• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim dedigim lanetten darp gördüm

Hamim efendi benim ailemi istemeyen bi insandan ve irtalik karistiran esimle bizi birbirimize duduren insandann bahsediyorum siz hangi kafayi yaşıyorsunuz benim yanimda laf yapti ben iskillendim de dinledim
Öncelikle geçmiş olsun biraz kafanızı dinleyin. Zaten yasal süreç her türlü başladı. En kısa zamanda o adamdan kurtulursunuz umarım.
Ben dışarıdan objektif bir şekilde derdinizi okudum objektif bir şekilde yorum yapıyorum yaşadığınız şeyler psikolojinizi bozmuş asiri tepki vermiş olabilirsiniz ama cidden sizde biraz durup düşünün. Ne sizin ne karşı tarafın bu durumlara gelmesi normal mi? Onlar bir tuhaf ama sizin de tepkiniz çok asiri

İnsanın kendi elindedir her şey. Sizce normal mi anlatılanlar böyle aile iliskisi. Siz kapı dinlemeyi normal görüyorsanız onu bilemem. Ya da kayinvalidenizin kulagina yapışmayı. Ha benim icin sütten çıkmış ak kaşık muhabbeti yapmışsınız da neye dayanarak dediniz ne alakası var onu hiç anlamadım hanımefendi. Ben kayinvaldemin kulagina değil boynuna sarılıyorum haberiniz olsun
Evet elindedir ama iyi niyet denen şey bazılarında fazlası ile mevcut arkadaşımızda olduğu gibi bukadar yıl sabretmesinin sebebi bu, ha ben sabredermiydim tabiki hayır ama herkes bir değil sizde biliyorsunuz. Arkadaş size açıklamış kendi ismi geçince kardeşinin iması geçince dinlediğini bence siz önce yargıyı bırakın .Şöyle düşünün benim sizin mesajınızı alintiladigimi görüp bana cevap veriyorsunuz degilmi, yani sizi alintilamami görmezden gelemediniz ,arkadasimda kendi hakkında duydukları seyi görmezden duymazdan gelemedi hali ile bence bu olaya da öyle bakarsanız daha iyi anlayabileceginizi umuyorum. (kapi dinleme konusunada burdan açıklama olsun bu.)sizin gibi düşünenler varsa.
Kayınvalidesinin değil eşinin kufrune ve hareketine karşı eşinin kulağını çekmiş doğru okumanızı rica ederim hanfendi.

Evet elindedir ama iyi niyet denen şey bazılarında fazlası ile mevcut arkadaşımızda olduğu gibi bukadar yıl sabretmesinin sebebi bu, ha ben sabredermiydim tabiki hayır ama herkes bir değil sizde biliyorsunuz. Arkadaş size açıklamış kendi ismi geçince kardeşinin iması geçince dinlediğini bence siz önce yargıyı bırakın .Şöyle düşünün benim sizin mesajınızı alintiladigimi görüp bana cevap veriyorsunuz degilmi, yani sizi alintilamami görmezden gelemediniz ,arkadasimda kendi hakkında duydukları seyi görmezden duymazdan gelemedi hali ile bence bu olaya da öyle bakarsanız daha iyi anlayabileceginizi umuyorum. (kapi dinleme konusunada burdan açıklama olsun bu.)sizin gibi düşünenler varsa.
Kayınvalidesinin değil eşinin kufrune ve hareketine karşı eşinin kulağını çekmiş doğru okumanızı rica ederim hanfendi.
Kapı dinleme konusunun üzerinde duralım burada alıntı diye bir opsiyon sunulmuş kapıda böyle bir opsiyon mu var
Ben konu sahibinin yaşadıklarına kolay şeyler demiyorum, bende evliyim. Her şeyin düzgün ilerlemesi için elimden geleni yaptım hayatımda. Çok şükür emeklerimin karşılığını aldım.
9 senedir uyusturucu kullanan bir eşten kayınvalide ile yasamaktan bahsediyorum konu sahibi 9 senenin acısını bir günde çıkarmış ve bunu doğru yollardan yapmamış. Size fiziksel bir saldırı olduğunda siz ne yaparsınız ben eşin yaptığı doğru demiyorum kimse siddeti, siddetin her türlüsünü haketmez ne yapmış olursa olsun. Ama cidden bir durup düşünün normal mi bu noktada her şey. Konu sahibinin tepkileri normal mi

Ben kötü bir insan değilim sadece iliskilerini siz normal görüyorsanız bu da sizin düşünceniz. Konu sahibi ve ailesi kocası ya da kayınpederi kaynanası çok mu temiz cok mu haklılar yaptıklarına. Kadıncağızın durumuna elbette üzüldüm ama bunun çözümü bu mu?
İlişkilerini normal görmek ya da görmemekle ne alakası var mevzunun. Normal ya da değil terbiye anneden babadan alınır en başta , annenisini de işin için koymuşsunuz. Bilmiyorum bende insanların ne yaşadığını bilmeden anneye aileye edilen ağır cümleleri normal bulmuyorum. Şahsen biri burda benim terbiyemden ve ailemden bahsederse çok ciddi sorun çıkarırım kimsenin buna hakkı. İnsanın yarın öbürgün ne yaşayacağı hiç belli değil bazen bazen hatalar insanlar için konu sahibi nasıl bi hata yaptığının farkında bence. Biraz daha anlayışlı olmak gerektiğini düşünüyorum tabi dediğiniz gibi bu da benim düşüncem

İlişkilerini normal görmek ya da görmemekle ne alakası var mevzunun. Normal ya da değil terbiye anneden babadan alınır en başta , annenisini de işin için koymuşsunuz. Bilmiyorum bende insanların ne yaşadığını bilmeden anneye aileye edilen ağır cümleleri normal bulmuyorum. Şahsen biri burda benim terbiyemden ve ailemden bahsederse çok ciddi sorun çıkarırım kimsenin buna hakkı. İnsanın yarın öbürgün ne yaşayacağı hiç belli değil bazen bazen hatalar insanlar için konu sahibi nasıl bi hata yaptığının farkında bence. Biraz daha anlayışlı olmak gerektiğini düşünüyorum tabi dediğiniz gibi bu da benim düşüncem
Hanimefendi anneden alınır demişsiniz, burada annesi olmayan babası olmayan küçük yaşta kaybetmiş kaç kişi var acaba ki bunlardan biri de benim. Kendimiz yaparız bazı şeyleri. Kendi elimizdedir diyorum.

Kapı dinleme konusunun üzerinde duralım burada alıntı diye bir opsiyon sunulmuş kapıda böyle bir opsiyon mu var
Ben konu sahibinin yaşadıklarına kolay şeyler demiyorum, bende evliyim. Her şeyin düzgün ilerlemesi için elimden geleni yaptım hayatımda. Çok şükür emeklerimin karşılığını aldım.
9 senedir uyusturucu kullanan bir eşten kayınvalide ile yasamaktan bahsediyorum konu sahibi 9 senenin acısını bir günde çıkarmış ve bunu doğru yollardan yapmamış. Size fiziksel bir saldırı olduğunda siz ne yaparsınız ben eşin yaptığı doğru demiyorum kimse siddeti, siddetin her türlüsünü haketmez ne yapmış olursa olsun. Ama cidden bir durup düşünün normal mi bu noktada her şey. Konu sahibinin tepkileri normal mi
Konu sahibinin yaşını sorun lütfen, herkes sizinle bizim sahip olduğumuz imkan ve yaşama sahip olamıyor..

Kapıdaki opsiyon açık degilmi hanfendi
( kulağına ismi geliyor ve oda daha iyi duymak için dinliyor ),ben gayet iyi anlattigimi düşünüyorum şuan biraz anlamaya odaklanın. Kimse adının geçtiğini duyupta eğilip dinlemem yapmam öyle şey demesin burda ,ak kaşıktan kastimda herkes kendini pek aklayip pakliyor nedense yapmam etmem gibi.
Konu sahibimi yani 9 senenin acısını biranda cikartan bişey demiyorum. Bak arkadaşım ben yine bicok şeyi bilmediğini dusunerek bunların öncesi var diyorum herşey bianlik bişey değil .konu sahibinin de bildiğim için herşeyi gayet normal az bile aslında bana gorede çok önce yapılması gereken şeylerdi ama bu zamana kadar iyiliğinden olan kendine oldu.

Hanimefendi anneden alınır demişsiniz, burada annesi olmayan babası olmayan küçük yaşta kaybetmiş kaç kişi var acaba ki bunlardan biri de benim. Kendimiz yaparız bazı şeyleri. Kendi elimizdedir diyorum.
Haberim var hanfendi annesiz büyüdüm sayılır babamda evlendiği için üvey annem yine bildiğimiz zalim kadınlardandı beni istemedi. Evet kendim yaptım bişeyleri okudum meslek sahibi oldum iyi insan olmaya çalıştım. Sırf muhalefet olsun diye muhaliflik yapmadım, insanların acılarına karşı duyarlı olmaya anlamaya çalıştım,,,,Size de tavsiye ederim

O
Kizlqr cok kötüyüm suan annemdeyim es denen canideb siddet gördüm bogazlarim hep morardi ben 9senedir onun pis uyusturucusuyla ugrasirken o beni annesine tercih etti ilk konu kv denen fesat (ortalik karistirmakta üstüne yok) kardesim bana gelmişti 13 yasinda isten gelmişti balkona gectik oturuyorduk kv laf söylüyordu kürtçe ben sustum dinledim neyse kardeşim lavaboya gitti bende balkonun kapısında onlari dinliyordum bi baktim pedere diyorki ne gelmis bu ben istemiyorum sevmiyorum diye bende ciktim ne diyorsun s3n dedim kardesim bana gelmiş sana degil diye sevmiyorum gelmesin dedi ben fittirdim neyse pederde beni susturmaya calisiyor karina de dedim bende sonra girdim kardesimi dayımlara yolladım annemde ehliyet sinavina gitmisti esimde sevmez kardeşimi sonira tam esimi aricaktim baktim geldi bende dedimki esime soyle annene n3 hakla kardesimi ailemi istemez sevmesin onun sevgisine ihtiyacimiz mi var diye sonra annen fesat ortalik karıştırıp duruyor dedim o sira da bi kelime kullandi bana hakim olamadim kulaklarını cektim sonra bana saldirdi boğazımi mir yapti tabi bu sirada kv peder gittiler biz tartisirken döverken beni bagirdm eltime gitmislerdi yukarda oturuyorlar belki gelirler kimse gelmedi sonra ben polisi aricam dedim telefonu elimden aldi kalktik ciktik evden sonra nefes almakta zorlanıyordum sahile goturdu beni istmedigimi soyledim birak peşimi ne senin ailenle ne sana katlanamiyirum dedim tamm dedi neyse anneme geldik kapidan iceri sokti beni anneme bem gidiyorum dedi tani annem hic bisey bilmiyordu tamam oglum dedi buyuk kardesim gordu morluklari hemen cagirdi kizimin hali ne dedi annem saygisiz dedi bana ben de dedimki be saygisizligimi gordun senn annen ara bozan bugun o kim ki kardesimiailemi istemocek diye annem deliye döndü kafam cok dolu hic bisey hissetmiyirum ben kacarak evlendim evet hata bende bizde ama evlenmek kadar bosanmakta doğal ben hayatimi kendim yaktim bile bile atese attim kendimi ama herkes hata yapar ama ben cok fazla sbrettim kim okursa rabbim razi olsun okumayaninda cani saolsun
Öncelikle geçmiş olsun. Yazarken genel noktalama işaretlerini geçtim en azından bir nokta falan koyun. İnsanlar okuyup yardımcı olmak isteyebilirler ama o kadar karışık ki inanin, okumaktan vazgeçen çok olur. Tekrar geçmiş olsun

Kapıdaki opsiyon açık degilmi hanfendi
( kulağına ismi geliyor ve oda daha iyi duymak için dinliyor ),ben gayet iyi anlattigimi düşünüyorum şuan biraz anlamaya odaklanın. Kimse adının geçtiğini duyupta eğilip dinlemem yapmam öyle şey demesin burda ,ak kaşıktan kastimda herkes kendini pek aklayip pakliyor nedense yapmam etmem gibi.
Konu sahibimi yani 9 senenin acısını biranda cikartan bişey demiyorum. Bak arkadaşım ben yine bicok şeyi bilmediğini dusunerek bunların öncesi var diyorum herşey bianlik bişey değil .konu sahibinin de bildiğim için herşeyi gayet normal az bile aslında bana gorede çok önce yapılması gereken şeylerdi ama bu zamana kadar iyiliğinden olan kendine oldu.
Insanların bilmeden konuşması benide deli ediyor perim, keşke bilseler neler yaşadığını. Görseler ne hayatlar var. Herşey bizim çevremizdeki hayat gibi değil. Ne yaşamlar var :KK43:

O
Öncelikle geçmiş olsun. Yazarken genel noktalama işaretlerini geçtim en azından bir nokta falan koyun. İnsanlar okuyup yardımcı olmak isteyebilirler ama o kadar karışık ki inanin, okumaktan vazgeçen çok olur. Tekrar geçmiş olsun

Bacim kadin siddet gormus. Can havliyle gelmis konu acmis. Yapmayin sunu.

Insanların bilmeden konuşması benide deli ediyor perim, keşke bilseler neler yaşadığını. Görseler ne hayatlar var. Herşey bizim çevremizdeki hayat gibi değil. Ne yaşamlar var :KK43:
Valla dün gece halini gördüğümden beri kotuyumya sabahladim resmen.insanlarin elinde PC, telefon oturduklari yerden yazmak kolay geliyor kuzu.

Bacim kadin siddet gormus. Can havliyle gelmis konu acmis. Yapmayin sunu.
Pardon ne yapmışım! Gayet iyi niyetle yazdığım yoruma karşılık çok anlamlı olmamış yorumunuz. Ben ders verme niteliğinde yazmadım zaten. Okurken, karışıklıktan dolayı okumaktan vazgeçen insanlar olmasın diye bir sonraki yazdıklarında nokta koysun diye söyledim.

Pardon ne yapmışım! Gayet iyi niyetle yazdığım yoruma karşılık çok anlamlı olmamış yorumunuz. Ben ders verme niteliğinde yazmadım zaten. Okurken, karışıklıktan dolayı okumaktan vazgeçen insanlar olmasın diye bir sonraki yazdıklarında nokta koysun diye söyledim.

Siddet goren bir kadina noktalama isaretleri vs.diye iyi niyetle tavsiyeler vermek pek yerinde ve anlamli olmus! Kadin darmadagin bir halde. Keske tek derdi noktalama isaretleri olsa.

Yetmezmis gibi siddeti hakli cikaran yorumlar yapiliyor. Sen baslatmissin deniliyor. Siddetin bir sebebi olamaz!

Siddet goren bir kadina noktalama isaretleri vs.diye iyi niyetle tavsiyeler vermek pek yerinde ve anlamli olmus! Kadin darmadagin bir halde. Keske tek derdi noktalama isaretleri olsa.

Yetmezmis gibi siddeti hakli cikaran yorumlar yapiliyor. Sen baslatmissin deniliyor. Siddetin bir sebebi olamaz!
Siz önce okudunuzu iyi anlayin nokta. Şiddeti haklı çıkartan insa
Siddet goren bir kadina noktalama isaretleri vs.diye iyi niyetle tavsiyeler vermek pek yerinde ve anlamli olmus!
Yorumum beni bağlar lütfen konu sahibine yorum yapın.

Back
X