Eşim doğumdan sonra çok değişti

Adam sonradan böyle olmamış zaten böyleymiş. Huyunu suyunu öğrenmeden hamile kalıyorsunuz sonra nereye gideyim vs diyorsunuz. Adam seni sevmiyor, ettiği laflar normal mi? Paravan evlilik yapmışsın. Kendi başını yaktigin yetmiyor bir de çocuğu bu adama mahkum ediyorsun...

Eklentiler

• mo,small,flatlay,product_square,600x600.u2.webp
    mo,small,flatlay,product_square,600x600.u2.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 17
Saydigin ozelliklerde bir tane bile olumlu bi sey yok yani nankorluk edecegin bi durumda yok. Tabi ki gelip sizinle yatacak cocuga destek olacak ise giderse gider bebek bu büyüyecek. Disari cikarmamasi sizden utaniyor gibi hic normal degil , aradiginda carlamasi tabi ki arayacaksin hesapta sorabilirsin ayrica kocan senin o . Yani sizi uzmek istemiyorum ama var bi sey ama aldattigini da düşünmüyorum nedense paravan gibi geldi bana

Bir buçuk yıl sevgili kaldık, ama o dönemimizde pek kolay geçmedi… ama sevdigini saniyordum, ben çok seviyordum, herşeyi yapardım bir kaç şeyi de görmemezlikten gectim, ama bazı şeyler ilk baştan da belliydi.
Ekonomik özgürlügüm var ve hiç ona bagli degilim, geçimimi saglarim…🥺
bak @VuslataDair cok güzel ve dogru yazmis , ömrün o kadar kiymetli ki böyle bir hayvanla gecirme . ben de kizim olsaydin aynilarini yazardim. burada ki bir cok kadin gibi düsünüyorum. sen bu insan müsveddesiyle yasamak zorunda olmayacak kadar degerlisin, ilk önce kendini sev hayatta. sen mutlu olursan bebegin de mutlu olacak.

eğer beni sevmiyorsan sevgin azaldıysa sessiz sakin giderim yoluma. Hiç arkama bakmadan. Seni tutan yok gidersen git dedi

bir iki kere karşı çıktım o da bana cam bardağı firlatacakdi bir kere de kapıyı kiriyordu, çocuk olduğu için sustum

sacimi beğenmez. Kestirdim kestirdikten sonra çok igrenc duruyor senin bulduğun doktorlar çöp. Senin bulduğun kuaförler çöp. Hiç sen doğru birşey bulamazmısin der…

bir kaç şeyi de görmemezlikten gectim, ama bazı şeyler ilk baştan da belliydi.
Her şey apaçık ortada

Bu ilişkide seven siz olmuşsunuz adamın umrunda değil sizi zerre sevmiyor sizden olanı da.Çocuğunu seven şefkatli biri değil bu odunla evli kalmaya devam ettiğinizde aynı hakaretleri aynı aşağılanmaları evladınızda duyacak.Adam iki ütü yapıyor,sevdiğiniz bir iki yiyeceği getiriyor diye bu rezil evliliğe katlanmayın ..Siz gerçekten hiç sevilmediniz mi ??? Bunu sevgi zannediyorsunuz......

Aldatıyor ya da aldatmıyor

Aranızda muhabbet yok, sevgi yok, gidersen git demiş
Şimdi bunlar ışığında aldatmadığından emin olsak bile, sana “amaaan aldatmıyor, devam et evliliğe” mi diyeceğiz?

paran ve mesleğin olması seni kurtaracak
Hak ettiğin bu değil
Üstelik gidemeyeceğini düşünüyor

Baba olmak için evlenmiş biri sevgi yok saygı yok
büyük ihtimal bebekten öncede böyleydi siz görmüyordunuz bir insan aniden böyle değişmez değişti diyorsanız ya sevgi bitti yada başka biri var

Sizi hicbir sekilde begenmiyor, yaptiginiz isleri sürekli kotuluyorsa, durduk yere cosuyor, surekli disari cikiyor ve sizle cikmiyor yani sizle gorulmek istemiyorsa, tebrikler aldatiliyorsunuz, bu denklemin baska bir sonucu olmaz.

Ama seyi anlamadim, adam en basindan beri boyleymis, belkide paravan evliliksinizdir?

Böyle ilişkilerde kadın hep pasif oluyor. Bir köşeye sınıp pısıyorsunuz.
Açık açık konuşacaksınız hayırdır sen kimsin de senden sevgi dileneceğim ben de kadınım duygusal ihtiyaçlarım var arzularım var karşılamıyorsan yallah kapı.
Şu tavırda olan kadınların hep köpeği olunuyor

Severek evlendik… sanıyordum. Ama sevmiyormuş belkide. Bir kaç kere sordum, eğer beni sevmiyorsan sevgin azaldıysa sessiz sakin giderim yoluma. Hiç arkama bakmadan. Seni tutan yok gidersen git dedi
Severek evlendik… sanıyordum. Ama sevmiyormuş belkide. Bir kaç kere sordum, eğer beni sevmiyorsan sevgin azaldıysa sessiz sakin giderim yoluma. Hiç arkama bakmadan. Seni tutan yok gidersen git dedi

Adam daha ne desin? Çocuktan sonra değişmemiş ki, hamilelikten beri aynı adam. Ben de hamileyim eşim aynı adam, hatta daha özenli oldu. Alışveriş de niye bu kadar iş olarak görülüyor bilmiyorum ama alışverişe biz hep birlikte çıkıyoruz.

Burda çok kimse yazmamış ama ben yazayım, uyarı niteliğinde olsun. Boşanmaya niyetiniz yoksa aldatıldığınızı yakalasanız bile belli etmeyin. Bu çok temel bir kuraldır, gerektiğinde kullanmak için bildiğinizi asla belli etmeyin. Aldattığını bildiğinizi anlarsa yüzsüzleşir bu erkek milleti. Tabii bunu ben genel olarak yazdım, kocanızın öyle bir durumu yoktur belki.

Çok doğru bir tespit. Buna ilave olarak, boşanmaya niyetiniz yoksa, hatta boşanmaktan korkuyorsanız blöf yapmayın. Bu da başka bir temel kuraldır. Kocanız ayrılık, boşanma laflarıyla blöf yaptığınızı yaptığınızı anlarsa hepten saygısız, çekilmez, berbat bir adam olur.

Böyle adamlar kadınına denk gelmiyor ,öyle bir rest çeken iplemeyen güçlü karakter olacaktı karşısında ,kendi varlığından şüphe edecekti ,kendini ne zannediyor böylelerinin bi yerini kaldırıyorsunuz neyini sevdiniz ,beni sevmeyeni ben hiç sevmem ki.

Adam daha ne desin? Çocuktan sonra değişmemiş ki, hamilelikten beri aynı adam. Ben de hamileyim eşim aynı adam, hatta daha özenli oldu. Alışveriş de niye bu kadar iş olarak görülüyor bilmiyorum ama alışverişe biz hep birlikte çıkıyoruz.
Telefondan sipariş veriyorsun kapına geliyor artık, gerçekten kadınlar bu alışveriş yapar eve alır olayini nasıl gözünde büyütüyor anlamış değilim?

Bir buçuk yıllık evlilikte bu tavır inanamıyorum gerçekten. Daha cicim ayları olması gereken bir dönemken bu denli saygısızlıklara maruz kalmanız ileride bunun on katı olacağı anlamına geliyor. Hayvanlar bile eşlerini etkilemeye çalışıyor. Bu adam sizce gerçekten mutlu bir aileyi hak ediyor mu? Sizi sevmiyor on tane çocuğunuz olsa ne olur farz edin ki eşiniz vefat etmiş çocukla kalmışsınız mecbur bir yolunu bulacaksınız o zaman. O yolu şimdi bulun. Elalem değil siz yaşıyorsunuz o evde. Çocuğunuz büyüyecek onun yanında da size saygısızca davranacak sonra çocuğunuzun da size saygısı kalmayacak. Böyle bir hayatı çocuk için bile kabul etmemelisiniz bu yüzden. Çocuğunuzla kendinize onurlu huzurlu bir hayat kurun lütfen. Mental sağlığı iyi olmayan bir anne sağlıklı bir çocuk da büyütemez önce kendinizi düşünün bu yüzden.

Merhaba,
Çocuğum 2,5 aylık olacak. Esimle hamileliğimden beri hiç bir şekilde sakinlik yok. Bana hiç bir şekilde sıcak davranmiyor. Her konuda ne olursa olsun ben suçluyum.
Evine alisverisini yapıyor, altımda araba var, sevdiğim şeyleri alır eve, yedirir, içirir, ama gezdirmez. Gezmek yok. Arkadaşlari çağırsa koşa koşa gidiyor, benimle birlikte birşey yapmıyor. Nefesini bilemedim. Bir kaç kere sordum, ama istemediğini anladığım için kızımı alıp yalnız geziyorum.
Gelir sarılmaz, öpmez, yakinlik ilişki hiç bir şekilde yok. Camı açık bıraksam ben suçluyum. Bir şeyi yalnış yere koysam ben suçluyum. Sanki bir evde iki arkadaş gibi yasıyoruz. Bir kaç laf konuşuyoruz ondan hariç hiç. Çoçuğumuz doğdudan beri yanımda uyumuyor. Bu normal bir durum mı? Bazen diyorum ki nankörlük yapma haline şükret, ama kendimi sevilmez hissediyorum. Yemek yaparım ellerine sağlık demez.
Bir yandan dan iyi huyları var, evi temizler, bana alışveriş yaptırmaz. Ayda bir iki kere yemeği o yapar. Ütü yapmamı istemez, kendisi ütüler benim elbiselerimi de ütüler. Ayakkabımı siler. Çözemedim. Bir buçuk yıldır evliyiz belki de sevgisi bitmiştir diyorum.. sizin için bunlar normal mı, günün çoğu zamanı bana kötü davranır. Yani dışarıya çıktığımda mutlu oluyor. Bir şey yapsam beğenmiyor. Çok şey yazmak isterdim ama yazamıyorum işte…
Çocuktan önce nasıldı? Evet doğumdan sonra bozulmalar olabiliyor ama bu denli olması normal değil. Başka biri olabilir mi hiç şüphelendiniz mi?

Telefondan sipariş veriyorsun kapına geliyor artık, gerçekten kadınlar bu alışveriş yapar eve alır olayini nasıl gözünde büyütüyor anlamış değilim?

Altta araba da varsa hele 😂 ne bileyim 1 km öteye yürüyerek pazara giden analarımız bile alışverişten şikayet etmemiştir. Hatta erkeklerin gitmesini kadınlar sevmez pek.

Biz kadınların çoğu zaman aklı anne olunca başına geliyor. Önceden de belli etmiş ama işte yapacak bir şey yok. Şimdi önünüze bakacaksınız. Sizi sevmiyor ama belli:( bazı insanlar sevmese bile düzgün güzel bir insan hadi evleneyim diyor. Evlendikten sonra dank ediyor sevginin ne kadar önemli olduğu. Eşinizde de öyle olmuş olabilir.

Kime cevap vereceğimi artık şaşırdım arkadaşlar. Hepinizden ayrı ayrı teşekkür ediyorum sanırım gözümü baya bi açtım ondan önce ne şanslıymışım diyordum şimdi ise tam tersi. Sizler olmasaydınız hala uyumuş oluyordum. Bu gece bana gerçekten yine korkunc davrandı. Ortalıkda hiç birşey yok benek ağlıyor mamasını yapmak bir kac dakikamı aliyor sonra geldi bir daha bu bebek arabasını salonun kenarina koyarsa kafani patlatırım dedi. Ne alaka dedim sonra dedi ki senin kadar pis igrenc bir kadın yok dedi? Şaşırdım ben herzaman temiz bir insanımdır. Belki bir bahane aradı bilemem. Her neyse ben karar verdim insan ayrılmayı ve söyledim
De

Kime cevap vereceğimi artık şaşırdım arkadaşlar. Hepinizden ayrı ayrı teşekkür ediyorum sanırım gözümü baya bi açtım ondan önce ne şanslıymışım diyordum şimdi ise tam tersi. Sizler olmasaydınız hala uyumuş oluyordum. Bu gece bana gerçekten yine korkunc davrandı. Ortalıkda hiç birşey yok benek ağlıyor mamasını yapmak bir kac dakikamı aliyor sonra geldi bir daha bu bebek arabasını salonun kenarina koyarsa kafani patlatırım dedi. Ne alaka dedim sonra dedi ki senin kadar pis igrenc bir kadın yok dedi? Şaşırdım ben herzaman temiz bir insanımdır. Belki bir bahane aradı bilemem. Her neyse ben karar verdim insan ayrılmayı ve söyledim
De
Kesinlikle geri adım atma senin şükür dedigin sey bogaz tokluğu yavrum bogaz tokluğuna da bu mahluk çekilmez

Back
X