Eşim elimi tutmak istemiyor

Böyle bi ihtiyacın oldugu zaman dadamı yaa yazık yani pes doğrusu içi geçmiş iş kolikmidir nedir senden soğumuş casına

benim tez danışmanım da tatildeyken bana dönüt vermişti kaç sayfa :D karısı da demiştir herhalde amaan bi tatilimşz var onda da hep ders hep ders :D şaka bi yana akademisyenlerde böyle çalşma tutkusu olabiliyor ama seni devamlı yalnız bırakması elini tutmaması filan pek hayra alamet değil. ağlayacağına al karşına konuş.

Akademisyen ve eğlenceli bir erkek görmedim hiç. Var mı hakkaten?

Kurkmantolu Kurkmantolu , hiç düşmeyin üzerine bir süre. Onsuz eğlenin, tatilin her imkanından yararlanın, hatta buradan dönünce annenize de gidin. Bu süreçte şikayet de etmeyin. O sizin yokluğunuzu hissetsin biraz.

Bu arada hamileyken havuz zararlı olmaz mı? Deniz daha iyi sanki.

Bu el tutmamasi bizde de var soylenir dururum zorla tuturum.. Artik iki kizim var onlari tutuyor bende arkada kalirim.. Birkeresinde gine arkada kaldim bagirdim artik sokak ortasinda ." huuuuuu ben sizin annenizim , beni de araniza alın diye." :KK3:esimle yanliz iken ,tutmayinca ben dururum, o yurumeye devam eder, sag sola bakinir, beni bulamaz ve arkaya bakar, elimi uzatirim,geri doner elimi tutar gideriz :KK48:

Bunun akademisyenlikle alakası yok. Bir makale çevirisi taş çatlasın bir hafta sürer. Bu yaptığı saygısızlık başka bir şey değil.

Erkekleri çü.ünden asacaksın. Kadın milletinin başına dert hepsi başka bir şey değil.

seni yalnız bırakıyor
elini tutmama meselesi değil
konuda basit değil ilerleme kaydedemediğin için kolay geliyor
yürürken yada otururken elini dokundur kaçır
çift terapistine gidin

Aaah ah iste
Bulacaksin bir vitrin mankeni aslinda
Onu alip cikacaksin
Hic degilse elini tutunca cekmez ;) ben de bunu yapicam artik

Akademisyen ve eğlenceli bir erkek görmedim hiç. Var mı hakkaten?

Kurkmantolu Kurkmantolu , hiç düşmeyin üzerine bir süre. Onsuz eğlenin, tatilin her imkanından yararlanın, hatta buradan dönünce annenize de gidin. Bu süreçte şikayet de etmeyin. O sizin yokluğunuzu hissetsin biraz.

Bu arada hamileyken havuz zararlı olmaz mı? Deniz daha iyi sanki.
Denize tek gitsem kizabilir havuz otelin havuzu.dr sorun olmaz demisti zaten dinlenerek giriyorum.hem deniz varken havuza pek giren yok.

Kocamda laylaylom değiliz sevgili değiliz diyordu ne zaman ilgilemedim bende sevgili değiliz artık dedim aklı başına geldi nasıl davranıyorsa öyle davran sende. Bir de bazı erkeklerin hamile adına karşı fobisi var öyle bir şey de olabilir.

Bu el tutmamasi bizde de var soylenir dururum zorla tuturum.. Artik iki kizim var onlari tutuyor bende arkada kalirim.. Birkeresinde gine arkada kaldim bagirdim artik sokak ortasinda ." huuuuuu ben sizin annenizim , beni de araniza alın diye." :KK3:esimle yanliz iken ,tutmayinca ben dururum, o yurumeye devam eder, sag sola bakinir, beni bulamaz ve arkaya bakar, elimi uzatirim,geri doner elimi tutar gideriz :KK48:
Benim kizim olunca elini ben tutcam babasina tutturmicam!benim elimi tutmayam adam kizimin elini haketmiyor bence.

Banada konu basit gelmedi canım kırılmakta haklısın benimde eşim evlendiğimiz zaman koluma gir biz sevgilimiyiz dedi ama ben her fırsatta tuttum elini ben tuttum sonra bu düşüncesinden vazgeçti zamanla şimdi 13 sene sonra çocuklardan :) fırsat kalmasada el ele gezdiğimiz olur bazen hatta o tutar elimi şimdi hamilesin ve haklı olarak ilgi hatta şefkat bekliyorsun biraz sabredersen kardeşim eşin sana istediğin gibi dönecektir sonuçta yapmadığı şey değil elini tutmak senle vakit geçirmek sana kavuştu diye şuan yanında olabilmenin değerini bilmiyo malesef ama bebeğiniz doğup onunla ilgilenemediğinde işte ozaman farkedicek seni ve özlicek sabret kardeşim bebeğinide hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim ;)

Nasıl katlanıyorsun bu adama Allah sabır versin. Elini tutmaması senle ilgilenmemesi hatta kahvaltı bile yapmaması.. Sevgisizlikten başka bir şey değil bu. Eşine sert çıkıp kararlı ve ciddi bi şekilde bu durumu konuşmaz sürekli alttan alır ve uysal olursan hiçbir şeyi çözemezsin ve ilişkiniz çok daha kötüye gider.

Adamın içi geçmiş. Bence evlilik terapistine gidin, seni bu kadar ihmal etmesi, 40 yıllık evli gibi uzak davranması çok yanlış.

Back
X