- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Sanırım öyle birşey yok.Herkes boşuna kızmış olabilir.Konu sahibi zaten anlatırken mış mış lı anlatmış.Gözle gördüğü bir şey yok sanırım.En sinir oldugum konudur su yok adimiza kredi cekildi yok borc istendi yok kefil olun.. erkeklerin kafasi basmiyor gercekten arkadasa neden bu kadar guvenirsin. Gitsin kendi adina alsin. Bidaha esinden gizli os yapmamayi ogrenmistir insallah..
Cok ilginc ya suraya konu acmak icin senaryo yazanlar cikti sanirimSanırım öyle birşey yok.Herkes boşuna kızmış olabilir.Konu sahibi zaten anlatırken mış mış lı anlatmış.Gözle gördüğü bir şey yok sanırım.
Herhalde öyle :) Biz de boşuna sinirleniyoruz belki eşine vs.Cok ilginc ya suraya konu acmak icin senaryo yazanlar cikti sanirim
Hangimiz yemedik ki o kaziigi. Ayrica telefon bircundan hapis yatilmaz en fazla mal beyanindan yatar o da 1 hafta falan. Ha sicili icin iyi mi degil o ayri. Esiniz uzerinde haciz varken kredide cekemez. Siz bir kredi cekip borcu kapatin. Esinizde taksitleri odesin.
Eşi telefon borcundan değil aslında tahaddüt vermiş yani imza atmış ödeyeceğine dair tahaddüt bozulduğu için hapis yatar eğer imza atmasaydı dava açamazlardı 2 yıl değil 3 ay oluyor cezalar bu tür durumlarda.Hangimiz yemedik ki o kaziigi. Ayrica telefon bircundan hapis yatilmaz en fazla mal beyanindan yatar o da 1 hafta falan. Ha sicili icin iyi mi degil o ayri. Esiniz uzerinde haciz varken kredide cekemez. Siz bir kredi cekip borcu kapatin. Esinizde taksitleri odesin.
Tahaddüt bozma cezası 3 ay olur internetten yazıncada çıkıyor.Kredi çeksin diyeceğim ama çekemez artık.Iyi geceler bu saatte kimse yok olsa da derdimi anlayan birilerinin olma ihtimali yok. Çok sinirli ve bi o kadar da üzgunum..
Eşimin arkadaşi taksitli ev esyalari satan hepimizin bildigi magazadan telefon almiş. Bundan 4. Sene once kadar eşimin adina almiş kefili baskasi yapmiş. Ve 1 taksit bile odememiş... borc 10 kusur milyar tabiki avukatlar falan.. eşim bana soylemişti bende cok kizmiştim. Neyse kavgali oldugumuz bir zamanda ( arkadasina ve kefile guvenerek) adliyede borcu taksitlere ayirip tahaahütname imzalamiş ( kendi adina) odemeleri de arkadasiyla konuşmus. Ne arkadasi ne kefil tek kuruş odememişler ( bu durumdan baristigimizda haberim oldu)
Dogal olarakta avukat esimi tahaautname ihlalinden mahkemeye vermiş..
Bu hafta mahkemesi var 7-7.5 milyar arasi odeme yapmasi gerekiyormuş mahkemeden once.. esimin arkadasinin ve kefilin umrunda degil bu durum. Esiminde morali bozuk bende oh olsun sana dostuna guvenmiceksin iste diyorum ama icim kan agliyor.
Ya kizlar biz napicaz...hem borc bizim degil hem 7 milyar para nerden odenecek ya onu da gectim esim hapis yaticak. Avukat 2 sene 8 ay flan demiş. Cok ama cok mutsuzum. Karisik yazdiysam kusura bakmayyin. Ben rahat duramiyorum arkadasini arayip sayip sovmek istiyorum esim engel oluyo ne yapmaliyim bilmiyorum basina boyle bisey gelen varmi
Guncelleme; Eşim dost kazigi yememiş...
Ben eş kazigi yemişim.
Sevgiler.
Duygu sömürüsüyse de ben taa buradan yedim vallahi yazık ne olacakKizlar birde ben gece esime yalanciiii diye bagirdim. Geldi yanima dolu dolu gozlerle bak x zamaninda ben her hata yaptigimda babam beni doverdi hortumla terlikle ayaklarimizdan falan asardi dedi. Bende yalan soylemeye alistim dayak yememek icin dedi benimde gozlerim doldu ama guclu durdum karsisinda ve dedim ki bu bir bahane degil. Evet degil ama durustlugu sen ogret bana dedi cok sasirdim cunku esim herkes tarafindan sevilen gercekten durust bir insandi... bana bunca yalan soylemesi cok sacma giderim diyemi korkkuyo dayakmi atiyorum sanki kendisine bende mi sorun bilemiyorum kafam cok karisikbir o kadar da uzgunum... ben seni boyle tanimadim dedm herseyi korkumdan soylemedim sana diyor. Ne yapayim ben inanin bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?