eşim dön diyor.hayatımdaki kişiye bunu desem sıkıntı

bir yıl uzun bi süre o sure zarfi içinde hiç mi konuşmadiniz madem birbirinizi bu kadar gözden çıkardıniz dilekçe verseydiniz ben hayatıma seninle devam etmek istemiyorum diyerek ikinizde yeni bi hayata baslasaydiniz. Bu şekilde yanlış iki tarafa da saygısızlık özellikle de eşinize.
Sorununuz neydi eşinizle sadece bebek meselesi mi? Siz şimdi hangiz tarafimi mi seçeyim diyorsunuz

Sevgiliye ben kocama dönüyorum deseniz ne halt edecek,ayaklarınızamı kapanacak ne olur beni terk etmemş diyecek..

Midem kalktı.ciddiyim.

vay arkadas olaya bak, isiniz zor acaba hangisini secseniz bende bilemedim

Ne var ki bu kadar düşünecek. Biriyle zaten resmi nikahın var, öbürünü de imam nikahıyla kuma getir kocanın üstüne.

Mutlu Mesut yaşarsınız

valla kadindan kuma oluyorda erkekden neden olmasin birlikte gecinir giderler dimi, ama azicik kuma kavgasida olur yinede eh idare edecek onuda ikisininde gonlunu etmeyi ogrenir zamanla, tovbeler olsun tovbe tovbe. Insan kendine olan saygisini yitirmeye gorsun neler oluyor neler

Sadece empati yapın siz böyle bir seyi yaşatığını düşünün ne yaparsın kendini nasıl hissedersin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…