- 23 Ağustos 2012
- 51.857
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.505
- 898
Cidden hala bir hans bulamadın mı panpa?
Yok mu yani? Hiç mi yok?
Biraz bile mi?
önceden açtım konuyu.detaylı yazmıştım.eşimle 1 yıldır ayrı sayılırız.ara verelim daha sağlıklı olur demişri.dış etkenlerden ilişkimiz sıkıntılı olmuştu.çocuk olmama sorunu da vardı.biriyle 2-3 aydır ilişkm başladı.eşim barışalım diyo.şimdikiyle bulutlarda gibiyim.basit biri olduğum için bu ilişkide değilim.birden kapıldım.bi yanım dön diyor.eşim evlenilecek kişi.şimdiki ise gününü gün edeceğin mutluluğu sonsuz sunan biri ama nereye kadar.ve desem ki barışmak istiyorum sıkıtı çıkar gibi.beni bırakacağını da sanmıyorum.nasıl demeliyim veya dememeli ve devam mı etmeli
boşandık zatenöncelikle bence kimse ne yaşadığınızı bilmeden sizi yargılamasın evet kağıt üzerinde evliliğiniz devam ediyor ama belki gerçekten konu sahibi evliliğini bitirmeyi düşünüyordu ve karşısına hayır diyemeyeceği birisi çıktı ..olabilir bence bu herkesin başına gelebilir...yada boşluktaydınız birine sığınmak istediniz falan..sorunuza gelirsek önce ne istediğinizi belirleyin düzenli bir evlilik hayatı mı istiyorsunuz yoksa yazdığınız gibi gününü gün eden ama mutluluğu sonsuz sunan biri mi?? şöyle bir olasılık daha var gerçekten boşanmayı gerçekten istiyor ve eşinizi artık sevmiyorsanız zorlamanında anlamı yok.boşanın ve ilişkiniz olan kişiyle yola devam edin karşısınıza daha iyi birileri bile çıkabilir.
boşandık zaten
sağolun.zor bi süreçti.kimse yaşamadan yargılmasaın.biraz olumlu bakmışsın çou bilmeden dinlemeden direk yargılıyoiyi hayırlısı olsun sizin için.
öncelikle bence kimse ne yaşadığınızı bilmeden sizi yargılamasın evet kağıt üzerinde evliliğiniz devam ediyor ama belki gerçekten konu sahibi evliliğini bitirmeyi düşünüyordu ve karşısına hayır diyemeyeceği birisi çıktı ..olabilir bence bu herkesin başına gelebilir...yada boşluktaydınız birine sığınmak istediniz falan..sorunuza gelirsek önce ne istediğinizi belirleyin düzenli bir evlilik hayatı mı istiyorsunuz yoksa yazdığınız gibi gününü gün eden ama mutluluğu sonsuz sunan biri mi?? şöyle bir olasılık daha var gerçekten boşanmayı gerçekten istiyor ve eşinizi artık sevmiyorsanız zorlamanında anlamı yok.boşanın ve ilişkiniz olan kişiyle yola devam edin karşısınıza daha iyi birileri bile çıkabilir.
ayrıldımBen esas şunu merak ediyorum:
Evliyken henüz boşanmamışken neden bir ilişkiye başladın ki..Ayrılsaydın madem de ondan sonra istediğini yapsaydın.
Eşim diyorsun birine,diğerine sevgilim..Sonra da diyorsun ki sevgilime nasıl söyleyeceğim..
Esas konu şu,bu durumu eşine nasıl söyleyeceksin..
Bunu düşün derim.
anlamadımBaskiyi bosverin de iyi ki irade denen sey var....
sağolun.zor bi süreçti.kimse yaşamadan yargılmasaın.biraz olumlu bakmışsın çou bilmeden dinlemeden direk yargılıyo
evet.uyumluyuz
aynı soruları sormak yerine sizinkine gelecek cevabı merakla bekliyorumm...konuyu 2015 te açmışsınız 9 aydır hala aynı dönemeçte misiniz?
eşiniz barışmak istiyor siz sevgilinizle devam mı ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?