Eşim detaylı temizlik yapmıyorsun diyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya o istiyor ki hergün elektrik süpürgesi ile evi süpürmemi toz almamı bulaşık çamaşırları hemen yıkamamı hergün yeni nevresim istiyor ve yerleri banyoyu bal dök yala yapmamı istiyor yapıyorum ama şurası olmamış diyo mesela

2 kisilik evde bulasik camasir birikir, oyle yikanir, ne diye azicik azicik yikansin ki.

gunluk nevresim degistirmek de bence cok abarti, neticede gunluk dus alip temiz pijama giyildiginde neden boyle bir ihtiyac hasil olsun ki.

hergun ev supurme isi de ne bileyim balkon falan aciliyorsa belki gerekiyordur da, biraz toz olsa ne olur ki yani, olmezsiniz,
evde alerjisi olan birisi varsa belki o zaman sarttir bilemeyecegim.

ama 1.5 aylik evlilikte temizlige kafayi takmak cok enteresan degil mi sizce de, daha cicim aylarindasiniz. Cok garip boyle bir seyle dertleniyor olusunuz benim acimdan. 10 yillik evliyim, 2 de cocuk var, benim var boyle dertlerim, sizin olmamali, yazik etmeyin kendinize.

Merhaba 😃;
Çok büyük bir dert değil ama eşin devamlı dalga geçiyor yavaş ve detaylıca temizlik yapmadığımı düşünüyor daha 1,5 aylık evliyim bana tam olarak sırasıyla nerden başlayacağımı hangi ürünleri kullanacağımı tam detaylıca yazabilir misiniz aslında yapıyorum ama hiç beğenmiyor benden 40 yıllık bayan tecrübesi bekliyor
Salaga yatmış insan numarası yap. Aaa nasıl oluyor o temizlik şunu mu yapayım falan de bırak o yapsın sen izle. Böylesine böyle cevap gerekir

2 kisilik evde bulasik camasir birikir, oyle yikanir, ne diye azicik azicik yikansin ki.

gunluk nevresim degistirmek de bence cok abarti, neticede gunluk dus alip temiz pijama giyildiginde neden boyle bir ihtiyac hasil olsun ki.

hergun ev supurme isi de ne bileyim balkon falan aciliyorsa belki gerekiyordur da, biraz toz olsa ne olur ki yani, olmezsiniz,
evde alerjisi olan birisi varsa belki o zaman sarttir bilemeyecegim.

ama 1.5 aylik evlilikte temizlige kafayi takmak cok enteresan degil mi sizce de, daha cicim aylarindasiniz. Cok garip boyle bir seyle dertleniyor olusunuz benim acimdan. 10 yillik evliyim, 2 de cocuk var, benim var boyle dertlerim, sizin olmamali, yazik etmeyin kendinize.
Yok çok kötü bi dert değil ben yapamadığım için üzülüyorum annesi çok titiz bi bayan öyle yetiştirilmiş bu arada yanımızda inşaat var

O kadar detaylı isteyen kendi temizlesin. Madem o kadar titiz cağırın bir yardımcı haftada onbeste bir dip köşe temizlensin yipratmayin kendinizi.

Merhaba 😃;
Çok büyük bir dert değil ama eşin devamlı dalga geçiyor yavaş ve detaylıca temizlik yapmadığımı düşünüyor daha 1,5 aylık evliyim bana tam olarak sırasıyla nerden başlayacağımı hangi ürünleri kullanacağımı tam detaylıca yazabilir misiniz aslında yapıyorum ama hiç beğenmiyor benden 40 yıllık bayan tecrübesi bekliyor

Yaaaaaa aşkım haklısın ben beceremedim temizlik işini, pazar yapma göster diyin.

Evet terlik fırlatsam kafasına görecek gününü hahaha ya bide diyoki ben temizlik hastasıyım
Temizlik hastası olan temizliğini kendisi yapar. Temizlik bekleyen temizlik hastası görmedim..

Siz evin çalışanımısınız?
Her gun nevresim değiştirmek ne bende mi sorun var?
Böyle yok begenmedim git şunu yap sil diyecek birisini arıyorsa eve yardımcı alsın onu desin
Ev hanımısınız?

siz ona git ek iş yap para kazan diyor musunuz ev pis değilse yeter yani bal dök yala olacak ne
Aylık maaş bağlasın

Siz evin çalışanımısınız?
Her gun nevresim değiştirmek ne bende mi sorun var?
Böyle yok begenmedim git şunu yap sil diyecek birisini arıyorsa eve yardımcı alsın onu desin
Ev hanımısınız?

siz ona git ek iş yap para kazan diyor musunuz ev pis değilse yeter yani bal dök yala olacak ne
Aylık maaş bağlasın
Hahaha evet ya eşim aslında çok komik eğlenceli birisi öyle şiddeti middeti yok ama temizliğe takık bakımlı istiyor evi eşyalarını vb. Temiz temiz uyumak istiyormuş düzen temizlik onun için çok huzur vericiymiş

Hahaha evet ya eşim aslında çok komik eğlenceli birisi öyle şiddeti middeti yok ama temizliğe takık bakımlı istiyor evi eşyalarını vb. Temiz temiz uyumak istiyormuş düzen temizlik onun için çok huzur vericiymiş
Sıddetının mıddetının olmaması normal olan zaten

Huzura çabalayark kavuşulur alsın bezi bulsun huzuru
Temizlesin kirlerle beraber derdi tasası kaybolsun
Ev daha kirli olsun ki ona temızlemek için fırsat doğsun huzur bulur

bu arada bu bana göre psikolojik şiddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X