- Emoji Skoru
- 190.520
- Puanlar
- 798
ama iste esiniz sizin gibi degil. biliyorsaniz birsey emanet etmeyin adamaEvet ama bu benim yapıma ters. Biri bana bir şeyini verse annem babam bile gözüm gibi bakar korurum. Aynı özeni bekledim aslında. Ve içindeki evraklardan dolayı çok üzüldüm. Çok uğraş gerekiyor yeniden çıkartmak çok zor. İnanın gözümde değil para pul. Canı sağolsun kocamın. Ama uğraşmak hele de almanyada Almanca bilmeden çok zor.
ben de cok sarsak biriyimdir pasaport gibi, tapu, kira kontrati, garanti belgesi gibi onenli seylerini hep eşime veririm o benim adima dosya acti orada biriktirir, pasaportumu kendi pasaportunu koydugu yerde tasir vs. ama o bana sakızını emanet etmez çünkü bilir yani kaybedebilirim. bile bile bana verirse ve ben kaybedersem de kendisine kizar çünkü biliyordun midenin huyunu niye ictin tursunun suyunu derler. ya da yön bilgim sıfır. yol hafizam eksinin de altinda. "suradan gidiyoruz" bile desem acar haritadan bakar bana guvenmez çünkü ben böyleyim. ya da ben biliyorum ki onun hijyen anlayisi bombk asla "temizledim" dedigi seye guvenmem mutlaka birkac soru sorarim "oncesinde bezi yikadin di mi, bu bez mutfak bezi di mi? nereden aldin" vs diye çünkü klozetin alt kismindan yere degen bezle buzdolabi silmeye calisan birisi.
herkes esini tanir, ona göre davranir.
siz de bir anlık dalginlikla vermissiniz ama suc biraz da sizin. savsak birine cuzdan vermemeliydiniz.
ama insanlik hali . olan da olmus.
kizindan da biliyorsun, bu durum insanin elinde olan birsey degil kimse dehbli olmak istemez. O da mutsuzdur odaginin daginik olmasindan. ona baska sorumluluklar vermeye calis böyle onemli konulara bulastirmamaya calis bundan sonrasi icin.
cok da uzulme, cana gelecegine mala gelsin.
bazen bazi seyler yaşanır, elden ne gelir
Son düzenleme: