Eşim elimi tutmak istemiyor

adam iş kolik anlaşılan.
evlilik terapistine gitmeyi teklif edin

Siz nasıl sevdikleri kanısına vardıysanız öyle!
yalnız farkındaysanız ben bütün erkekler el ele tutuşmayı sever diye bir yargıda bulunmadım
genellemeler hoş değildir hanımefendi.. siz 'eşim el ele tutuşmayı sevmez' dersiniz ben 'eşim el ele tutuşmayı sever' derim bunlar doğrudur ancak 'erkekler hiçbir durumda el ele tutuşmayı sevmez' demeniz büyük bir genelleme olur malesef

Benimki de elini öpmemi sevmiyor, al bari başına da koy yapma böyle şeyler yolda diyor. Ne yapabilirim adam çok uzun boylu öpebileceğim tek yer eli olabiliyor

El tutma olayına ben de takığım. Ele ele tutuşmak aşkın olmazsa olmazıdır. Siz sonuna kadar haklısınız konu da hiç basit değil. Arada laf çakın için geçmiş senin diye. Belki kafasına dank eder.

Polemik ve tartışma banlanma sebebi

1 yillik evliyim daha ve benim zoruma gidiyor.tutmak istesemde tutmaz ki. Zoruma gidiyor,gurur yapiyorum resmen elimi dokunup birakti ve tuttum bak işte dedi dalga gecti benimle. 13 sene sonra tutsada olur artik tutmasada.
Yok yaa öyle deme 13 sene sonra aşk sevgi bitmiyo biz hala aşığjz birbirimize

başka sorun yoksa tek sorun buysa sıkıntı yok bence. ben de bu cinstenim bu sıcakta hiç çekilmiyor ellerim terliyor sevgilime elimi tutma kolunu omzuma falan at diyorum mecburen. ayrıca akademisyenlik çok zor akademisyen olmaya çalışan biri olarak da kendisini anlıyorum açıkçası. ama tek sorun buysa tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…