eşim doğrumu söylüyor yalanmı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi esyag
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir şey soracağım istanbulu bilmiyorum malum İzmirdeyim burda biyere gitmek istesen yarım saate gidersin neyse 6 da çıkıp saat 10 gelmesi hergün normal mi yav 4 saat yol nasıl çekiyorsunuz sabah akşam

5 milyoncuk insanız biz libim İstanbul 17 milyon diye biliyorum
Ama bu kadar da sürer mi yine emin değilim

İstanbul kartından bilgi alabilirsin bence. Benim eşim yeni para yükledikten sonra kartı olmayan biri rica ettiği için kartı vermiş bassın diye. Adam karti degistirmis. Neyse ertesi gün tekrar basıyor kartı kartta bakiye yok. Çağrı merkezini aramış demiş ben kartı yükledim dün ama şimdi kartta bakiye yok. Kartın üstündeki numarayı vermiş kadın demiş işte bu karta şu tarihte en son şu kadar yükleme yapılmış şu tarihten beri de kullanılmamiş vs o zaman anlamış. Yani telefonda da bilgi alabilirsin

Senden korkar mı normalde korkuyorsa hiçbirşey yokken bile saçmalayabilir

Düzenli görüştüğü biri olabilir. Hergün altınizade de buluşup bir kafede oturup yarım saat bir saat konuşup öyle geliyor olabilir. Görüştüğü kişi ailesiyle yaşıyor veya evli olabilir. O yüzden herkes aynı saatte evine gidiyordur. Dun de kavga etmişlerdir veya başka bir konu gelişmiştir aralarında.

Orta da inanmanı gerektirecek kesin birşey yok. söylediklerine kimsenin inanmayacağını kendisi de biliyor olmalı. Ya başka bir kadın yok arkadaşlarıylaydı senden korkuyor söylemedi ya da aldatıyor sen umrunda değilsen böyle basit şekilde ortaya çıkabilecek yalan söyler

bence siz haklısınız.tavırları inandırıcı gelmedi ve gece 1.5 ta gelen biri neden haber vermesin.mantıklı gelmedi.

Bilgi veriyolarmı gerçekten

benimde aklıma bu geldi hatta belki orada kurulu bir düzeni olduğu da geldi

Takip ... Bide ben esimin sürekli online islemlerden kimi kacta aramis kac dakika konusmus hep kontrol ederim eger biriyle bulustuysa mutlaka online islemlerde vardir aklinizda olsun

Belki yükleme hakkında bilgi verirler ama hangi saatte hangi otobüse basım yapılmış söylemez diye düşünüyorum

Belki yükleme hakkında bilgi verirler ama hangi saatte hangi otobüse basım yapılmış söylemez diye düşünüyorum

Sen hikayeyi ona göre anlat dün metrobuse bindim sonra başka otobüse bindim. Bakiyem şu kadardı ama şimdi bu kadar. Sanirim birden cok basti kart makine bozyktu falan biseyler soyle. Salla bişeyler karşı taraf anlamak için kayıtları okur zaten.

Neyy allahım inşallah öyle değildir

Neyy allahım inşallah öyle değildir

İnşallah değildir canım. Fikir versin diye yazdım sadece. Biraz kurmuş oldum. O kadar endişelenme. Ama bu kocaya da güvenilmez biraz algıları açık tutmakta fayda var. Rahat hareket edemesin

İnşallah değildir canım. Fikir versin diye yazdım sadece. Biraz kurmuş oldum. O kadar endişelenme. Ama bu kocaya da güvenilmez biraz algıları açık tutmakta fayda var. Rahat hareket edemesin
aynen katıIıyorum bence de düzenIi görüsüyor birisi iIe gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…