- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.068
- 198
Play store a arkadaşım nerede yazın ve hangisi kullanışlıysa indirin bakın. Eşinize de yükleyin.Benim samsung eşimin lg
Dün 10 buçuktan sonra metrobüse bindim ama düşmemiş desem inanıp kayıtlara bakarlarmıSen hikayeyi ona göre anlat dün metrobuse bindim sonra başka otobüse bindim. Bakiyem şu kadardı ama şimdi bu kadar. Sanirim birden cok basti kart makine bozyktu falan biseyler soyle. Salla bişeyler karşı taraf anlamak için kayıtları okur zaten.
Peki görmezmi telefonunda o.Play store a arkadaşım nerede yazın ve hangisi kullanışlıysa indirin bakın. Eşinize de yükleyin.
Hayır sadece haftasonları ve gidebileceğim bi yer değil.Hiç kocanızı iş yerine girmediniz mi?
Görsün?Peki görmezmi telefonunda o.
Ya güvenliğe neyi soracaksınız? Zaten bir yerde oturdum midem filan bişiler demedi mi eşiniz.Hayır sadece haftasonları ve gidebileceğim bi yer değil.
Kızlar güvenliği aradım.o saatte ben yoktum 11 gibi arayın o saatte görevli olan arkadaş yardımcı olur dedi.
Eşim duymadan 11 gibi aramayı düşünüyorum.
Daha once yakalandıysa farklı hat almıştır bileYalan olduğundan eminim ama ortaya çıkaramıyorum tehdit ettim bana doğruyu ya şimdi söyle yada ben öğrenirsem yüzümü göremezsin dedim ama yine sessiz kaldı.birşry olduğu kesin ama ne.arkadaşları değil ondan eminim.biriyle görüştüğünüde sanmıyorum.telefonı hep ortadadır.vatsap msj vs hep bakarım.
Hayır ben doğruyu söyle dediğimde midem kötü oldu bi yerde oturdum dedi.bende çocukmu kandırıyosun deyince bak gördünmü ne desem inanmayacaksın dedi.hani öylesine söyledim der gibiNeden güvenliği arıyorsunuz? Adam sonra oraya gitmedim midem ağrıdı oturdum bi yerde demiş. Yapmanız gereken başka bişey sanırım.
demekyalan söylüyorsun niye sen doğruyu söyleyemiyor musun illa bir bahane mi uyduracaksın deseydin keşkeHayır ben doğruyu söyle dediğimde midem kötü oldu bi yerde oturdum dedi.bende çocukmu kandırıyosun deyince bak gördünmü ne desem inanmayacaksın dedi.hani öylesine söyledim der gibi
Hayır onu öylesine söyledi ne desem inanmayacaksın demek için.ama tabi ben inansam bu ikinci yalana devam edecekti eminimYa güvenliğe neyi soracaksınız? Zaten bir yerde oturdum midem filan bişiler demedi mi eşiniz.
Söyledim ama fayda etmedi.aynı yalana devam etti.inandırmak için uğraştıdemekyalan söylüyorsun niye sen doğruyu söyleyemiyor musun illa bir bahane mi uyduracaksın deseydin keşke
kesin kötü bir şey yapmışSöyledim ama fayda etmedi.aynı yalana devam etti.inandırmak için uğraştı
Eşiniz sabahta 4 saat önce mi çıkıyor evden işe yetişmek için hoş kaçta gidiyor bilmiyorum da 9 da iş başı diye düşündüm ben şimdiye kadar her akşam 6 da çıkıp 10 gelmesi daha çok takardım yaniSöyledim ama fayda etmedi.aynı yalana devam etti.inandırmak için uğraştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?