- 21 Aralık 2018
- 412
- 972
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf yapmayın gözünüzü seveyim,lütfen sözüme kulak asın,boşa sallamıyorum inanın.Midenin %85 alınması
Benim 50 kiloyu düzenli beslenme ve spor ile veren tanıdığım var. 50 kiloya düştü tığ gibi oldu bu sefer de. Doktora gidersiniz rahatsizliginiza yönelik tedavi olursunuz. Kilo vermeye çalışırsınız sonra. Yine de olmazsa bakarsınız duruma. Ne kadarlık evlisiniz?Siz 10 20 kiloyu spor ve diyetle verebilirsiniz lakin ben 40 kiloyu veremem maalesef
Ben bu dediklerinizi zaten yapıyorum. Yürüyüş mesela köpeğim ile günde 3 saat deniz kenarında yürüyüş yapıyorum su çok içiyorum ekmek yemiyorumÖnce kendinizi motive edip hedef belirleyebilirsiniz . Mesela haftada 3 kilo . Yürüyüş , su , ekmeği azaltmak mümkünse çıkarmak gibi
Zayiflama ameliyatlarini bende riskli buluyorum. Hem ameliyatla birden bukadar kilo veren insanlarin cogunun yüzlerinde ve bedenlerinde cökmeler meydana geliyor.Çünkü o derece kilo sporla vermeye motivasyonum yok
59 kilosun şu an kilo almıyorsun benceBende tüp mide oldum 3 yıl olacak , hala az yememe rağmen kilo almaya başladım yaşadığım başka sorunlarda cabası bilemedim![]()
Ben bu dediklerinizi zaten yapıyorum. Yürüyüş mesela köpeğim ile günde 3 saat deniz kenarında yürüyüş yapıyorum su çok içiyorum ekmek yemiyorum
Çok güzel .. Ama demek ki bir yerlerde yanlış olan birşey var . Fast food , abur cubur , paketli gıda ...Ben bu dediklerinizi zaten yapıyorum. Yürüyüş mesela köpeğim ile günde 3 saat deniz kenarında yürüyüş yapıyorum su çok içiyorum ekmek yemiyorum
Neyse arkadaşlar ben zaten buraya kararımı etkileyin diye yazmadım eşimi nasıl ikna ederim diye yazdım belli ki ona bi yanıt gelmeyecek. Sağolun yorumlarınız İçin.Zayiflama ameliyatlarini bende riskli buluyorum. Hem ameliyatla birden bukadar kilo veren insanlarin cogunun yüzlerinde ve bedenlerinde cökmeler meydana geliyor.
Seren serengili taniyormusunuz bilmem ama kendiside bu ameliyatlari oldu ve suan büyük saglik sorunlari yasiyor. Youtubeda aciklamalarini bulup izleyebilirsiniz. Nekadar pisman oldugunu anlatiyor.
Spor ve diyet ile zayiflamak en manktiklisi.
Eşiniz ölmenizi istiyor o zaman ? Sebebi ne olursa olsun bencillik dinlemem ben olsam şanslıymışım ki uyanmışım ya bir dahaki sefere uyanamazsam diye korkudan uyuyamamMerhaba ben 28e girmek üzere olan morbid obez tabi ileri derecede obez biriyim. 166 boy 104 kiloyum. Bir gün uyku apnem yüzünden nefes alamayarak uyanınca tüp mide ameliyatı olmaya karar verdim. Ama eşim kesinlikle destek olmuyor bu konuda bana. Ailem bile olmam taraftarı. Uyku apnesi eklem rahatsızlıkları şeker sınırda kolesterol tavan boyun fıtığı vs sağlığım elden gidiyor diye ailem ol dedi kabul etti ama eşim istemiyor. En sonunda ne yaparsan yap dedi kenara çekildi. Antalya’da yaşıyorum ve Akdeniz üni obezite cerrahisi bölüm başkanına ameliyat olacağım ama özelde olacağım.
Çok haklıVallahi adam bana çok sancılı olacak olursan spor yap demekten başka bişey demiyor. İnsülin direncini kıralım iğne olursun karından insülin direncin için diyor. Ameliyata izin vermiyor kendince.
Çünkü o derece kilo sporla vermeye motivasyonum yok
Vallahi adam bana çok sancılı olacak olursan spor yap demekten başka bişey demiyor. İnsülin direncini kıralım iğne olursun karından insülin direncin için diyor. Ameliyata izin vermiyor kendince.