- Konu Sahibi emotion_emotion
-
mrb ,ben bir yıllık evliyim bugün doğum günümdü eşim unutmuş,kafam cok yoğun yarın alırım bişey dediben onun doğum gününü hiç unutmadım,bir ay önce evlilik yıl dönümümüzdü onu da umursamadı..ona kızdıgım zaman küsüyorum konuşmuyorum ve herşey daha kötü oluyor ,aramız iyice bozuluyor,küsmesem konuşsam o da benim içimden gelmiyor ,bilmiyorum umurunda değilim ne yapılır böyle bir insana bilmiyorum.. bebeğim var sabaha kadar uyutmuyor hep ben uyanık kalıyorum ,sabah hiç uyumamış halde ona kahvaltı hazırlıyorum,işe götüreceği yemeği hazırlıyorum,eşim pratisyen ben üniversite öğrencisiyim o işte cok yoruldugu için herşeyi benden bekliyor o halde uykusuz bi de okula gidiyorum geldiğim zaman benden yemek bekler sonra cay bekler evin temizliği hersey iyi olmalıdır olmazsa beceriksiz olurum.. cok doluyum cok sey var aslında yazacagım ama yazasım da yok ,değişmeyecek nasıl olsa,çok mutsuzum (
canım hem okul sorumluluğun varken evlenmişsin, evlilik sorumluluğu da olmuş, üstüne de hemen bebek yapmışsınız, onun sorumluluğu da eklenmiş... o yüzden işin zor görünüyor, keşke bebek için acele etmeseydınız... eşin uzmanlık okumuyorsa pratısyenler o kadar yogun olmamalı dıye düşünüyorum, neden her şeyı senden beklıyor ki...
evlenmeden önce bunların olabılecegını kestırebılıyor muydun aile yapısı, kafa yapısı, kültürü itibariyle....
sorumuluklar üst üste gelmiş eşinin ilgsiz olması da seni üzüyor haliyle
hiç konuştunmu bu durumu yani sakince oturup kavga etmeden küsmeden
sizin probleminiz hediye falan değil aslında, dolmuşsunuz siz.. size yardım edecek kimseniz yok mu yanınızda? anne veya k.valide?
bebeğe sen okulda iken kim bakıyor en azından eve yardımcı alsanız bu kadar hırpalanmış olmazdınız
ben ikinci öğretimde okuyorum yani okula akşam gidiyorum,tüm gün ben bakıyorum akşam gelince eşim bakıyor ..ama ben hamilelik dönemlerimde hiç devamsızlık yapmadım doğumdan sonra kullanmak için onları kullandım eşim bakıyor dediğim toplasak 10 gün bebekle iki saat yalnız kalmıştır..bebek iki aylık,hocalarım durumumu bildiği için derslerden erken cıktım hep ,en fazla üç saat derste kalmışlığım vardır onda da bebeğin altını temizlerim iyice emzirirm mamasını da hazırlar öyle giderim.. bakıcıya emanet etmez kızını hayatta cok sever ,ayrıca ben akşam okulda oluyorum ,eşim işten gelmiş oluyor ben yokken eşimin bi kadınla yalnız kalmasını istemedim o yüzden bakıcı konusunda ısrar etmedim açıkcası ..
Sabırlı ol .........
bebek istemiyorduk ama olunca da aldırmak istemedim,kıyamadımbenim ikinci üniversitem seneye bitiyor o yüzden evlilik için erken olduğunu düşünmedim.eşim henüz uzmanlık kazanmadı şuan aile hekimi uzmanlık için ayrıca ders çalışıyor cok yoruluyorum diyor bilmiyorum..ben cook yoruluyorum stresten,uykusuzluktan dolayı sütüm cok az mama veriyorum ben şunu merak ediyorum beni sevmiyorsun dediğimde cok seviyorum diye yeminler ediyor ama hiç acımıyor o kadar yoruluyorum ki sabaha karsı bebekten dolayı artık kucağımda bebek onunla birlikte ben de ağlıyorum beni görüyor ama yine de arkasını dönüp uyuyabiliyor,seven insan böyle mi yapar (
bu erkek milleti niye bu kadar vijdansiz ya...evet bazen benimde uzulup agladigim olur ama o gider bilgisayarinda oyun oynardi....aglamiyorum artik....kimseden merhamet beklemiyorum...bebek istemiyorduk ama olunca da aldırmak istemedim,kıyamadımbenim ikinci üniversitem seneye bitiyor o yüzden evlilik için erken olduğunu düşünmedim.eşim henüz uzmanlık kazanmadı şuan aile hekimi uzmanlık için ayrıca ders çalışıyor cok yoruluyorum diyor bilmiyorum..ben cook yoruluyorum stresten,uykusuzluktan dolayı sütüm cok az mama veriyorum ben şunu merak ediyorum beni sevmiyorsun dediğimde cok seviyorum diye yeminler ediyor ama hiç acımıyor o kadar yoruluyorum ki sabaha karsı bebekten dolayı artık kucağımda bebek onunla birlikte ben de ağlıyorum beni görüyor ama yine de arkasını dönüp uyuyabiliyor,seven insan böyle mi yapar (
benim.esimde boyle ozel gunlere cok takintili...unuttun mu yandim. onun degil sadece tum aile bireylerimizin...benim eşim doğumgünümü unuttu akşama kadarda hatırlaadı en son dayanamadım söyledim aaa o yarın değilmiydi dedi.üstelik yarın oluncada hediye için konuyu hiççç açmadı.saolsun öyle günleri hatırlamaz.aklına eserse bişey alır gelir:)
normalde eşinin sana yardım etmemesine dolmuşsun ama doğumgünü patlak vermiş.gerçi doktorların işi hiç kolay değil kaç yaşına gelirlerse gelsinler hep ders çalışıyorlar.çok yakından biliyorum..o yüzden eşinden çok bişey bekleme ama eşinle konuşarak ortak bi yol bulabilirsiniz.mesela sen yemek yap bulaşıkları yıka bende ortalığı toplıyım sonrada beraber bebeğimizle oynayalımgibi. yada bende yoruluyorum sende o yüzden sen bebekle ilgilen bende 1 saat dinleneyim gibi.normalde benim eşimde uykusuz gecelerde kalkmaz işe gidecek çünkü ama bi gece uyku sersemi düşünce hemen fırladı yataktan ....
ayrıca şiddet ten bahsettiniz o kısmı anlamadım?
benim.esimde boyle ozel gunlere cok takintili...unuttun mu yandim. onun degil sadece tum aile bireylerimizin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?