eşim doğrumu söylüyor yalanmı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi esyag
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün 10 buçuktan sonra metrobüse bindim ama düşmemiş desem inanıp kayıtlara bakarlarmı

Mesajların hepsini okumadim ama altından ne çıkacak merakla bekliyorum

BEn bişi den suphelendiysem yemin de etse her ne yaparsa yapsın ne söylerse söylesin inanmiosam ne hissettiysem o çıkmıştır bugüne kadar hiç sasmadi şahsen (çoğu kadıninda böyle olduğunu düşünüyorum hissediyoruz evet ).

Bence de yalan söylüyor, ama aldatma gibi bir şey olduğunu sanmıyorum. Arkadaşlarıyla fln takılmış söyleyeyememiş olabilir

Neden güvenliği arıyorsunuz? Adam sonra oraya gitmedim midem ağrıdı oturdum bi yerde demiş. Yapmanız gereken başka bişey sanırım.

Anlattıklarınıza bakılırsa yalan soyluyor
Kımsenın huzuru bozulsun ıstemem insallah yanlıs bırsey olmamıstır

Çelişkili geldi bana da ama kafanızı karıştırmak istemem. Bi güvenliğe sorun bence

Ya güvenliğe neyi soracaksınız? Zaten bir yerde oturdum midem filan bişiler demedi mi eşiniz.

Daha once yakalandıysa farklı hat almıştır bile

Neden güvenliği arıyorsunuz? Adam sonra oraya gitmedim midem ağrıdı oturdum bi yerde demiş. Yapmanız gereken başka bişey sanırım.
Hayır ben doğruyu söyle dediğimde midem kötü oldu bi yerde oturdum dedi.bende çocukmu kandırıyosun deyince bak gördünmü ne desem inanmayacaksın dedi.hani öylesine söyledim der gibi

Hayır ben doğruyu söyle dediğimde midem kötü oldu bi yerde oturdum dedi.bende çocukmu kandırıyosun deyince bak gördünmü ne desem inanmayacaksın dedi.hani öylesine söyledim der gibi
demekyalan söylüyorsun niye sen doğruyu söyleyemiyor musun illa bir bahane mi uyduracaksın deseydin keşke

Söyledim ama fayda etmedi.aynı yalana devam etti.inandırmak için uğraştı
Eşiniz sabahta 4 saat önce mi çıkıyor evden işe yetişmek için hoş kaçta gidiyor bilmiyorum da 9 da iş başı diye düşündüm ben şimdiye kadar her akşam 6 da çıkıp 10 gelmesi daha çok takardım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…