eşim doğrumu söylüyor yalanmı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi esyag
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayır onu öylesine söyledi ne desem inanmayacaksın demek için.ama tabi ben inansam bu ikinci yalana devam edecekti eminim

Zehir gibi kadınsın sen pekala bu isi tek başına da cozersin. Ama bosanmicaksan hic ugrasma hic yuzgoz olma. Telefonu elimdedir diyosun daha once nasi oldu peki hayat kadınıyla mi?

Her akşam değil canım haftasonları bi gün. Giderken evden 2 saat önceden çıkar.dönüşü herzaman 4 saat değil tabiki geç çıkarsa ve trafik olursa.tabi en kötü yine 3 saati buluyor.
Neden çıkarken daha erken çıktığını kendisine kaç kez sordum güzergahın değiştiğini gidiş gelişin farklı olduğunu söyledi.

Birşey sakladığı belli. Biz kadınlar hissediyoruz ışte... Kocani bizden iyi tanırsin suphelendiysen vardır birşey ama ne olduğunu bilemiyorum.

Zehir gibi kadınsın sen pekala bu isi tek başına da cozersin. Ama bosanmicaksan hic ugrasma hic yuzgoz olma. Telefonu elimdedir diyosun daha once nasi oldu peki hayat kadınıyla mi?
Yok canım öyle bişey olmadı.eski sevgili olayı.o mesaj atmış bizimkide ben evlendim demek istemiş görüşmüş vs vs

haftasonları bir yere uğruyor sanki ve geciktiği saatlerde de aynı yerde gibi

Yok canım öyle bişey olmadı.eski sevgili olayı.o mesaj atmış bizimkide ben evlendim demek istemiş görüşmüş vs vs

Bosver o zaman ya o kadar kotu bi adam degilse iki arada bi derede eve gelcem deyip bi halt yememistir zaten.

Tüm davranislari bi garip ve hic inandirici degil. Bi isler karistirmis o belli. Akbil dökümünü al bence de. Yakinda özel bir gününüz var mi? Surpriz falan yapacak olmasın

Gerci polari yikamak ne alaka

Tüm davranislari bi garip ve hic inandirici degil. Bi isler karistirmis o belli. Akbil dökümünü al bence de. Yakinda özel bir gününüz var mi? Surpriz falan yapacak olmasın

Gerci polari yikamak ne alaka
Hayır özel günümüz yok.polarınıda bugün giymek için yıkattı
Akbil dökümünü almayı becerebilsem alıcamda

Hayır özel günümüz yok.polarınıda bugün giymek için yıkattı
Akbil dökümünü almayı becerebilsem alıcamda

Arkadaslarin dedigi gibi konuşma dökümünü de alsan iyi olur

İst.un akbilini bilmiyorum ama ankarada bastigin kart numarasindan ego uygulamasindan son bindigin otobusler saatiyle tarihiyle gozukuyor... Belki bu da birinin isine yarar...
Esine de inanmadim
Ne olursa olsun durust olmak gerek.

Anlattığınıza göre yalan söyleyen erkek tipi yani polara bakmadın mı ya bn olsam incelerdim

Ayrıca ona de ki mesala bn sorduğum soruların yanıtını bilirim bna şakın yalan söyleme mesela ben sorarım birşey cvbı bilmiyorum ama biliyormuş gibi yaparım kendi diliyle düşer hemen

Tutarsız konuşmaları var evet ama şu şu yüzdendir demek için erken. Bu konu kapanmış gibi davranarak biraz gözlemlemenizi tavsiye ederim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…