Esim dedigim lanetten darp gördüm

Kurtulacam insallah anasiyla yasar sevsin anasını sebep oldu
Boş verin annesini falan. Kocanız insan olsa dünyayı alırdı karşısına. Hepsi ettiğini elbet çeker. Siz şimdi canınızı kurtarın onlardan.

Siz saldirmissiniz ... Şiddet gördüm demeyin.....şiddet uyguladım deyin öncelikle.
Saldirmista kocasına napmış boğazına mi yapışmış yapmayın Allah aşkına bu durumda bari kadın kadına destek olmalı köstek değil bu bayanın yerinde sende olabilirdin düşünerek yazalım.

Yeni gördüm çok üzgünüm canım senin adına

Canım bence kaç bu adamdan.
Daha fazla mahvetme hayatını zamanında yapmışsın bir hata şimdi evli kalarak tekrar bi hata yapma.Ben seni çocuk istiyorsun diye biliyorum bu adamdan aman ha ! Yapma yazık etme kendine bu adam koca olamamış baba hiç olamaz ve her türlü şiddete meyilli olan kişiden çocuk yapmak düpedüz aptallık etmek olur . Sakın Sakın Sakın
Birde 13 yaşındaki kardeşim işten geldi demişsin kardeşin okumuyor mu?

Okuyor canim kuaförde çalışıyor patronu izin veriyor kendisi godteriyor ilgileniyor dersleriyle

Evet hata yaptim kacarak evlendim ama bu hatayı cok sürdürdüm artik akillnndim bi hata hayatimi karartamz

Siz saldirmissiniz ... Şiddet gördüm demeyin.....şiddet uyguladım deyin öncelikle.
Bir kadın bunu nasıl diyebilir şok içerisindeyim.
Bir kadın şiddet görmüş geri kalan her şey önemsiz. Bir kadın şiddet görmüş ya şiddet görmüş. Haketmişsiniz demediğin kalmış ya

Boşa kardeşim bak önüne. Hata kul içindir anlamışsın hatanı boşa kurtul. Sana şiddet uygulamaya kimsenin hakkı yok. Git darp raporu al hemen

Canımm ya sana vuran elleri kırılsın.
Ne kadar sıkıntılar yasamissin, sabredeyim derken çok yipranmissin.
Bazı şeyler olmuyorsa olmuyordur,zorlamaya gerek yok.
Şiddet uygulayan yine uygular bunu bil.
Daha fazla yıpratma kendini bosan ne halleri varsa görsünler.

zararin neresinden donersen kardir..
ne olursa olsun sizin bir degeriniz olmayan yerde,durmayin ..
evet iki tarafta siddet uygulamis birbirine ya psikoloji,ya fiziki ofke baldan tatlidir derler o anda gozun hicbirseyi gormez ,dilimizin kemigi yoktur,amac karsi tarafi yaralamaktir ama Allah korusun daha kotusude olabilirdi..neyseki uzamamis..
yazik degilmi gencligine simdiden yaşlandigini,ruhunun yaralandigini ,bedenen cokusunu gorebiliyorum..emekleriniz cop oldu,yetmedimi 9 yil cektiklerin sakin sakin geri donmeeeee bu cahil insanlarla bir omur gecmez kac kurtar kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…