• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim doğum günümü unutmuş mudur

Yokyaninededimki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
17
20
38
29
Merhaba
Bugün benim doğum günüm eşim normalde gece daha gün dönerken 12de kutlardı sabah kalkar ayrı kutlardı bugün Doğum günün falan diye bütün gün konuşurdu. Dün gece Yorgun’um deyip 11de uyudu sabahta hiç bişey söylemedi bugün çalışıyo.
Sizce unutmuş mudur ya

Merhaba
Bugün benim doğum günüm eşim normalde gece daha gün dönerken 12de kutlardı sabah kalkar ayrı kutlardı bugün Doğum günün falan diye bütün gün konuşurdu. Dün gece Yorgun’um deyip 11de uyudu sabahta hiç bişey söylemedi bugün çalışıyo.
Sizce unutmuş mudur ya

Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllar dilerim .

Biraz daha bekleyin belki akşama doğru planı vardır biraz bekleyin derim.

Bu aralar doğum günü unutma vakalarına çok rastlıyorum :işsiz:ama umarım sizin eşiniz unutmuş gibi yapıyordur . Doğum gününüz kutlu olsun :KK54:

Doğum gününüz kutlu olsun bence de unutmamistir ama tabi insanlık hali yorgunluktan unutmuş da olabilir siz beklentinizi yüksek tutmayın bence daha sonra hayal kırıklığı olmaması için

Merhaba
Sizce unutmuş mudur ya
dogum gununuz kutlu olsun, valla esim unutsa da hiç onemli degil şahsen, onem vermem cunku özel günlere..
belki aksam bi pasta vs alir unutursa da dert etmeyin, hayatta öyle büyük dertler var ki.. saglikli yillar dilerim size ailenizle beraber..

Unutursa fısılda sen de:KK48:

İnsanlık hali ya unutmuştur belki.
Ben kendi pastamı yapmıştım
Bi güzel de kutlamıştık kızımla.
Eşim de yedi :D
O gün ağzını açıp kutlamadı bile.
Sonra telafi etti.

Oluyor arada böyle şeyler.
Sana verdiği değerde eksilme olmasın yeter ki :)

Merhaba
Sizce unutmuş mudur ya
Öncelikle mutlu seneler. Bu sene süpriz yapacaktır , uzun bir geceye hazır ol :halay:

Unutmasını tercih ederim. Zira tüm gün unuttu doğum günümü diye sinirlenip akşam hatırladığında bütün sinirinin içinde patlaması inanılmaz kötü bir duygu. Bir kez başıma geldi Şahsen ben unutmadığına sevinememiştim çünkü bütün günümü unuttu diye kötü hissetmiştim ve zevk alamamıştım.

Bi anlam ifade eder mi şuan bilmiyorum lakin iyi ki doğdun. Kendine bir kahve ve pasta ısmarla ve günün tadını çıkarmaya bak

Doğum gününüz kutlu olsun öncelikle :)
Unutmamış sürpriz hazırlıyor olabilir.
Unutmuşsa da hemen milli bahanemizle teselli edeyim; döviz fırladı, kurlar fena, her şeye zam geldi o yuzden hatırlayamamış olabilir.
Takmayın kafanıza yeni yaşınızın ilk gününü güzel geçirin.

Nice yıllara... Ben de hiç takılmam özel günlere :) Ne gereği var amannn derim hep... İşte herkesin farklı bakışları:)

Unutmuş olabilir, sürpriz yapacakta olabilir.
Aman boşverin unuttuysa bile..
:) doğumgünü de neymiş çok mu lazım sanki.

Merhaba
Sizce unutmuş mudur ya

Bugün benim de dogum günüm ozaman doğum günümüz kutlu olsun nice yillaraa :KK50:

Doğum günün kutlu olsunnn. :KK36:

Bugün benim de doğum günüm.

Her sene okul telaşına denk geliyor ben hatırlanmamaya fazla alıştım :KK53:

Eşime zorla hatırlattım.

Oyunu bırakırsa kendimi bir yerlere götürtmeye çalışıyorum.
:KK70:

Back
X