Surpriz yapilacak bi yer degil canim kv lerin tanidiklariBelki orada size bir süpriz yapacaktır. Bir kez bizimde öyle oldu eşim gün boyu hiç doğumgünümü hatırladığına dair bir belirti vermedi. Akşam da bir yere davetliydik oraya gittik. Ben tam ümidi kesmişken ışıklar söndü ve elinde pastayla geldi. Meğer gün içinde kuzenini aramış pasta al ben akşam sana parasını veririm, ben alamıyorum çünkü çocuklarimcanlarim'a süpriz yapmak istiyorum alırsam birlikte geleceğimiz için anlar demiş.
Ay sagol canim benim tesekkur ederim:)bekle belki gelince bişeler yapar.. eğer yapmazsa kıyameti koparkız üzülme biz burdan kutlarız senin doğum gününü bebişinle sağlıklı yıllar dilerizz
Yarın o davete gidip kös kös oturup, gerim gerim gerilmek istemiyorsan şimdiden eşine ufak ufak çıtlatabilirsin.Kizlar daha eveneli 1 sene olmadi yarin dogum gunum ve biz uzak bi yere davete gitcez haberi bile yok esimin kv yarin davet var dedi o da tamam dedi hemen unutmasa kabul etmezdi cok incindimustelikte 5 aylik hamileyim dusunulmek istiyodum sadece
Soyleyecem zaten tam gitmeden hemde orda butun gecede surat yapacam belkide gitmicem bileakşam olduğunda söyle böyle böyle doğum günümü unuttuğun için çok kırgınım de.
hamileliği katma işin içine zira hamile olmasan da kırılacaktın..
Ya onu bende düşündüm asljnda hemdogum gunum maf olacak hemde insanlarin daveti dayanamayip ordabile kavga edebikirim biliyorum kendimiYarın o davete gidip kös kös oturup, gerim gerim gerilmek istemiyorsan şimdiden eşine ufak ufak çıtlatabilirsin.
Bu kadar da üzülmeyin.eşim evlilik yıldönümümüzü unutmuştu açıkcası pek de üzülmemiştim ama burnundan da fitil fitil getirmiştim.
Soyleyecem zaten tam gitmeden hemde orda butun gecede surat yapacam belkide gitmicem bile
Gidip doncez canim ama uzak bi yer sahura ancak doneriz unuttugu kesin yoksa kabul etmezdi daveti filan biliyorum esimiGittiginiz yerde kalicak mısınız yoksa gidip donecek misiniz?
Gidip doncez canim ama uzak bi yer sahura ancak doneriz unuttugu kesin yoksa kabul etmezdi daveti filan biliyorum esimi
Benim yerimde kim olsa boyle yapardi diye dusunuyorum abarti mi olacak yaniEvliliğinizin temeline dinamit koyup patlatmak istiyorsanız çok uygun bir davranış olur.
Bence davete gidin, evinize dönene kadar sabredin hala bişey yapmazsa güzel bir dille kırıldığınızı, çok üzüldüğünüzü anlatın. Eminim anlayacak, aynı hatayı tekrar etmeyecektir.
Soyleyecem zaten tam gitmeden hemde orda butun gecede surat yapacam belkide gitmicem bile
Benim yerimde kim olsa boyle yapardi diye dusunuyorum abarti mi olacak yani
Üzmeyin bu kadar kendinizi de bebeğinizi de.Siz dert edip gerileceğinize (hatta giderseniz ortamı gereceğinize) şimdiden çıtlatın o dert etsin.Ya onu bende düşündüm asljnda hemdogum gunum maf olacak hemde insanlarin daveti dayanamayip ordabile kavga edebikirim biliyorum kendimi
Evet belliki hepsi unutmus onlarin dogum gunu oldumu hep birlikte kutladik hep biz 20 gun evvel gorumcenin dogum gununde pervane olundu amayarin kv dfavetine gitmeyiverin.. anne ben gelemiycem dersin gitmezsin kırılsa kırılırsın zaten sen kırılmışsın ki..
senin en güzel gününü bile unutmuşlar..
eşin akşamleyin konuşun.. gitme hiç bi yere surat asin.
bu arada doğum günü kutlu olsun:)
Tesekkur eddeim canimÜzmeyin bu kadar kendinizi de bebeğinizi de.Siz dert edip gerileceğinize (hatta giderseniz ortamı gereceğinize) şimdiden çıtlatın o dert etsin.
Mutlu yılların olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?