Esim dogum gunumu unuttu:(

semizotu_

Kızımız geliyorrr
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
1.406
846
73
Kizlar daha eveneli 1 sene olmadi yarin dogum gunum ve biz uzak bi yere davete gitcez haberi bile yok esimin kv yarin davet var dedi o da tamam dedi hemen unutmasa kabul etmezdi cok incindim ustelikte 5 aylik hamileyim dusunulmek istiyodum sadece

bekle belki gelince bişeler yapar.. eğer yapmazsa kıyameti kopar kız üzülme biz burdan kutlarız senin doğum gününü bebişinle sağlıklı yıllar dilerizz

Belki orada size bir süpriz yapacaktır. Bir kez bizimde öyle oldu eşim gün boyu hiç doğumgünümü hatırladığına dair bir belirti vermedi. Akşam da bir yere davetliydik oraya gittik. Ben tam ümidi kesmişken ışıklar söndü ve elinde pastayla geldi. Meğer gün içinde kuzenini aramış pasta al ben akşam sana parasını veririm, ben alamıyorum çünkü çocuklarimcanlarim'a süpriz yapmak istiyorum alırsam birlikte geleceğimiz için anlar demiş.

Surpriz yapilacak bi yer degil canim kv lerin tanidiklari

akşam olduğunda söyle böyle böyle doğum günümü unuttuğun için çok kırgınım de.
hamileliği katma işin içine zira hamile olmasan da kırılacaktın..

Kizlar daha eveneli 1 sene olmadi yarin dogum gunum ve biz uzak bi yere davete gitcez haberi bile yok esimin kv yarin davet var dedi o da tamam dedi hemen unutmasa kabul etmezdi cok incindim ustelikte 5 aylik hamileyim dusunulmek istiyodum sadece
Yarın o davete gidip kös kös oturup, gerim gerim gerilmek istemiyorsan şimdiden eşine ufak ufak çıtlatabilirsin.
Bu kadar da üzülmeyin.eşim evlilik yıldönümümüzü unutmuştu açıkcası pek de üzülmemiştim ama burnundan da fitil fitil getirmiştim.

akşam olduğunda söyle böyle böyle doğum günümü unuttuğun için çok kırgınım de.
hamileliği katma işin içine zira hamile olmasan da kırılacaktın..
Soyleyecem zaten tam gitmeden hemde orda butun gecede surat yapacam belkide gitmicem bile

Ya onu bende düşündüm asljnda hemdogum gunum maf olacak hemde insanlarin daveti dayanamayip ordabile kavga edebikirim biliyorum kendimi

Soyleyecem zaten tam gitmeden hemde orda butun gecede surat yapacam belkide gitmicem bile

Evliliğinizin temeline dinamit koyup patlatmak istiyorsanız çok uygun bir davranış olur.

Bence davete gidin, evinize dönene kadar sabredin hala bişey yapmazsa güzel bir dille kırıldığınızı, çok üzüldüğünüzü anlatın. Eminim anlayacak, aynı hatayı tekrar etmeyecektir.

yarin kv dfavetine gitmeyiverin.. anne ben gelemiycem dersin gitmezsin kırılsa kırılırsın zaten sen kırılmışsın ki..
senin en güzel gününü bile unutmuşlar..
eşin akşamleyin konuşun.. gitme hiç bi yere surat asin.
bu arada doğum günü kutlu olsun:)

Gidip doncez canim ama uzak bi yer sahura ancak doneriz unuttugu kesin yoksa kabul etmezdi daveti filan biliyorum esimi

Unutabilir insanlik hali. Kirildiginizi soylersiniz siz de. Ama yani gitmeden önce kavga edecek, gittiginiz yerde surat asacak kadar bisey degil bu. Evli bir kadin ve bir anne gibi daha olgun davranıslar sergilemelisiniz.

Benim yerimde kim olsa boyle yapardi diye dusunuyorum abarti mi olacak yani

Ya onu bende düşündüm asljnda hemdogum gunum maf olacak hemde insanlarin daveti dayanamayip ordabile kavga edebikirim biliyorum kendimi
Üzmeyin bu kadar kendinizi de bebeğinizi de.Siz dert edip gerileceğinize (hatta giderseniz ortamı gereceğinize) şimdiden çıtlatın o dert etsin.
Mutlu yılların olsun

Evet belliki hepsi unutmus onlarin dogum gunu oldumu hep birlikte kutladik hep biz 20 gun evvel gorumcenin dogum gununde pervane olundu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…