- Konu Sahibi Kurkmantolu
Böyle bi ihtiyacın oldugu zaman dadamı yaa yazık yani pes doğrusu içi geçmiş iş kolikmidir nedir senden soğumuş casına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki neden genelleme?Erkekler hiçbir durumda el ele tutuşmaya sevmez. Ama sizin asıl başka sıkıntılarınız var. Cinsel hayat yok aşk ilgi yok ilginç
Denize tek gitsem kizabilir havuz otelin havuzu.dr sorun olmaz demisti zaten dinlenerek giriyorum.hem deniz varken havuza pek giren yok.Akademisyen ve eğlenceli bir erkek görmedim hiç. Var mı hakkaten?
Kurkmantolu , hiç düşmeyin üzerine bir süre. Onsuz eğlenin, tatilin her imkanından yararlanın, hatta buradan dönünce annenize de gidin. Bu süreçte şikayet de etmeyin. O sizin yokluğunuzu hissetsin biraz.
Bu arada hamileyken havuz zararlı olmaz mı? Deniz daha iyi sanki.
Benim kizim olunca elini ben tutcam babasina tutturmicam!benim elimi tutmayam adam kizimin elini haketmiyor bence.Bu el tutmamasi bizde de var soylenir dururum zorla tuturum.. Artik iki kizim var onlari tutuyor bende arkada kalirim.. Birkeresinde gine arkada kaldim bagirdim artik sokak ortasinda ." huuuuuu ben sizin annenizim , beni de araniza alın diye."esimle yanliz iken ,tutmayinca ben dururum, o yurumeye devam eder, sag sola bakinir, beni bulamaz ve arkaya bakar, elimi uzatirim,geri doner elimi tutar gideriz
![]()
Denize tek gitsem kizabilir havuz otelin havuzu.dr sorun olmaz demisti zaten dinlenerek giriyorum.hem deniz varken havuza pek giren yok.
Makale hazir ceviride yapildi suan sadece duzeltmelerini falan yapior güncelleme ,düzeltme falan yapior.Karadenizli eşim.Eşiniz nereli?
Yetiştirmesi gereken bir makale ya da yayın fln mı var?