- Konu Sahibi VuslataDair
-
haklısınız öyleydi ama yukarda yazdım ya izne geldiğinde çok çektirdi bana hiç yüzünden. şimdi nasıl olacak bilmiyorum ki..."kazakistana gitmeden önce evliliğimiz peri masalı gibiydi" şeklinde bir cümle yazmıştınız aylar önce hatırlıyorum.
eğer bu doğruysa, mutluluğunuzu geri alacaksınız işte, sevinin.
terapistinizle de konuşmalısınız bu konuyu.
Canım, eşinin seni ve kızlarını kaybetmemek için geldiğini biliyoruz ikimizde, öyle değil mi.
Bir kaybetme korkusu yaşadı ve dönüşünü hızlandırdı. Şimdi tam olarak ne zaman döneceki tarih var mı?
İzne geldiğinde kan kusturuyordu derken kastettiklerini açar mısın canım? nasıl bir rahatsızlık veriyordu?
Bu arada yalnız olmak ilk başta dokunur, ama sonra insan fena alışır ve kaybetmek istemez.
Ama emin ol 2 kız çocuğunu büyütmek, başlarında babaları ile çok daha kolay ve huzurlu olacak.
canım ya hep inkar etti sonuna kadar. ve kapandı o üyelikler. elbette değişik isimle nickle falan açabilir ve ruhum duymaz ama ben artık umursamadım açıkçası. kullandığım ilacın faydası sanırım beni biraz umursamaz yaptı. önceleri günde 500 defa arayıp her lafı sayıp doymuyordum öfkem dinmiyordu. son bir aydır elimi çektim ne aradım ne sordum o aradığında da suya sabuna dokunmayan konuşmalar yaptık.kötü anılarınızı hatırlatmak istemem ama eşimizin bazı sitelere üyeliği olduğunu öğrenmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.Ne oldu o mesele inşallah ilerleme kaydettiniz.
Nasıl sevindiğimi anlatamam. Bu çok iyi bir haber. Demek ki seni kaybetmeksitemedi. Son zamanlardaki kararlılığın aklını başına getirdi onun.
Lütfen panikle hareket etme. Herşey güzel olacak. Çok mutlu olacaksınız. Hakettin sen bunu. Neden korkuyorsun ki
izne geldiğinde ilk günler sanki bir alışma süreci gibi sancılı geçiyordu izin dönüşü yaklaştığında birbirimize daha çok alışmış oluyorduk benden ayrı yaşadığı günlerde beğenileri değişmişti fikirleri düşünceleri bir manevi ayrılık doğmuştu aramızda. bu bana ne kadar acı geliyordu bilemezsin. kilo aldım diye beni beğenmediğini defalarca söylemişti. ne kadar istediysem de zayıflayamadımincir çekirdeğini doldurmayacak konulardan kavga eder olmuştuk yeniden aynıları mı yaşanacak diye çok korkuyorum açıkçası
Prof.Üstün Dökmen'in seminerinde anlattığı bir anısı var, çok önemsiyorum ben.
Kendisi eşiyle meslektaş, Zehra hanımla.
ÜStün hocayı Amerikaya çağırıyorlar ve 2 sene kalsın istiyorlar. "Bu müthiş bir fırsat olmasına rağmen gitmedim, ben evliliğimi seçtim. Çünkü Zehra burada kalırsa ve ben tek başıma gidersem, orada ben gelişirken Zehra yerinde kalacaktı ve döndüğümde farklı noktalarda olacak, evlilikten aynı tadı alamayacaktık." diyor..
Eşin ve sen 6 sene gibi bir süreyi bambaşa ortamlarda, başka koşullarda yaşadınız.
Herşeyden evvel 2 kız çocupuna babalık etmeyi öğrenecek önce..
Türkiyede iş ortamına alışacak, yeniden aile çevresi olacak, yalnız yaşadığı bekar hayatı bitecek.
Zor bir süreç bekliyor evet hem eşini, hem seni.
Ama aşılmaz değil, sadece tüm bunların farkında ol ki afallama diye yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?