- 18 Şubat 2018
- 13.434
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.913
- 598
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatakları ayırmak ne bacım adam Doğum gününü unutmuş, kesinlikle boşan zaten hakime doğum günümü unuttu dersen tek celsede boşar.Kızlar bugün benim doğum günümü hatta bugün söyledim de tarihe bak falan ama umursamadı günler önce söyledim konu hediye falan vs değil sadece hatırlayıp bana kocaman sarılıp değerli hissettirmesiydi.
Gece söyledim bugün benim doğum günümdu diye hemen bahaneler üretti soğuk bir şekilde doğum günün kutlu olsun dedi. 1yıllık evliyiz daha yatakları ayırdım lütfen yardımcı olun lütfen
Normalde nasıldır özel günleri kutlamayı sever mi yılbaşı, sevgililer günü vs eğer diğer zamanlarda yapıyor sırf doğum gününde böyle davrandıysa kendince bir sebebi vardır,yok her özel günde böyleyse alınma odun gelmiş odun gider.Beklentiye girme, sadece doğum gününe odaklanıp durumu değerlendirme normalde sana nasıl davranır buna bak.Ama sebep ne olursa olsun ayıp etmiş böyle günleri kutlamayı sevmes bile eşin için önemlidir zor değil içten bir sarılıp iki güzel cümle kurmak.Yeni yaşın huzur getirsin bu arada, eşinin yapmadığı şeyler için kendini kötü hissetme lütfenKızlar bugün benim doğum günümü hatta bugün söyledim de tarihe bak falan ama umursamadı günler önce söyledim konu hediye falan vs değil sadece hatırlayıp bana kocaman sarılıp değerli hissettirmesiydi.
Gece söyledim bugün benim doğum günümdu diye hemen bahaneler üretti soğuk bir şekilde doğum günün kutlu olsun dedi. 1yıllık evliyiz daha yatakları ayırdım lütfen yardımcı olun lütfen
Sürpriz mi yapacak acaba? Sürpriz yapmayacaksa gerçekten hoş değil tavrı. Sürpriz yapacaksa da hiç sevmem yaa unutmuş sürprizlerini insana doğum gününü zehir ettiriyolar sonra da iyiki doğdun. Cehennemin dibineKızlar bugün benim doğum günümü hatta bugün söyledim de tarihe bak falan ama umursamadı günler önce söyledim konu hediye falan vs değil sadece hatırlayıp bana kocaman sarılıp değerli hissettirmesiydi.
Kızlar bugün benim doğum günümü hatta bugün söyledim de tarihe bak falan ama umursamadı günler önce söyledim konu hediye falan vs değil sadece hatırlayıp bana kocaman sarılıp değerli hissettirmesiydi.
Belki de önem vermiyordur evlenmeden önce nasıldı özel günleri hatırlayıp/kutlamak konusundaKızlar bugün benim doğum günümü hatta bugün söyledim de tarihe bak falan ama umursamadı günler önce söyledim konu hediye falan vs değil sadece hatırlayıp bana kocaman sarılıp değerli hissettirmesiydi.