Eşim doğum günümü unuttu

Yatak ayırmak,bir evliliğin dibine dinamit koymak gibi birşeydir bence,çok çok önemli sorunlarda ayrılırsın gidersin zaten de,bu sizinki biraz abartılı olmuş.

Kızlar bugün benim doğum günümü hatta bugün söyledim de tarihe bak falan ama umursamadı günler önce söyledim konu hediye falan vs değil sadece hatırlayıp bana kocaman sarılıp değerli hissettirmesiydi.
Gece söyledim bugün benim doğum günümdu diye hemen bahaneler üretti soğuk bir şekilde doğum günün kutlu olsun dedi. 1yıllık evliyiz daha yatakları ayırdım lütfen yardımcı olun lütfen
Yatakları ayırmak ne bacım adam Doğum gününü unutmuş, kesinlikle boşan zaten hakime doğum günümü unuttu dersen tek celsede boşar.

Benim icin dogum gunlerinin hic bir onemi yok. Kendi dogum gunumu hatirlamam, annem kutlayinca fark ederim hep. Belki esiniz de benim gibidir, dogum gunleri onemli degildir onun icin. Yine de sizin icin onemli oldugunu anlayip kutlayabilirdi. İcinden gelmeyince yaptirmak baya zor oluyor erkeklere.

Yatak ayırmak niye? Madem unuttun o zaman benim bütün cinsel ihtiyaçlarımı bir gün boyunca karşıla cezası vermek yerine neden yatak ayırmaya geçiyorsunuz?

Ben valla bir gün öncesinden benim doğum günüm yarın, sabah kalkınca ben bugün doğdum vs diyorum. Beni yemeğe götürüyor. Benim seçtiğim hediyeyi bana alıyor pasta yiyoruz sonra fan fin fon

Kızlar bugün benim doğum günümü hatta bugün söyledim de tarihe bak falan ama umursamadı günler önce söyledim konu hediye falan vs değil sadece hatırlayıp bana kocaman sarılıp değerli hissettirmesiydi.
Gece söyledim bugün benim doğum günümdu diye hemen bahaneler üretti soğuk bir şekilde doğum günün kutlu olsun dedi. 1yıllık evliyiz daha yatakları ayırdım lütfen yardımcı olun lütfen
Normalde nasıldır özel günleri kutlamayı sever mi yılbaşı, sevgililer günü vs eğer diğer zamanlarda yapıyor sırf doğum gününde böyle davrandıysa kendince bir sebebi vardır,yok her özel günde böyleyse alınma odun gelmiş odun gider.Beklentiye girme, sadece doğum gününe odaklanıp durumu değerlendirme normalde sana nasıl davranır buna bak.Ama sebep ne olursa olsun ayıp etmiş böyle günleri kutlamayı sevmes bile eşin için önemlidir zor değil içten bir sarılıp iki güzel cümle kurmak.Yeni yaşın huzur getirsin bu arada, eşinin yapmadığı şeyler için kendini kötü hissetme lütfen 🌺

Öncelikle hayırlı yaşlarınız olsun.
Mutlu yıllar. 🌸

Yatak ayırarak tepki göstermenizi ben de doğru bulmayanlardanim.
Sizinle olan ilişkisi yataktan ibaret mı? Kendinize neden böyle bir değer biçiyorsunuz?

Henüz çok yeni evlisiniz evet üzücü ama yaşanan her olay verilen her tepki sizin hayatinizi şekillendirecek.

Sürpriz mi yapacak acaba? Sürpriz yapmayacaksa gerçekten hoş değil tavrı. Sürpriz yapacaksa da hiç sevmem yaa unutmuş sürprizlerini insana doğum gününü zehir ettiriyolar sonra da iyiki doğdun. Cehennemin dibine 😂

Doğum günleri , evlilik yıldönümü falan benim için önemlidir. Evli olsam bunları doğru düzgün yakışır bir şekilde kutlamasını isterim.
İnatla yapmayan erkekleri de iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Yılda 2 - 3 gün bile özel hissettirmek istemiyorlar. Herkes kendi imkanına göre güzel bişeyler yapabilir. Parası varsa para da harcamalı o gün.
Ben böyle düşünüyorum.

Arkadaşımın düğünün olduğu ay (20 gün sonra falan) doğum günüydü. Bütün gün bir şeyler beklemiş hatta doğumgünü ile ilgili şarkılar falan açmış, ayy bu gün günlerden neydi falan diye sormuş unutmuş gibi.. sonuç sıfır 🙈
Yani bazı insanlar önemsemez, bazıları cidden bir sürü sebepten (yorgunluk, dalgınlık vs) unutur..
Cidden bu kadar önemliyse yatak ayırmak yerine karşınıza alıp hislerinizi anlatmanız daha akıllıca bir davranış olurdu.

Herkes yatak ayırmaya takmış
Ayrı yatılan birkaç günde karısının kim olduğunu unutacak gibi
Çözüm değil, etkili de değil ama konu sahibi belli ki birlikte yatmak istemeyecek kadar dargın ve öfkeli
Bu algıyı hep yatağa küs girilmez, kadın kocasını reddetmezciler üretiyor bence. Evlilik kurumunun bu hassasiyeti çiğnenenez kurallarını anlamsız bulmuşumdur.
Daha bir yıllık evlilikte doğum günü gibi özel bir gün nasıl ihmal edilir. Eşi mutlu edebilmek için fırsat kollanacak dönemdir bu zamanlar.
Eşinizin duygularını sorgulamakta haklısınız. Bunu ona uygun bir dille belirtirseniz sizin beklentinizi anlamış olacaktır eğer önümüzdeki yıllarda daha özenli davranacaktır.

Son düzenleme:
Ben sanırım telafi için kredi kartını talep eder çok istediğim ama maddi anlamda ödeme zorluğu çekeceğim için alamadığım bir hediyeyi alır 12 ay taksit şeklinde bölerdim. kartı verirken de teşekkür ederdim. Son taksit döneminin doğum günüm olduğunu belirtir seneye hatırlaması için kolaylık sağlayacağını söylerdim.
Bir daha unutamaz.

Yatak ayırmak için yeterli bir sebep değil bence ilk yıldan ysrak ayırmaya alışmayın alıştırmayın sonra anlamı kalmaz insanlık hali siz de unutabilirsiniz

20 yaşında böyle bir hanzoyla evlenmek için motivasyonunuz neydi merak ettim doğrusu.

Siz de onun hiçbir gününü kutlamayın. Planlarınızı onsuz yapın.

Gerçi siz hamile kalmaya çalışıyorsunuz bu insandan. Ne denilebilir bilmiyorum. Daha birinci yılda doğum gününü umursamayan adam birkaç seneye iyice saygısızlaşır umursamaz olur.

Bu zamanda doğum günü unutulmaz, alarm ve hatırlatma diye bi şey var, üstelik bi kaç kez söylemişsiniz.

Doğum gününüz kutlu olsun. Eşinizin bir sonraki Doğum gününü kutlamayın. Siz de bir sonraki Doğum gününüzü kutlarken eşinizi dahil etmeden plan yapın. Sorarsa sen zaten kutlamıyorsun, bana sürpriz yapmışlar de çık işin içinden. Boy boy da fotoğraf paylaş.

En kötü kavgada bile yatak ayırmam yatak ayrildi mi insanda ayrilir kopukluk orda başlar zaten.
İnsanlık hali unutmuş olabilir sonrasinda telafi edilebilir böyle şeyleri büyük sorun haline getirip yatak ayırmak gereksiz olmuş

Evli değilim ama sevgilimin doğum gününü unutmuştum. Yazlıktaydım, kendisine hediye almayı düşünmüyordum. Zaten doğum gününden maksimum bir hafta önce buluşmuş güzel vakit geçirmiştik. Doğum gününe bir şey istiyor musun diye sormuştum, istememişti. Buluşup aktivite yapmamız mümkün değildi. Ne ben gidebilirdim ne o gelebilirdi. Yazlıkta erken uyurum ve her gün denize giderim. Ayın kaçı olduğunu bile anlamamıştım. Akşam üstü telefonda söyledi unuttuğumu. Bir sene olmak üzere, vicdan azabı çekiyorum. Eşiniz biraz fazla umursamaz geldi. Unutabilir ama sonrasında özür dilemesi, gönlünüzü alması gerekirdi.

Belki de önem vermiyordur evlenmeden önce nasıldı özel günleri hatırlayıp/kutlamak konusunda

Günün birinde sizde bir hata yaparsınız eşiniz yatağı ayırır çok zorunuza gider inanın... haklıyken haksız olmayın

Bence haftasonu için arkadaşlarınızla dgünü organizasyonu yapın, eğlenin yiyin için foto moto paylaşın. Bu hanzoyu da davet etmeyin sorarsa da kutlamazsan kutlama diyin.

Back
X