eşim doğum günümü unuttu,ben söyleyince yarın alırız bişey dedi :((

doğum gününüzü unutabilir insanlık hali derim ama siz böyle kendinizi hem ev hem okul hem çocuk üçgeninde parçalarken yardımcı olmamasına sinir oldum bide demişsiniz ya uykusuz kalıyorum gece boyu kahvaltısını hazır ediyorum işyerinde yiyeceği yemeği hazırlıyorum falan üstüne üstlük ev düzensiz olsa beceriksiz oluyorsunuz çok fazla yıpratıyorsunuz bence kendinizi o alışmış düzenini oturtmuş nasılsa karım hallediyo herşeyi diye bakıyor olaya ama sizde insansınız dinlenmeniz lazım.. bunca şeye nasıl yetişiyorsunuz onu da çok merak ettim iş bölümü yapın her işin ucundan tutmasını sağlayın bazı şeyleri eksik yapın yetişemediğinizi görsün yardım etmek zorunda bırakın onu... onunda yoğun çalışıyor ve bir yandan okuyo olması size azda olsa yardım etmesini engellemez

sorun aslında dogum gününü unutması degıl ,senın sorumlulugunun cok olması

arkadasım kusura bakmada eşin doktor sen öğrencisin yani cahil degılsınız okuyorsunuz görüyorsunuz okurken evlenmişsin neysede cocuk yapmak niye allah aşkına önce okulun bitseydi işini bulsaydın bunları hiç mi düşünmedin şimdi isyan ediyorsun

evlendıysen bazı sorumlulklara katlancaz yanı yorgunluk ve ogrencılık bır bahane degıl bence buna sıgınmayın..

hadı ogrencısınız cocugu neden yaptınız.bunu bıle bılede esıne olan gorevlerı basa kalkar gıbı konustun

o yorgunlukta kahvaltı hazırlıyıorum yemek hazırlıyorum dedıgın ıcın yazıyorum..

mecbur hazırlıycan kım hazırlıycak baska...

esın yogun.ve boyle gunlerı pek sevmıyor demekkı..bence bunu kafana takmamalısın bıle.

aranzda kı sevgı bıtmesın yeter....

Bende hep unuturum ama eşim çok önem verir. Benim eşimde ben unuttuğumda darılır, suratını asar. Bu onu önemsemediğimden değil ama unutuyorum Bir tek oğlumun doğum gününü hiç unutmam Artık takvimime ekliyorum sizde eşinizinkine kaydedin unutmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…