ilgileniyor dersleriyleCanım bence kaç bu adamdan.
Daha fazla mahvetme hayatını zamanında yapmışsın bir hata şimdi evli kalarak tekrar bi hata yapma.Ben seni çocuk istiyorsun diye biliyorum aman ha ! Yapma yazık etme kendine
Birde 13 yaşındaki kardeşim işten geldi demişsin kardeşin okumuyor mu?
Evet hata yaptim kacarak evlendim ama bu hatayı cok sürdürdüm artik akillnndim bi hata hayatimi karartamzCanım bence kaç bu adamdan.
Daha fazla mahvetme hayatını zamanında yapmışsın bir hata şimdi evli kalarak tekrar bi hata yapma.Ben seni çocuk istiyorsun diye biliyorum aman ha ! Yapma yazık etme kendine bu adam koca olamamış baba hiç olamaz
Birde 13 yaşındaki kardeşim işten geldi demişsin kardeşin okumuyor mu?
Tamam canım hem okuyor hem hayatı öğreniyor yani anladım eğer okumuyorsa Ablası olarak destek ol aklını başına getir kardeşinin diyecektimOkuyor canim kuaförde çalışıyor patronu izin veriyor kendisi godteriyor ilgileniyor dersleriyle
Bir kadın bunu nasıl diyebilir şok içerisindeyim.Siz saldirmissiniz ... Şiddet gördüm demeyin.....şiddet uyguladım deyin öncelikle.
Boşa kardeşim bak önüne. Hata kul içindir anlamışsın hatanı boşa kurtul. Sana şiddet uygulamaya kimsenin hakkı yok. Git darp raporu al hemenKizlqr cok kötüyüm suan annemdeyim es denen canideb siddet gördüm bogazlarim hep morardi ben 9senedir onun pis uyusturucusuyla ugrasirken o beni annesine tercih etti ilk konu kv denen fesat (ortalik karistirmakta üstüne yok) kardesim bana gelmişti 13 yasinda isten gelmişti balkona gectik oturuyorduk kv laf söylüyordu kürtçe ben sustum dinledim neyse kardeşim lavaboya gitti bende balkonun kapısında onlari dinliyordum bi baktim pedere diyorki ne gelmis bu ben istemiyorum sevmiyorum diye bende ciktim ne diyorsun s3n dedim kardesim bana gelmiş sana degil diye sevmiyorum gelmesin dedi ben fittirdim neyse pederde beni susturmaya calisiyor karina de dedim bende sonra girdim kardesimi dayımlara yolladım annemde ehliyet sinavina gitmisti esimde sevmez kardeşimi sonira tam esimi aricaktim baktim geldi bende dedimki esime soyle annene n3 hakla kardesimi ailemi istemez sevmesin onun sevgisine ihtiyacimiz mi var diye sonra annen fesat ortalik karıştırıp duruyor dedim o sira da bi kelime kullandi bana hakim olamadim kulaklarını cektim sonra bana saldirdi boğazımi mir yapti tabi bu sirada kv peder gittiler biz tartisirken döverken beni bagirdm eltime gitmislerdi yukarda oturuyorlar belki gelirler kimse gelmedi sonra ben polisi aricam dedim telefonu elimden aldi kalktik ciktik evden sonra nefes almakta zorlanıyordum sahile goturdu beni istmedigimi soyledim birak peşimi ne senin ailenle ne sana katlanamiyirum dedim tamm dedi neyse anneme geldik kapidan iceri sokti beni anneme bem gidiyorum dedi tani annem hic bisey bilmiyordu tamam oglum dedi buyuk kardesim gordu morluklari hemen cagirdi kizimin hali ne dedi annem saygisiz dedi bana ben de dedimki be saygisizligimi gordun senn annen ara bozan bugun o kim ki kardesimiailemi istemocek diye annem deliye döndü kafam cok dolu hic bisey hissetmiyirum ben kacarak evlendim evet hata bende bizde ama evlenmek kadar bosanmakta doğal ben hayatimi kendim yaktim bile bile atese attim kendimi ama herkes hata yapar ama ben cok fazla sbrettim kim okursa rabbim razi olsun okumayaninda cani saolsun
Rabbim razi olsun canim benimCanım benim lütfen kurtul artık, senin dualarında olmayı hak etmeyen insanlar. Kurtul ve rahatla özgür ol. Dualarım seninle, asla yalnız değilsin
Sakın gitme annenlerde kal bu adamdan sana hayır gelmez artıkAhhh canim ahhhh
aldın mı sağlık raporunu ne yaptınKislar ben cikiyirum telefonum ucak modunda haver veririm hastaneye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?