esim dogumdan sonra annemin yaninda kalmami istiyor

Yardım amaçlı yaklaşması,işini kolaylaştırması başka,geldi mi evinden çıkmaması,her şeye karışması ve mahremini yok sayıp dibinde durmak için tutturması başka.
Kayınvalidenin yardımı büyük destek ama her zaman önce anne...Kendi anneniz yani .
Zeynep bebek çok şanslı :nazar:
O konuda cok haklisiniz ne jadar iyi olursa olsun annenin yeri her zaman baska. Kaynanam da bunun farkinda o yuzden israr etmez insallah ama su dogun sonrasi annenin yaninda kalma isini acikliga kavusturmam lazim.

O konuda cok haklisiniz ne jadar iyi olursa olsun annenin yeri her zaman baska. Kaynanam da bunun farkinda o yuzden israr etmez insallah ama su dogun sonrasi annenin yaninda kalma isini acikliga kavusturmam lazim.
Annemin yanına gitmiyorum annem bize geliyor ben böyle daha rahat edeceğime karar verdim.
Tek cümle,bu kadar basit şekerim.Hamile olan sensin,senin sözün geçmeli.

[QUOTbhrm, post: 36613074, member: 617761"]Annemin yanına gitmiyorum annem bize geliyor ben böyle daha rahat edeceğime karar verdim.
Tek cümle,bu kadar basit şekerim.Hamile olan sensin,senin sözün geçmeli.[/QUOTE]
Bunu soyledim zaten o da bisey demedi. Beni bu teklifi çok sasirtti beni ve düşündürdü
nedenini çok merak ediyorum.

[QUOTbhrm, post: 36613074, member: 617761"]Annemin yanına gitmiyorum annem bize geliyor ben böyle daha rahat edeceğime karar verdim.
Tek cümle,bu kadar basit şekerim.Hamile olan sensin,senin sözün geçmeli.
Bunu soyledim zaten o da bisey demedi. Beni bu teklifi çok sasirtti beni ve düşündürdü
nedenini çok merak ediyorum.[/QUOTE]
Sormadın mı?

Hayir sormadim o saskinligi uzerimden atip da o an sormak aklima gelmedi sanirim.

Merhaba arkadaşlar. Dun aksam Esim ilk defa doğumdan sonra ailemin yaninda kalmami teklif etti. Cok sasirdim.ailemle farklı sehirlerdeyiz.yani boyle bi durumda eşimin yanimda olması çok zor. Ki ayri kalmaya da dayanamaz benden. Bir turlu anlam veremedim bu teklife.

Ailenin yanında kalma böyle zamanlarda eşin yanında olsun daha iyi annen ailen gelir gider yanına ...

mormelodi .!.:
Ailenin yanında kalma böyle zamanlarda eşin yanında olsun daha iyi annen ailen gelir gider yanına ...
Evet ben de evimde esimin yaninda olmak istiyorum bütün planimizi ona gore yapmistik zaten. Birden boyle bi teklif nerden cikti anlamadim.

evinde kal! Kocan bebek dogduktan sonra dedigine zaten pisman olur cunku bebegini her gun gormek isteyecek. Bence kocan birazcik korkmus ve telasli. onunla konus ve onunla beraber kalmak istedigini soyle.

evinde kal! Kocan bebek dogduktan sonra dedigine zaten pisman olur cunku bebegini her gun gormek isteyecek. Bence kocan birazcik korkmus ve telasli. onunla konus ve onunla beraber kalmak istedigini soyle.
Esim şimdiden 2 saatte bir arayip nasil oldugumuzu soruyor. Dünyaya geldikten sonra kizindan ayrılamayacagini düşünüyorum.

[QUOTEdenizbhrm, post: 36631971, member: 617761"]Son durum ne canım? Sebebini sordun mu?[/QUOTE]
Yok henuz soramadim. Birkaç gündür rahatsizim. Kendimi toparlayinca konusucam bu konuyu.

Merhaba arkadaşlar. Dun aksam Esim ilk defa doğumdan sonra ailemin yaninda kalmami teklif etti. Cok sasirdim.ailemle farklı sehirlerdeyiz.yani boyle bi durumda eşimin yanimda olması çok zor. Ki ayri kalmaya da dayanamaz benden. Bir turlu anlam veremedim bu teklife.

Canım bebeğin için seni tebrik ederim öncelikle. Analı babalı, sağlıklı, sıhhatli aklı başında bir birey olur inş. Kolay da bir doğum yaparsın inş. Derler ya bir avazda kurtulasın emi ;)

Eşinin bunu teklif etmesinin altında mutlaka bir düşünce olmalı. Onun adına yorum yapmaktan vazgeç bu kendini üzmek olur anca. Rahatsızlığını atlatır atlatmaz kendini iyi hissettiğin bir zamanda bunu ona sor. Ve kendini daha fazla üzme. Bence mantıklı bir sebebi vardır. İçini ferah tut. İnşallah çok mutlu olursunuz :)

Canım bebeğin için seni tebrik ederim öncelikle. Analı babalı, sağlıklı, sıhhatli aklı başında bir birey olur inş. Kolay da bir doğum yaparsın inş. Derler ya bir avazda kurtulasın emi :KK66:

Eşinin bunu teklif etmesinin altında mutlaka bir düşünce olmalı. Onun adına yorum yapmaktan vazgeç bu kendini üzmek olur anca. Rahatsızlığını atlatır atlatmaz kendini iyi hissettiğin bir zamanda bunu ona sor. Ve kendini daha fazla üzme. Bence mantıklı bir sebebi vardır. İçini ferah tut. İnşallah çok mutlu olursunuz :)
amin. Allah razi olsun canim. Bu huyumu ben de sevmiyorum yaptiklari ve soyledikleri icin neden sorusunu soramiyorum. Kendi kendimecozmeye calisiyorum o zaman da kendim uzuluyorum. :(

amin. Allah razi olsun canim. Bu huyumu ben de sevmiyorum yaptiklari ve soyledikleri icin neden sorusunu soramiyorum. Kendi kendimecozmeye calisiyorum o zaman da kendim uzuluyorum. :KK43:

Şu an kendini üzmek için çok yanlış bir zaman. Kendini düşünmüyorsan çocuğunu düşün. O yüzden en kısa zamanda sor öğren. Sen de rahatlarsın böylelikle. Hem fikrini de çekinmeden açık açık söyle. Ben şu şekilde olsun istiyorum de. Ne kadar zamandır evlisiniz bilmiyorum ama çocuğunuz olacak; ortamı germeyeyim, aman ben susayım, benim yüzümden tartışma çıkmasın devirlerini çoktan geride bırakmış olmalısınız artık. Zaten bir karar alınacaksa ortak alın kararı. İkinizin de içi tatmin olmalı bir iş yaparken.

İnşallah sen de daha fazla üzülmezsin. Bize de haber ver sebebini meraktan ölmeyelim :D ;)

Konuştum arkadaşlar Esim saglikci olduğu için haftanin gazi geceleri nöbetçi evde olamiyor o yüzden ailemin yaninda olursam hem annem çocukladaha iyi ilgilenir hem de babanda yaninizda olur bi yere gidileceği zaman sizi götürür acil bir durumda diye düşünmüş benim aileme ne kadar düşkün olduğumu bildiği için ve orada daha rahat olacagimi dusundugu icin de orda kalmami teklif etmis. Bende aciklamami yaptim biz senin yaninda kalmak istiyoruz kizin ilk günlerini babasından uzak gecirmek istemez dedim Esim de duygulandi ve hak verdi bana bu
fikrinden vazgecti çok şükür. :)

Konuştum arkadaşlar Esim saglikci olduğu için haftanin gazi geceleri nöbetçi evde olamiyor o yüzden ailemin yaninda olursam hem annem çocukladaha iyi ilgilenir hem de babanda yaninizda olur bi yere gidileceği zaman sizi götürür acil bir durumda diye düşünmüş benim aileme ne kadar düşkün olduğumu bildiği için ve orada daha rahat olacagimi dusundugu icin de orda kalmami teklif etmis. Bende aciklamami yaptim biz senin yaninda kalmak istiyoruz kizin ilk günlerini babasından uzak gecirmek istemez dedim Esim de duygulandi ve hak verdi bana bu
fikrinden vazgecti çok şükür. :)

Çok tatlısınız canım :) Allah mutluluğunuzu daim etsin adına çok sevindim bak ne kadar güzel bir düşüncesi varmış :)

Evet benim Esimde boyle bbazen onun yaninda kendimi çok düşüncesiz hissediyorum. İnanılmaz duygusal ve düşünceli. O bayan ben erkek olmaliymisim. :)

Back
X