eşim dön diyor.hayatımdaki kişiye bunu desem sıkıntı

öncelikle bence kimse ne yaşadığınızı bilmeden sizi yargılamasın evet kağıt üzerinde evliliğiniz devam ediyor ama belki gerçekten konu sahibi evliliğini bitirmeyi düşünüyordu ve karşısına hayır diyemeyeceği birisi çıktı ..olabilir bence bu herkesin başına gelebilir...yada boşluktaydınız birine sığınmak istediniz falan..sorunuza gelirsek önce ne istediğinizi belirleyin düzenli bir evlilik hayatı mı istiyorsunuz yoksa yazdığınız gibi gününü gün eden ama mutluluğu sonsuz sunan biri mi?? şöyle bir olasılık daha var gerçekten boşanmayı gerçekten istiyor ve eşinizi artık sevmiyorsanız zorlamanında anlamı yok.boşanın ve ilişkiniz olan kişiyle yola devam edin karşısınıza daha iyi birileri bile çıkabilir.

boşandık zaten

tam "ben bu konu başlığında gelecek göremiyorum" yazacaktım ki 51 sayfa olmuş. ne kadar vizyonsuzum yav

Ben esas şunu merak ediyorum:

Evliyken henüz boşanmamışken neden bir ilişkiye başladın ki..Ayrılsaydın madem de ondan sonra istediğini yapsaydın.
Eşim diyorsun birine,diğerine sevgilim..Sonra da diyorsun ki sevgilime nasıl söyleyeceğim..

Esas konu şu,bu durumu eşine nasıl söyleyeceksin..

Bunu düşün derim.

+1

ayrıldım

şimdiki evlenelim mi diyo.biliyorumailesi araştırcak.sıkıntı olcak.bi de bu kadar kısa sürede acele olur mu

sağolun.zor bi süreçti.kimse yaşamadan yargılmasaın.biraz olumlu bakmışsın çou bilmeden dinlemeden direk yargılıyo

boşanmışsınız hayırlısı olsun. peki merak ettim beraber oldugunuz kişiyle devam ediyor mu ve sizinle ciddi düşünüyor mu?

eşim evlenilecek kişi ne demek biri bana anlatsın sizede geniş bir mide versin Allah ım ülke olark nereye gidiyoruz ahlakımızı değerlerimizi yitirdik

Ay bende merak ettim son durumlar nedir? Bu arada evliyken ayrı kalmak ve o süreçte sevgili yapmak? Gerçekten çok erdemli bir davranış tebrikler. Bir erkek yapmış olsa burda yerin dibine sokarsınız ama iş kadın olunca bir feminen yaklaşımlar. Eşit da tanım bence. Kadına da erkeğe de yakışmayan hareketler bunlar. Ne olursa olsun ayrılın gidin istediğinizi yapım bu şekilde kendi psikolojinize daha çok zarar veriyorsunuz.

Nutkum tutuldu.biriyle beraberseniz eski eşinizi sevmiyorsunuzdur.sevmediğiniz adama nasıl dönersiniz.bence boşanmadan ilişkiye başlamak yanlış.nerden tutsak elimizde kalıyor eniyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…