Eşim doğum günümü unuttu

Yatak ayıracağınıza,cilveyle nazla nasıl Unutursun ben unutulacak detaymıyım deseydiniz ya 🤣

Aman Allah'ım nasıl boyle bir hata yapar , derhal kellesi ...😒🥱

Evlenince kutlanacak çok gün oluyor , ilk tanışma , evlilik , nikah , sevgililer günü , doğum günü , anneler günü, öğretmenler günü, babalar günü derken belli bir yerden sonra amaaannn diyorsun .
Sana tavsiyen kırgınlığını , duygularını sakince anlat . Sakin kalamam dersen mektup yaz . Hangi günü kutlayacağınıza karar verin . Hangisini es geçeceğinize de karar verin . Orta yolu bulun .
Yatak ayırmak çok sorun değil bence ama erkekler çok anlamaz aaaa kırılmış demez . Naz yaptı , trip attı , dır dır etti der .
Net olun . Hatta bir kaç yıl eşiniz kutlamayacak gibi kendinize hediye alın . Önemli olan sizin mutlu olmanız. Benim annem babam bile bilmiyor hangi gün doğduğumu . Öylesine bir gün yazdırmışlar .
Eskiden üzülürdüm . Şimdi önemli olan doğmak değil , ölünceye kadar geçireceğim zaman dedim kendime ve hiiiç üzülmüyorum . Doğum günümde de kendime bir sürü hediye alıyorum .

"Unuttu" yazmışsınız başlığa,insanlık hali?
Birlikte yatmak büyük bir nimetmiş gibi yatakları ayırdım tripleri çok gereksiz geliyor.gidin yatın yatağınıza miss gibi.
Yatakları ayırdım derken o balkonda bende içerde uyudum

Back
X