eşim dön diyor.hayatımdaki kişiye bunu desem sıkıntı

Ne şis yansin ne kebap demissiniz ne yasarsaniz yasayin yaptiginiz dupeduz ahlaksizlik zina..aldatmanin cinsiyeti yokdur .dupeduz serefsizliktikr.baska bisi diyemiycem Allah af etsin baska dicek soz bulamiyorum.
işin içeriğini bilmeden konuşuyosunuz.lütfen

Yani ne yasamis olsaniz siddet bile gosterse bosanmadan baskasi ile birlikte olarak siz kendiniz bu duruma dusurmussunuz kendinizi simdi hic bosandim diye hayiflanmayin kendi elinizle kendinizi mahfetmissiniz

Nasıl bir kafa bu,resmi olarak evliyken esini düpedüz aldatmişsin,esin evlenilecek biri digeri hayatini yasayacagin biri ,esinden bosanmissin ama severek ayrildim diyosun seviyorsan neden ayrildin orasi ayri muamma sen ne istedigini bilmiyorsun

Daha ne yazdığınızı bilmiyorsunuz 1 yıldır ayrı yaşıyoruz diyon bosandik diyon kafan güzel güle güle kullan

Bacım ya sen anlatamadin yada ben anlamadım herkes sizi evli bilip yazmış boşanma diye birşey geçmiyor orda evi falan ayirdiniz sadece zannettim ben o yüzden

bugün kızkardeşiyle tanıştırdı.birlikte olduğmuzu onlar da biliyo artık.bu beni bir nevi mutlu etti

Evli bir kadınla ilşkiye başlayan adamın adamlığından şüphe ediyoruz ya, işte bende evli olduğu halde başka bi adamla ilişkiye başlayacak kadar ucuz bi kadının kadınlığından şüphe ediyorum. Bunu kendinize, kadınlığınıza nasıl yakıştırdınız. Pes

Sonuçta sorunlu da olsa bir evlliğiniz varmış, evlilik sorumluluğu diye bir şey oluşmamış sizde.

Sevgilinin kocadan haberdar olup birlikte olması da sizi kullanıyor düşüncesi oluşturdu ben de.

Başka erkek olsa çıldırırdı çünkü 3 kişilik bir ilişkiye.

dün eski görümcem aradı.yarım sat.niye böyle oldunuz iye ayrıldınızkeşke ayrılmasaydınız.kardeşim de çok etkilendi falan.anlamıyorum bu inanları 1 yıl boyunca beni yalnız bırakırkenevlilikteki problemlerde yanımda lmazken hiçbirinin umrunda olmadı ama kardeşleri özlüyo diye üzülüyor diye nye ayrıldınız oluy.ama burdaki yorumlara bakınca çok da şaşırmıyorum.yaptığımın doğru olmadığnı ben de biliyorum ama buna sebebiyet veren şeye en ufak lafı yok çoğunun.herşey güzelken mutluyken yapımılş bişey gibi eleştiriyor.benim kadınlığımı sorgularken bi erkeğin bunları yapmasının adamlığa sığıp sığmadığını kimse sorgulamıyor.bikaç kişi dışında.

Daha neler. Eşine değil psikoloğa dön. İhtiyacın olan bu hiç normal değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…