Esim dogum gunumu unuttu:(

Bekleyin bence belki sürpriz yapar.. Misafirliğe gidin gelin eğer hala kutlamadıysa sakin ve kırıldığınızı belli edecek şekilde konuşun. O da pişman olacaktır siz böyle sakin ve kırıldığınızı belli edecek şekilde konuşunca. Tartışma çıkarırsanız daha kötü olur her şey, gerek yok.
Hiç tadınızı kaçırmaya gerek yok bence. Güzelce misafirliğe gidin keyfini çıkarın sonra eşinizle güzelce konuşun. Evet benim içinde önemlidir doğum günü. O yüzden anlayabiliyorum sizi. Benim ailem de benim doğum günümü unutmuştu 2 hafta sonra sakince ne kadar kırıldığımı anlattım. Onlarda çok üzüldüler, kırıldığımı anladılar, özür dilediler. Kızıp trip atsaydım bu sefer daha itici olacaktım, onlarda sıkılacaktı bu durumdan. Gerek yok.
Üzmeyin kendinizi, hem bebeğiniz de hisseder yoksa.
Doğum gününüz kutlu olsun, nice mutlu senelere :)

Tesekkur ederim tavsiyelerinizede uymaya caliscam:)

Kizlar daha eveneli 1 sene olmadi yarin dogum gunum ve biz uzak bi yere davete gitcez haberi bile yok esimin kv yarin davet var dedi o da tamam dedi hemen unutmasa kabul etmezdi cok incindim ustelikte 5 aylik hamileyim dusunulmek istiyodum sadece
oyy kıyamam inşallah unutmamıştır da geceye bir sürpriz hazırlamıştır. Ben de unutulmaktan nefret ediyorum.

Belkide davet falan yoktue eşin unıttuğunu sanmanı istemiştir. O yüzden davet olayını atmışlardır ortaya. Hatta davete diye seni başka bi yere götürücektir.

Benim yerimde kim olsa boyle yapardi diye dusunuyorum abarti mi olacak yani

ben yapmazdım mesela

zira doğum günü vs bence önemli değil

ayrıca da davet dediğin iftar yemeğidir muhtemelen

eee eşin alır hediyeni, çiçeğini gelir belki öncesinde

yani oraya gitmeseniz de hamilesin zaten ne bileyim yamaç paraşütü yapmayacaktınız ki

yine ya dışarı çıkıp ya evde oturacaktınız

bazen o davetler aniden gelir insan da boş bulunur

belki misafirliğe diye süpriz bir kutlamaya götürüyorlar sizi neden bu kadar asabisiniz
Oyle olmadigindan soyle eminim burda bi teyzemiz onun kizi filan var onlarida alcaz giderken onlar cok alakasiz kisiler kutlamada olamazlar yani o yuzden eminim. Ve iftar daveti var kesin orayi birakip kutlamaya filan gitmezler bastan reddederlerdi

Senin yine bir umudun var.
Benimki yıkıldı bile dündü doğum günüm unutuldum.Ayrica 1 ay önce doğum yaptım ne bir çiçek aldı ne bir hediye.
Hediye alacam guzel bişey almak istiyorum demişti yeni ev aldık masraf vardır belki biraz bekleyip almak istiyor diye düşünmüştüm meğer ne safmisim
Sinirden ağlayabilirim ve coookkk kırıldım.
Eski doğum konusu ve doğum günü unutma konusu açıldı kızdım tartıştık, hiç ne dediğini yazmiyacam özrü kabahatinden beter

Son durum nedir? Hatırladı mı doğum gününüzü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…