eşim doğrumu söylüyor yalanmı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi esyag
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Her operatörün fatura detayi online islem merkezinde var. Turkcell de sifre yazip 2222 ye yolla. Gelen sifreyle netten girip detay inceleyebilirsin.

Hatta sessiz kal, whatsapp web yükle kendi telefonuna. Sonra onun whatsapp indaki alana barkodu okut. Gun boyu kontrol edersin. Birsey varsa yakalarsin.

"bak gördünmü başka bişi desem inanmayacaksın" dedi demişsiniz. Bunun üzerine bi beyin fırtınası oluşturun. Beni de çocuğu da göremezsin tehdidiyle zafere ulaşılmaz. Ajan değilseniz ajanlık yapmayın derim. İzleyin. Yalanın mumu yatsıya kadar. Bana yalan söyleme de naparsan yap deyin mesela. O zaman doğruları duyabilirsiniz. Sizi her neye inandıracaksa biraz daha uğraşsın. Gözünüzle birlikte aklınızla açın ağzınızı.

K.validenizle ayni sehirdemisiniz?aranız nasıl onun yanına gitmis olabilirmi?bazen benim eşim de annesine olan düşkünlügüne sinir oldugum için bana söylemezde ona ugradığını bunun gibi bisey olabilir yada görüsmesini istemediginiz bi arkadasıyla karşılasıp onunla takılmısta olabilir baska,aldatma gibi falan biseymis gibi gelmedi bana..

Bence çok abartiyorsunuz unutmuş olabilir evraklari

Ne yalan söylim ben inanmadım olaya bak yok geri döndüm yok midem bulandı indim bunlar olurken de gecenin bir yarısı karısının aramak aklına gelmemiş, o değil nasıl yatıp uyudunuz ben olsam meraktan ölmüştüm heralde polisi bile arardım eşim asla aramamzlık yapmaz yapmıyorsa başına birşey gelmiştir kesin diye düşünürüm

Son düzenleme:
Çok şüpheli. Ayrıca normal eve gelme saati de çok geç bence. 3 saat sürer mi bir yol?
Metrobüs yani üstelik.

arastirmalarinizi sessiz yapin derim ben. delil bulursaniz yuzune carparsniz ki ustune laf soyleyemesin. yani yalan soyleyerek kapatmaya calismasin.
ha bir de delilleri bulursaniz ~insallah bulanazsiniz oyle bsy yoktur~ ne yapacaksiniz tepkiniz ne olacak buna da karar verin

Evrak unutup dönme kısmında olabilir diyecektim de adam yalan söylemiş zaten, şimdi nasıl inanılır ki.

Bir şey soracağım istanbulu bilmiyorum malum İzmirdeyim burda biyere gitmek istesen yarım saate gidersin neyse 6 da çıkıp saat 10 gelmesi hergün normal mi yav 4 saat yol nasıl çekiyorsunuz sabah akşam

Son düzenleme:
Bir şey soracağım istanbulu bilmiyorum malum İzmirdeyim burda biyere gitmek istesen yarin saate gidersin neyse 6 da çıkıp saat 10 gelmesi hergün normal mi yav 4 saat yol nasıl ğpçekiyorsunuz sabah akşam

Orası da aslında bir karışık ben de izmirdeyim ama görebiliyorum bi gariplik var bu 1de gelme durumunda.

Bir şey soracağım istanbulu bilmiyorum malum İzmirdeyim burda biyere gitmek istesen yarin saate gidersin neyse 6 da çıkıp saat 10 gelmesi hergün normal mi yav 4 saat yol nasıl ğpçekiyorsunuz sabah akşam
Her seferinde olması mümkün değil bence. En kötü trafikte kalan 2 saatte gelir
Her seferinde 4 saat çok şüpheli.

Ben konu sahibine bu durumun normal olmadığını açıkladım ama kendisi benim dışımda her mesaja cevap verdi. Çok ilginç bugün de kimse yazdıklarıma cevap vermiyor sanırım işlerine gelmiyor. :)
Metrobüsün ayrı yolu vardır trafiği yoktur, çok rahat gidersiniz. Söğütlüçeşmeden hadımköye ki İstanbul'un dışıdır Hadımköy, konu sahibinin eşinin işinin orda olduğunu sanmıyorum ama hadi diyelim ki orda, ki Söğütlüçeşme de altunizadeden 3 durak sonra gelir. Yani söğütlüçeşmeden hadımköy arası gidiş dönüş 120 dakikadır.
Arabayla gitmeye kalksanız gidiş dönüş o trafik saatinde bi de 6 saati bulur.
Yani konu sahibinin eşi her hafta sonu belki de iş diye başka şeyler yapıyor, çünkü bi kere zaman hatası var.
İş yerinden eve dönüşü dediğim gibi yarım saati bulmaması lazım.

Her seferinde olması mümkün değil bence. En kötü trafikte kalan 2 saatte gelir
Her seferinde 4 saat çok şüpheli.
Can dayanmaz yahu zaten sabah kaçta kalkıp yollara düşmesi gerekir insanın 9 da iş başi olsa 4 saat yol desen 5 de yollarda

Şimdi bende onu yazdım 4 saate dönüyorsa 4 saate de işe gitmesi lazım mantıken dimi ama

Bana da pek inandırıcı gelmedi malesef.O kadar saatte eve varamayıp geri gidip nasıl 1.30 gibi eve ulaştı.Bir de pazar günü veya haftasonundan bahsediyorsanız,geldiğinde yemek de yemediyse büyük ihtimal arkadaşlarıyla birliktedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…