işin içeriğini bilmeden konuşuyosunuz.lütfenNe şis yansin ne kebap demissiniz ne yasarsaniz yasayin yaptiginiz dupeduz ahlaksizlik zina..aldatmanin cinsiyeti yokdur .dupeduz serefsizliktikr.baska bisi diyemiycem Allah af etsin baska dicek soz bulamiyorum.
severek ayrıldım ama sonu yoktuAma arkadaş orda sizin en düşündüğünüzü sormuş yani siz ne hissediyorsunuz?
Iyi bosandiysan kimse senin sunki dyrumunu deil yazdiklarini elestirirki kafan cok guzelmis gule gule kullanboşandık diyorum okumuyomusunuz
evet.bırakmz beni.seviyo istiyosevgilin ile devam mı?
iyi o zaman doğru karar vermişsin mutluluklar dilerim.evet.bırakmz beni.seviyo istiyo
Isin icerigini bilmiorum bilmekte istemiorum mide bulandirmaktan baska bisi yapmaz cunkiişin içeriğini bilmeden konuşuyosunuz.lütfen
konu başlarken yaşıyoruz dedim.1 aya yakın oldu boşandığımızDaha ne yazdığınızı bilmiyorsunuz 1 yıldır ayrı yaşıyoruz diyon bosandik diyon kafan güzel güle güle kullan
Hayirli olsun ne diyelim birdaha bole hataya dusup hayatinizi mahfetmeyin hakkinizda hayirli neyse o olsunkonu başlarken yaşıyoruz dedim.1 aya yakın oldu boşandığımız
devamsevgilin ile devam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?