YMerhaba arkadaşlar ben Ankara da doğdum büyüdüm ailem muhafazakar olmasına rağmen gayet rahat yetiştirdiler(yani doğudakiler gibi baskıcı değillerdi) Haziran'da elinle evlenip Elazığ'a geldim eşim Elazığ lı görücü usülüyle tanıştık ama gerçekten çok aşık olup severek evlendik(aşık olup sevmek için illa ki insanın kendi tanışması gerekmiyormuş anladım)gelelim sorunuma eşim eczacı yani okumuş kendini geliştirmiş biri ama ondan beklemediğim cahile davranışlarda bulunuyor (tipik Doğu erkeği)ama lütfen yanlış anlamayın ben asla doğuluları küçümsemiyorum benim önem verdiğim insanlarda ahlak karakter ve manevi artılardır. Asla ayrımcılık yapmam(ırkçılık vs asla yapmam hayatımda)ayrıca babası Kürt yani kendi de Kürt demek oluyo bu dediğim gibi asla ırkçılık yapmam ama aile yapısı olarak ben çok rahat yetiştim(maddi rahatlıktan bahsetmiyorum) ama o hiç rahat değil en ufak şeyleri sorun ediyor mesela bu ay adetim aşırı sancılı geçti dün doktora gittim eşimle neyse dönüşte görümcemi aldık arabada üçümüz oturuyoruz ben görümceme doktora gittiğimi söyledim kistten veya iltihaptan şüphelendiğimi ama olmadığını söyledim vs akşam oldu eşim bana dedi ki sen ben varken ablamın yanında nasıl öyle konuşursun şok oldum çok utandım dedi sanki ben cinsel hayatımızı anlatmışım gibi muamele yaptı adet olmak vs ayıp mı yani tamam abilerim ve babamla bende konuşmam ya da onlar yanımdayken ama sadece bayanlara özel bi hastalık sen evlenmişsin benimle hergün ilişkiye giriyosunda bu bayan hastalığı mı kınanacak bişey oluyo bi de diyo ablamda eminim çok rahatsız olmuştur off yaaa bu tür davranışları beni yıpratıyor ondan soğuyorum neyse o öyle deyince bende dedim tamam bi daha konuşmam ama çok alındım ağlamaklı oldum ne yapıcam bilmiyorum hep bu tarz kavgalar sorunlar çıkarıyor ne yapmalıyım yardımcı olun