- 15 Aralık 2009
- 8.677
- 19.972
- 773
- Konu Sahibi esraylmz03
Soğanla bira kokusu çok farklıdır.
Mümkün değil ikisinin benzemesi .
Mümkün değil ikisinin benzemesi .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlari niye öpüyor ki??Yok hayır bol Soğanlı diye belirtmedi arkadaslarımı görünce kızlar öpmeyim ben sizi çok Soğan yedim dedi
Soğan kokar evet. Ama soğan kokusu olsa anlardiniz diye düşünüyorum.Yok tabi ki bilemezsiniz SOĞAN kebap la falan ole kokar mı o anlamda dedim
sogan la bira benzermiki onu bile bilmiyorum ben :)
Bunu gerçekten kötü bir niyetle sormuyorum. Önce bunu belirtmek istedim ama sınırlarınız nereye kadar?yani nasil bu kadar Relax olabilinir? Bende bazen öyle olmak istiyorum ama olmuyor. Acaba yapı meselesi mi? Yoksa uzman yardımı falan alınmalı mi bu rahatlik için?Bi arkadaşın eşi bira ictikten sonra anlaşılmasın diye soğan yiyormus. Fakat benim anlamadigim bu koca adamlar eslerinden niye korkuyor ve evet arkadasimla bir tane ictim diyemiyor? Alkolik değil sonuçta. Ben arkadaşımla bir yerde şarap icsem, eve döndüğümde söylemeye bile gerek görmem.eşim hiç sevmez ve İçmez yinede birbirimize karismayiz. Hesap vermeyi bukadar abartmak saçma. Erkekler evlenince niye hep yalan söylüyor? Herşeyi böyle didiklediginiz için...ben ozgurlugume duskunum. Karsimdakinede karışmam
Bunun Relax olmak ile ilgisi yok.sadece karşındaki kişinin de kendinin de; kişisel alanları,zevkleri,beğenileri,hayalleri,yapmak istedikleri,yaşamak için mutlu olmasi gerektiğini ve bunun için sevdiği şeylere birinin sinir koymamasi gerektiğini unutmamak gerekir.eşim ve ben küçük yaşlardan beri birlikteyiz.çok aşık olarak evlendik.farklı karakterlerde olmamıza rağmen birbirimizi sınırlamadik. Çok ayrı vakitte geçirmedik. Örneğin;bir gün stadyumda onun maçını izledik, ertesi gun taksimde benim hoslandigim sık bi mekanda sarabimizi içtik müzik dinledik. Ben maç sevmem oda şarap...yani birlikte de sınır yok.başkaları ile çok fazla vakit geçirmeyi sevmiyoruz. Genelde sevdigimiz şeyleri sıra ile birlikte yapıyoruz. Ama o çıkmak istese ben gitme demem.yada o bana demez.verdiğim örnekte eşimin geniş biri olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat tam tersi.kıskanan kendine göre sınırları olan belkide biraz tutucu biridir.ama saygı ve güven varsa bunu beni sıkarak yapmaz.ve bişey yapmak istediğimde izin almam söylerim. Bu benim durusumdur. O genelde benle ve çocuklarla olmayı tercih edip pek dışarı çıkmaz. Ama ciksada karışmam. Çünkü güveniyorum. Kilit nokta bu; güven...yani sınır şudur insan kendini tasirmadigi ve sacmalamadigi sürece ozgurdur.Bunu gerçekten kötü bir niyetle sormuyorum. Önce bunu belirtmek istedim ama sınırlarınız nereye kadar?yani nasil bu kadar Relax olabilinir? Bende bazen öyle olmak istiyorum ama olmuyor. Acaba yapı meselesi mi? Yoksa uzman yardımı falan alınmalı mi bu rahatlik için?