Bir şey soracağım istanbulu bilmiyorum malum İzmirdeyim burda biyere gitmek istesen yarım saate gidersin neyse 6 da çıkıp saat 10 gelmesi hergün normal mi yav 4 saat yol nasıl çekiyorsunuz sabah akşam
Senden korkar mı normalde korkuyorsa hiçbirşey yokken bile saçmalayabilirBurasıda olmasa kime açarım derdimi bilmiyorum.iyiki var..iyiki varsınız..
Konuya şöyle başlayayım.4 yıllık evliyim 4 aylık bi kızım var.
Eşim dün işe gitti.işi istanbul avrupa yakasında.normalde işten 6 da çıkar.9 gibi hadi en geç 10 gibi gelirdi.yalnız hergün değil sadece haftasonları orda çalışıyor.
Dün 6 gibi aradım balık al gel evde yapalım dedim.tamam dedi.nerdesin dedim metrobüse binmeye çalışıyorum dedi.peki dedim.
Saat oldu 10 buçuk gelen giden yok.tekrar aradım açmadı bi kaç dakika sonra dönüş yaptı.altunizadedeyim otobüse bekliyorum dedi.peki dedim marketler kapandı balık yoktur dedim.olsun aç değilim çok kilo aldım zaten yemem bu saatten sonra dedi ( diyet yapıyodu bu aralar bende zaten atıştırmıştım)
Yine peki dedim.saat oldu 11 buçuk gelen yok.arıyorum açmıyor.saydım 13 kere aramışım yok açmıyor.deli oldum.merak ediyorum başına bişeymi geld diye.Saat 12 buçukta kızımı uyuttum bende uyudum.1 buçukta kapı açıldı bizimki geldi. Odaya girdi uyandırdımmı dedi yok dedim.polarımı bi makinede yıkarmısın terledim dedi.kalktım hiç birşey demiyor.hiç açıklama yapmıyor.şarjım bitmiş kimbilir kaç kere aradın dedi.hiç birşry demedim.gittim yattım.bi süre sonra duramadım kalktım niye geç geldin dedim.işyerinde evrakları unutmuşum geri döndüm dedi.nerden döndün dedim altunizadeden dedi.niye haber vermedin dedim.kendime kıza kıza gittim telaştan aklıma gelmedi dedi.orası kilitli değilmi nası girdin dedim.güvenlikten aaldım anahtarı dedi.
Fakat bana hiç inandırıcı gelmedi.birincisi eşim o evrakları hayatta unutmaz.ikincisi haber verirdi.
Bu söylediğinin hiç mantıklı olmadığını söyledim.akbil dökümünü çıkarttırıcam dedim. Yüz ifadesi değişti.tamam çıkart dedi ama telaşlıydı.zaten iki basım çıkar bi metrobüs bi altunizadede bastım dedi.nası ya geri dönmüşsün onlar çıkmayacakmı dedim.eveledi geveledi aaa evet falan dedi.sonra bana inanmıyosun diye triplere girmeye başladı.bişey varsa şimdi söyle dedim.altunizadede midem kötü oldu bi yere oturdum dedi.çocuk kandırma dediğimde ise bak gördünmü başka bişi desem inanmayacaksın dedi.
Velhasıl konuyu kapattım ama ona ya bana doğruyu söyle yada ben ortaya çıkarırsam ne benim nede çocuğumun yüzünü göremezsin dedim.cevap yok.
Sabah yine işe gitti.gelip sarılmaya çalıştı ( ki kolay kolay bu hareketi yapmaz )
Bende ben bunu istemiyorum bana doğruyu söyle dedim.
Ayrıntılı anlattım daha açıklayıcı olur diye.
Peki hanımlar sizce şimdi ben ne yapayım.
Aklımdan güvenliği arayıp isim vermeden dün gece biri geldimi diye sormak geçiyor.
Ayrıcaa akbil dökümü konusundada ciddiyim ?
Şöyle söylim zeytinburnundan sultanbeyliye geliyor. Bu arada özellikle cevap vermemezlik yapmadım kusura bakmayın.
Eğer dediğiniz gibi düşünürsek örneğin evde onun önemli bi misafiri olsada memleketten annesi babasıda gelse eve aynı saatte geliyor.o yüzden bi çapanoğlu aramadım bunda
bence siz haklısınız.tavırları inandırıcı gelmedi ve gece 1.5 ta gelen biri neden haber vermesin.mantıklı gelmedi.Burasıda olmasa kime açarım derdimi bilmiyorum.iyiki var..iyiki varsınız..
Konuya şöyle başlayayım.4 yıllık evliyim 4 aylık bi kızım var.
Eşim dün işe gitti.işi istanbul avrupa yakasında.normalde işten 6 da çıkar.9 gibi hadi en geç 10 gibi gelirdi.yalnız hergün değil sadece haftasonları orda çalışıyor.
Dün 6 gibi aradım balık al gel evde yapalım dedim.tamam dedi.nerdesin dedim metrobüse binmeye çalışıyorum dedi.peki dedim.
Saat oldu 10 buçuk gelen giden yok.tekrar aradım açmadı bi kaç dakika sonra dönüş yaptı.altunizadedeyim otobüse bekliyorum dedi.peki dedim marketler kapandı balık yoktur dedim.olsun aç değilim çok kilo aldım zaten yemem bu saatten sonra dedi ( diyet yapıyodu bu aralar bende zaten atıştırmıştım)
Yine peki dedim.saat oldu 11 buçuk gelen yok.arıyorum açmıyor.saydım 13 kere aramışım yok açmıyor.deli oldum.merak ediyorum başına bişeymi geld diye.Saat 12 buçukta kızımı uyuttum bende uyudum.1 buçukta kapı açıldı bizimki geldi. Odaya girdi uyandırdımmı dedi yok dedim.polarımı bi makinede yıkarmısın terledim dedi.kalktım hiç birşey demiyor.hiç açıklama yapmıyor.şarjım bitmiş kimbilir kaç kere aradın dedi.hiç birşry demedim.gittim yattım.bi süre sonra duramadım kalktım niye geç geldin dedim.işyerinde evrakları unutmuşum geri döndüm dedi.nerden döndün dedim altunizadeden dedi.niye haber vermedin dedim.kendime kıza kıza gittim telaştan aklıma gelmedi dedi.orası kilitli değilmi nası girdin dedim.güvenlikten aaldım anahtarı dedi.
Fakat bana hiç inandırıcı gelmedi.birincisi eşim o evrakları hayatta unutmaz.ikincisi haber verirdi.
Bu söylediğinin hiç mantıklı olmadığını söyledim.akbil dökümünü çıkarttırıcam dedim. Yüz ifadesi değişti.tamam çıkart dedi ama telaşlıydı.zaten iki basım çıkar bi metrobüs bi altunizadede bastım dedi.nası ya geri dönmüşsün onlar çıkmayacakmı dedim.eveledi geveledi aaa evet falan dedi.sonra bana inanmıyosun diye triplere girmeye başladı.bişey varsa şimdi söyle dedim.altunizadede midem kötü oldu bi yere oturdum dedi.çocuk kandırma dediğimde ise bak gördünmü başka bişi desem inanmayacaksın dedi.
Velhasıl konuyu kapattım ama ona ya bana doğruyu söyle yada ben ortaya çıkarırsam ne benim nede çocuğumun yüzünü göremezsin dedim.cevap yok.
Sabah yine işe gitti.gelip sarılmaya çalıştı ( ki kolay kolay bu hareketi yapmaz )
Bende ben bunu istemiyorum bana doğruyu söyle dedim.
Ayrıntılı anlattım daha açıklayıcı olur diye.
Peki hanımlar sizce şimdi ben ne yapayım.
Aklımdan güvenliği arayıp isim vermeden dün gece biri geldimi diye sormak geçiyor.
Ayrıcaa akbil dökümü konusundada ciddiyim ?
Bilgi veriyolarmı gerçektenİse dondugunde niye aramamış. 10 buçukta altunizadedeyim diyor gece 1 buçukta geliyor. Herkes başına birşey geldi diye düşünür. Siz nasıl uyuyabildiniz? Eğer dönüp uyuyabildiyseniz daha önce de benzer kaybolmalari vardır diye dusundum. Hiç güven vermedi malesef. İstanbul kartını alıp döküm çıkarmak çok mantıklı geldi. Telefonda da bilgi veriyorlar sanırım. O şekilde kesin çözersiniz.
Bir de beylikduzunden gelmiyorsa 6 da çıkıp 9 -10 gibi karşıya geçmesi çok ama çok uzun geldi. 3-4 saat çok ama çok fazla
Öyle bişey varsa hemen yapayımTakip ederim deyince aklıma geldi, telefona bi uygulama yükleyip her adımını izleyebiliyorduk ya ismini unuttum. Konu sahibi sen bence en azından bunu yap bak
benimde aklıma bu geldi hatta belki orada kurulu bir düzeni olduğu da geldiDüzenli görüştüğü biri olabilir. Hergün altınizade de buluşup bir kafede oturup yarım saat bir saat konuşup öyle geliyor olabilir. Görüştüğü kişi ailesiyle yaşıyor veya evli olabilir. O yüzden herkes aynı saatte evine gidiyordur. Dun de kavga etmişlerdir veya başka bir konu gelişmiştir aralarında.
Var var eminim de uygulama adını hatırlayamadım. Telefon markanız ne? İkinizin de?Öyle bişey varsa hemen yapayım
Belki yükleme hakkında bilgi verirler ama hangi saatte hangi otobüse basım yapılmış söylemez diye düşünüyorumİstanbul kartından bilgi alabilirsin bence. Benim eşim yeni para yükledikten sonra kartı olmayan biri rica ettiği için kartı vermiş bassın diye. Adam karti degistirmis. Neyse ertesi gün tekrar basıyor kartı kartta bakiye yok. Çağrı merkezini aramış demiş ben kartı yükledim dün ama şimdi kartta bakiye yok. Kartın üstündeki numarayı vermiş kadın demiş işte bu karta şu tarihte en son şu kadar yükleme yapılmış şu tarihten beri de kullanılmamiş vs o zaman anlamış. Yani telefonda da bilgi alabilirsin
Çokta tırstığını söyleyemiycemSenden korkar mı normalde korkuyorsa hiçbirşey yokken bile saçmalayabilir
Belki yükleme hakkında bilgi verirler ama hangi saatte hangi otobüse basım yapılmış söylemez diye düşünüyorum
NeyyDüzenli görüştüğü biri olabilir. Hergün altınizade de buluşup bir kafede oturup yarım saat bir saat konuşup öyle geliyor olabilir. Görüştüğü kişi ailesiyle yaşıyor veya evli olabilir. O yüzden herkes aynı saatte evine gidiyordur. Dun de kavga etmişlerdir veya başka bir konu gelişmiştir aralarında.
Benim samsung eşimin lgVar var eminim de uygulama adını hatırlayamadım. Telefon markanız ne? İkinizin de?
Neyyallahım inşallah öyle değildir
aynen katıIıyorum bence de düzenIi görüsüyor birisi iIe gibiİnşallah değildir canım. Fikir versin diye yazdım sadece. Biraz kurmuş oldum. O kadar endişelenme. Ama bu kocaya da güvenilmez biraz algıları açık tutmakta fayda var. Rahat hareket edemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?