Eşim elimi tutmak istemiyor

14 yil olsa gam yemem 1 yillik evliyiz daha

Benimki 1 yıllık evliykende koluma gir diyordu yani demek istediğim yapısı böyleyse şimdi de aynı seneler sonra da aynı değişmiyorlar. Ama şöyle de bir garip durum var yolda yürürken ayrı ayrı yürüdüğümde de koluma girsene 1 saattir elimi cebime soktum koluma girmeni bekliyorum öyle ayrı niye yürüyorsun diyor. Bazen erkekleri anlamak çok zor bizim gibi romantik ve ince düşünceli olamıyorlar bunu anladığım günden beri beklentilerimi en aza indirdim böyle daha mutluyum.

Sürekli takipteyim, gizliside saklısida yoktur zaten yurt disi icin bi makale yetistirmeye calisiyor eylül ayinda gidecek.

benim zoruma gidiyor ve 1 yillik evliyiz.
tek kaldığın için kendini kötü hissediyorsun fakat onun penceresinden de bak... İş yükü fazla anladığım kadarıyla bir de yetiştirmesi gereken bir makale var ...stres edinmiş belli ki ... bence sen keyfine bak ama eşini de yalnız bırakma.. bu yalnız bırakmaman onu sıkman anlamına gelmesin tabi ki...

Benimki 1 yıllık evliykende koluma gir diyordu yani demek istediğim yapısı böyleyse şimdi de aynı seneler sonra da aynı değişmiyorlar. Ama şöyle de bir garip durum var yolda yürürken ayrı ayrı yürüdüğümde de koluma girsene 1 saattir elimi cebime soktum koluma girmeni bekliyorum öyle ayrı niye yürüyorsun diyor. Bazen erkekleri anlamak çok zor bizim gibi romantik ve ince düşünceli olamıyorlar bunu anladığım günden beri beklentilerimi en aza indirdim böyle daha mutluyum.
Benim eşimde öyle diyor. Yaninda olayim istiyor yürurken ama koluna girecek mişim. Benimle dalga gećmesi zoruma gitti.

Bende akademisyenim
Gerçekten sürekli ders çalışmamız gerek

Bakmayın hep kk da olduğuma dersimi ihmal etmiyorum çok şükür
Ama ben eşime zaman ayırırım
Ya onunla akşam film izlemek istiyorsam gündüz kendime çok yüklenir işimi hallederim
Off eşimde mi benim hakkımda böyle düşünüyor ki
Bütün maaile bıktık senin dersinden de sınavından da diyor
Sanki kendileri çalışıyor
İnanın böyle söyleye söyleye beni de biktirdilar
Neden düz memur değilim diye isyan ediyorum
Çok sevdiğim meslegimden soğutmaya başladılar beni
Eşiniz sizinle vakit geçirmenin tadına varamamış gibi geldi bana
Hani ne bileyim işi olabilir ama sizinle kahvalti yapması buna engel değil
Acaba hamilelikten dolayı mı uzaksınız birbirinize

tek kaldığın için kendini kötü hissediyorsun fakat onun penceresinden de bak... İş yükü fazla anladığım kadarıyla bir de yetiştirmesi gereken bir makale var ...stres edinmiş belli ki ... bence sen keyfine bak ama eşini de yalnız bırakma.. bu yalnız bırakmaman onu sıkman anlamına gelmesin tabi ki...
Zaten benimle dalga gectiginden sonra ceval vermedim. O önden yürudu ben arkadan anladi üzuldugumu ama ben kavga etmek istemedim:(

Benim eşimde öyle diyor. Yaninda olayim istiyor yürurken ama koluna girecek mişim. Benimle dalga gećmesi zoruma gitti.

Dalga geçtiğini düşünmüyorum bende çok ısrar edersem eşim elimi tutup bırakıyor al işte çok istedim elini tuttum ama böyle yürüyemem şimdi koluma girebilirsin karıcığım diyor.

Eşiniz birtek kendinin farkında galiba
Haimle olduğunuzun farkında mı? size ihtiyaç duyduğunuzun, tatile çıktığınızın
Akademisyen olucam diye birşeyleri bir derece daha yükseltmek için en güzel zamanları kaçırıyor
Kahvaltıya tek gitmek nedir? AKşam çay içerken meşguliyeti telefonda olmak nedir?
Söyleyin ona rahatsızlıklarınızı

Bende akademisyenim
Gerçekten sürekli ders çalışmamız gerek

Bakmayın hep kk da olduğuma dersimi ihmal etmiyorum çok şükür
Ama ben eşime zaman ayırırım
Ya onunla akşam film izlemek istiyorsam gündüz kendime çok yüklenir işimi hallederim
Off eşimde mi benim hakkımda böyle düşünüyor ki
Bütün maaile bıktık senin dersinden de sınavından da diyor
Sanki kendileri çalışıyor
İnanın böyle söyleye söyleye beni de biktirdilar
Neden düz memur değilim diye isyan ediyorum
Çok sevdiğim meslegimden soğutmaya başladılar beni
Eşiniz sizinle vakit geçirmenin tadına varamamış gibi geldi bana
Hani ne bileyim işi olabilir ama sizinle kahvalti yapması buna engel değil
Acaba hamilelikten dolayı mı uzaksınız birbirinize
Yok cinsellikten bi yana sikintimiz yok ama sanirim kisilik ya da yaş farkı beklentilerimiz aynı değil. Ben onunla vakit gecirmek istiyorum ama o bunu istemiyor diye dusunuyorum ve cok uzuluyorun esim yrd doc.,Docentliginede basvurdu yazdigi makalesinide bitirdi ama malum bilirsimiz ingilizceyi okumasi ,düşünmesi,kendi kendine yorumlaması,düzeltmesi vs. Birde bana cok guveniyor gözu arkada kalmiyor.fizana istiyim tek basima yollar.

Ketum sevgisini göstermiyor ya da duygusal değil.düz mantık biri ama benimle dalga gecmesi cok zoruma gitti. Birlikte bisey yapmiyoruz ayri takiliyoruz anlayacaginiz.Bensiz bisey yapmaz ben yaparim ama o yapmaz.o uyur ben gider gezer gelirim karismaz bensiz yemek yemege dahi gitmez bi basina ama günun yarisi uyuyor bende sıkılıyorum.

Eşiniz birtek kendinin farkında galiba
Haimle olduğunuzun farkında mı? size ihtiyaç duyduğunuzun, tatile çıktığınızın
Akademisyen olucam diye birşeyleri bir derece daha yükseltmek için en güzel zamanları kaçırıyor
Kahvaltıya tek gitmek nedir? AKşam çay içerken meşguliyeti telefonda olmak nedir?
Söyleyin ona rahatsızlıklarınızı
Anlatiyorum ama her istedigin oluyor kötu huyumda yok daha ne istiyorsun bende böyle dinleniyorum dior. Kizim dogdugunda babasina elini tutturmicam!

neden gittiniz tatile, birliktemi planladınız. yoksa senmi ısrar ettin gidelim diye. tattil yapmıcaksa oraya niye gitmiş, deniz kenarındamı çalışmka istiyomuş. hem sevgililer el ele tutuşur diye bi kuralmı varmış. o uyurken dön gel evine, tek başına tatil yapsın

Ay yok artık o nasıl tatil.?

Bak tuttum dediği an canına okusaydın

ne alakası var eşim pazara çıksa elimden tutar,köyde dahi tutar biri laf yapar mı demez,abisi eşinin elini tutmaz ama koca insanlarız diye yaş farkları pek yok ama görüşleri farklı işte.

Bence ciddi ciddi konuş o kadar basit konular değil bunlar

Sizin zorunuzla mı gitti tatile? Adı üstünde tatil,işten güçten uzaklaşma yeri. Biz yeri geliyor telefon bile kapatıyoruz kimse rahatsız edemesin diye ( tabi ben bozuyorum bunu ama neyse :))
Uyurken bile elimi tutar bazen eşim,dışarda elini tutmuyorsam trip atıyoruzdur kesin :) sevgililik sevmekten gelir,karı koca olunca daha sıkı tutuluyor bence o el. Bunu yontulmamış eşine anlatman çok zor ama..

Bu konunuzu yüksek mertebe bir işi olmayan damat adaylarını direkt olarak yerden yere vuran sevgili yengeciğime okutacağım :işsiz:

Merhaba belki cok basit bir konu ama ben cok kirginim.20 haftalik hamileyim eşimle ayvalıga tatile geldik.Kendisi akademisyen gece gündüz ders caĺisir.Tatilde bile yazip ciziyor malesef bende hem hamile hemde yalniz geçiriyorum ve buna cok üzüluyorum:KK43: Sagolsun genelde isteklerim olur o hep isteksizdir bunlari yaparken aramizda 7 yaş var ama sanki 20 yaş var gibi.

Seviyorum eşimi ama beni cok yalniz birakiyor dün tek basima havuza gittim gece sabaha kadar ders calisti simdi yine tek basima gidecegim cunku uyuyor.,ben tatile geldik gezelim biraz diyorum ama o gezmekten sıkılıyor.sabah tek basima gidip kahvalti yaptim. Aksam biryere gittik cay icmeye eli telefonda.yürurken elimi neden tutmuyorsan tutsana dedim gülerek.Dokundu birakti bak tuttum dedi,Dalga gecti benim ve çok zoruma gitti yolda otele gelene kadar agladim.evlenmeden önce elimi birakmiyordu evlendikten sonra koluma gir dio. Sadece yaşlı ciftler gibiyiz içi geçmiş. Bunu ona söyledigimde sevgililer elele turuşurmuş sevmiyormuş.

Konu basit ama cok zoruma gitti;(

Çok sıkıcı olmalı böyle bir adam... Bence karşına al konuş ciddi ciddi. Ben yapamam böyle biriyle mesela ne bileyim günlerimi neşeli ve güzel geçirmek isterim. Sadece tatil değil normal zamanda da eşimle gülüp eğlenmek isterim. Elele tutuşmaması da çok saçma. Hepsini konuş ve gerekirse sert çık. Böyle devam ederse artık arkadaşlarınla takılacağını hatta arkadaşlarınla tatil yapacağını söyle bence.

Uzerine gitmedim ki gülerek söyledim.koluna girmemi istiyor oda.
Benimde eşimle aramda 7 yaş var.Yaş ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Evlendikten sonra ki yaz otobüs durağında onu öpmek isteyince,
" N'apıyorsun sen biz artık evliyiz,böyle şeyleri yapmak için evimiz var artık. ! " demişti kendisi.

Ki nişanlıyken her yerde,her fırsatta öpmek isteyen birisiydi.
Bir sinirlendim, bir estim bir gürledim.
İyi ki öyle yapmışım biliyor musun. Şu an 3 yıllık evliyiz ama ona dışarda cilve yapmayı başarıyorum. Kimsenin görmemesi gerek "ayıp,yasak" olduğu için daha tatlı olmaya başladı. Şimdi kendisi tam tersi.

Tatilde ye ic gez eglen,is gunu otur calis.. cik cik olmamis bu. Herseyi yerine zamanina gore yapmak lazim. Sevgililer el ele tutusur da ne demek,uzgunum ama adam tutmak istemiyor ve sacma sapan bi kilif uydurmus. Eger dokunsalligi yoksa ama seviyor ve hissettiriyorsa bence zamanla dokunsalligini artirmasini saglayin.

affedersiniz kedi kopek bile uzaktan sevilmekle yetinmez. Elinizi yana dogru acsaniz ve " bu elleri biri tutacak,bos kalmayacak ama acaba kim?" Deseniz belki akli basina gelir

Tek basina tatile gitseydin daha iyidi adamin umrunda degil isi sizden daha önemliymis snde pesinden gtme birak o ilgilensim seninle..:63:

Benimkide ilk iki yıl tuttu sonra koluma gir muhabbeti giciklık değilmi girmiyorm

Back
X