Ben konu sahibinin ırkçılık yaptığına inanmıyorum fazla polemik yaratmaya gerek yok bence. Sonuçta kocası evlenmiş mutlu ayrımcılık yapsaydı hiç evlenmezdi ondan çocukları olsun istemezdi. Bırakın artık bu tür şeyleri zaten ülkeyi bölende hep bu zihniyetler değilmi. Sen kürt dedin sen türk dedin..bazı kesimlerin ekmeğine yağ sürmekten başka bişey değil. Lazıda çerkezide kürdü de türküde aynı değilmi insan değilmi. Benim karadenizli arkadaşlarım var ama bunlar laz diyorum mesela diğer arkadaşım doğulu bunada kürt diyorum herkes halinden memnun kimsede kendini dışlanmış ayıplanmış gibi hissetmiyor. Ama zamanında bu ayrımcılığı yapan yine bizleriz. Şimdide toparlamaya çalışıyoruz. Valla ben izmirliyim ama doğu kültürüne hastayım çokta doğulu tanıdığım insan var. Onlar kadar misafirperver, onlar kadar saygılı, becerikli kimseyi görmedim. Tanıdığım insanların bir sürü parası evi var ama yaşayış tarzları o kadar mütevaziki. Bana göre gerçek cahil insanlar Allahı hakkıyla tanımayıp ona itaat etmeyenlerdir. Kuranda da cahilliği buna bağlıyor. keşke batı kültründe de haya ve edep yani örf ve adetler devam etseydi. Biz babamızın yanında hala uzanamayız benim yiğenlerim babalarının yanında adeta çıplak dolaşıp yatacaklar. Neyse fazla uzattım ama bu tür polemiklerle oratmı gerip gericilik yapmayalım

Hepimiz kardeşiz