• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim dedigim lanetten darp gördüm

Günü gecmismi dediler bu ne saçmalık ya akşam oluyor olay günü geçmek nedirya. Kayiplarida 24 saat geçmeli diyorlar ne saçma şeyler bazen deli oluyorum bu sisteme..Kuzum çok merak ettik seni o pislik aradimi bişey yaptimi. Git al raporu da artık o uğraşsın ş.
Aldim canim raporumu dun 1de yazmis bisry yasatmamis gibi

Eklentiler

• 20200918_082026.webp
    20200918_082026.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 97
Gördüğün şeyler hoş değil ancak adamın kulaklarına saldırırsan onun bunu karşılıksız bırakması imkansız.. Ben delirirdim kulağıma saldırsa biri. Bende ona allah ne verdiyse yapardım yani. Kimse burada adamı haklı görmüyor ama şiddet bir bombaysa pimi sen çekmişsin ne yazık ki..Öfke kontrolün bitmiş. O ailede biraz daha kalırsan olaylar daha ileri taşınır,kaç kurtar kendini
Bana söylediği kelimeyi acikca soylim ozaman nefen kulaklarıni cektim bana dedigi kelime "benim annemin başında kocasi var senin annenin kocasi yok neler yapıyordur "dedi benim babam 13sene olmus vefat edeli bugun ayni kelime sanada soylense dur bakalim yerinde rabbim yasatsin mi diyim sizr ne dememi istersiniz

Bana söylediği kelimeyi acikca soylim ozaman nefen kulaklarıni cektim bana dedigi kelime "benim annemin başında kocasi var senin annenin kocasi yok neler yapıyordur "dedi benim babam 13sene olmus vefat edeli bugun ayni kelime sanada soylense dur bakalim yerinde rabbim yasatsin mi diyim sizr ne dememi istersiniz
Allah belasını köpeklerde selasini versin mahlukattttyaaa

Sakın ama sakın barışma:KK43:

Ondan 1000 kat iyileri çıkar karşısına, inşAllah sonuna kadar kendini kaybetmeden dik durur 🤲
Çıkar tabi kuzum herkes bir değil. Yaşı çok genç daha bukadar bile katlanması olacak şey değildi bence. İnşallah Rabbim yardicisi olsun korusun özellikle.

Ya hadi baban vefat etmedi diyelim hersey normal seyrinde diyelim. Kv.senin kardesini istemiyor, esin kardesini istemiyor burada sana uygulanan bir psikolojik siddet var neden kimse bunu gormuyor? Yok siddetin pimini sen cekmissin yok sen de az degilmissin. Hangimiz esimizle tarismadik ki? O zaman hepimiz dayak yemeyi hakettik yani. Bu nasil bir kafadir ya aklim almiyor.

Ya hadi baban vefat etmedi diyelim hersey normal seyrinde diyelim. Kv.senin kardesini istemiyor, esin kardesini istemiyor burada sana uygulanan bir psikolojik siddet var neden kimse bunu gormuyor? Yok siddetin pimini sen cekmissin yok sen de az degilmissin. Hangimiz esimizle tarismadik ki? O zaman hepimiz dayak yemeyi hakettik yani. Bu nasil bir kafadir ya aklim almiyor.
Ben artık bazilarina bisey demiyorum canim icimi kimse bilmiyor ama artik kim beni hayatimi kiniyorsa rabbim yasatsin diyorum ne diyim artik

Deseydin ya valla benim annem kocası 13 yıkdır yok erkek gibi kadın ama demek ki senin ananın kocası ölse Allah muhafaza

Deseydin ya valla benim annem kocası 13 yıkdır yok erkek gibi kadın ama demek ki senin ananın kocası ölse Allah muhafaza
Anasi ceker gider kimse bilmez nereye gittiğini kimse demez anam nerde diye benim annemin gittigi yerler belli dayimdir teyzemdir komsudur baska kimseye gitmez ama bunlar kıt insanlar anlamazlar

sacibelinde sacibelinde bakın ozellikle etiketledim sizi bu lafların yanında arkadaşımın kulak çekmesi sizce cokmu çok olmuş düşüncelerinizi merakla bekliyorum nokta.. ha siz diyorsanız ki yoo ben bu laflara aşırı açığım bünyem kaldırır hatta ve hatta boynuna sevgiyle sarılırım diyosaniz orasını bilemeyeceğim.

Ben artık bazilarina bisey demiyorum canim icimi kimse bilmiyor ama artik kim beni hayatimi kiniyorsa rabbim yasatsin diyorum ne diyim artik
Canım raporu almana da uzaklaştırma almana da sevindim bazen neyin hayırlı olduğunu bilmez insan uyulturucu yaşın genç hala çok daha güzel günler görürsün inş birde hakkını helal et yazmış zehir zıkkım olsun ne hakkı
Açıkçası boşanıp boşanmama gibi şeyler söylemem ama aldığın karar beyse en doğrusunu yapmanı isterşm sen boşanmaya karar verdin madem tüm hukuki olarak haklarını al işte araştır çok zor bir süreç olacağı kesin ama hakkında hayırlısı en gözl şekilde olsun inş

Kizlqr cok kötüyüm suan annemdeyim es denen canideb siddet gördüm bogazlarim hep morardi ben 9senedir onun pis uyusturucusuyla ugrasirken o beni annesine tercih etti ilk konu kv denen fesat (ortalik karistirmakta üstüne yok) kardesim bana gelmişti 13 yasinda isten gelmişti balkona gectik oturuyorduk kv laf söylüyordu kürtçe ben sustum dinledim neyse kardeşim lavaboya gitti bende balkonun kapısında onlari dinliyordum bi baktim pedere diyorki ne gelmis bu ben istemiyorum sevmiyorum diye bende ciktim ne diyorsun s3n dedim kardesim bana gelmiş sana degil diye sevmiyorum gelmesin dedi ben fittirdim neyse pederde beni susturmaya calisiyor karina de dedim bende sonra girdim kardesimi dayımlara yolladım annemde ehliyet sinavina gitmisti esimde sevmez kardeşimi sonira tam esimi aricaktim baktim geldi bende dedimki esime soyle annene n3 hakla kardesimi ailemi istemez sevmesin onun sevgisine ihtiyacimiz mi var diye sonra annen fesat ortalik karıştırıp duruyor dedim o sira da bi kelime kullandi bana hakim olamadim kulaklarını cektim sonra bana saldirdi boğazımi mir yapti tabi bu sirada kv peder gittiler biz tartisirken döverken beni bagirdm eltime gitmislerdi yukarda oturuyorlar belki gelirler kimse gelmedi sonra ben polisi aricam dedim telefonu elimden aldi kalktik ciktik evden sonra nefes almakta zorlanıyordum sahile goturdu beni istmedigimi soyledim birak peşimi ne senin ailenle ne sana katlanamiyirum dedim tamm dedi neyse anneme geldik kapidan iceri sokti beni anneme bem gidiyorum dedi tani annem hic bisey bilmiyordu tamam oglum dedi buyuk kardesim gordu morluklari hemen cagirdi kizimin hali ne dedi annem saygisiz dedi bana ben de dedimki be saygisizligimi gordun senn annen ara bozan bugun o kim ki kardesimiailemi istemocek diye annem deliye döndü kafam cok dolu hic bisey hissetmiyirum ben kacarak evlendim evet hata bende bizde ama evlenmek kadar bosanmakta doğal ben hayatimi kendim yaktim bile bile atese attim kendimi ama herkes hata yapar ama ben cok fazla sbrettim kim okursa rabbim razi olsun okumayaninda cani saolsun
Neden hep sorunlar kvden çıkıyor anlayamıyorum.Bırakın kv yi falan siz iyi olduktan sonra zaten kimse sizi bu hale getiremez.Arada saygı da kalmamış.Üstelik şiddet görmüşsünüz aileler dahil olmuş evliliğin hiçbir kalitesi kalmamış.Ayrılmak en iyisi

Back
X