- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
- Konu Sahibi Kurkmantolu
-
Sürekli takipteyim, gizliside saklısida yoktur zaten yurt disi icin bi makale yetistirmeye calisiyor eylül ayinda gidecek.hepsini geçtim de kahvaltıya bile sizi yalnız göndermesi çok yanlış. e bu adam ne yiyip içiyor?
tatile niye gittiniz o zaman ayrı takılcaktınız.
ayrıca eşinin geç vakitlere kadar bilgisayar başında olmasını ara ara kontrol et derim. sadece ders mi çalışıyor acaba..
hamilesiniz sizi üzmek istemem ama eşiniz siiznle hiç bişey yapmıyorki elinizi tutsun kendisini işine vermiş bir adam tipi.Merhaba belki cok basit bir konu ama ben cok kirginim.20 haftalik hamileyim eşimle ayvalıga tatile geldik.Kendisi akademisyen gece gündüz ders caĺisir.Tatilde bile yazip ciziyor malesef bende hem hamile hemde yalniz geçiriyorum ve buna cok üzüluyorumSagolsun genelde isteklerim olur o hep isteksizdir bunlari yaparken aramizda 7 yaş var ama sanki 20 yaş var gibi.
Seviyorum eşimi ama beni cok yalniz birakiyor dün tek basima havuza gittim gece sabaha kadar ders calisti simdi yine tek basima gidecegim cunku uyuyor.,ben tatile geldik gezelim biraz diyorum ama o gezmekten sıkılıyor.sabah tek basima gidip kahvalti yaptim. Aksam biryere gittik cay icmeye eli telefonda.yürurken elimi neden tutmuyorsan tutsana dedim gülerek.Dokundu birakti bak tuttum dedi,Dalga gecti benim ve çok zoruma gitti yolda otele gelene kadar agladim.evlenmeden önce elimi birakmiyordu evlendikten sonra koluma gir dio. Sadece yaşlı ciftler gibiyiz içi geçmiş. Bunu ona söyledigimde sevgililer elele turuşurmuş sevmiyormuş.
Konu basit ama cok zoruma gitti;(
Aynen öyle anlatiyorum bunu ama erkek iste düz mantik.her istedigin oluyor kötu huyumda yok daha ne istiyorsun diyor.hamilesiniz sizi üzmek istemem ama eşiniz siiznle hiç bişey yapmıyorki elinizi tutsun kendisini işine vermiş bir adam tipi.
Annemle gitsem daha cok eglenirdim
sizin yanınızda olmadıktan sonra her istediğiniz olsa ne olacak ki.lafa bak.Aynen öyle anlatiyorum bunu ama erkek iste düz mantik.her istedigin oluyor kötu huyumda yok daha ne istiyorsun diyor.
Ama bunlar yetmiyor ki?
14 yil olsa gam yemem 1 yillik evliyiz dahaBenim eşimde aynı düşüncede, elimi tut dediğimde biz sevgili miyiz? Karı-kocayız ne o öyle ergenler gibi el ele mi tutuşalım koluma gir diyor. 14 yıldır değiştiremedim zaten artık değiştirmek içinde uğraşmıyorum. Sizde çok takılmayın yapısı öyle demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?