Eşim Eltime Bayram harçlıgı vermeli mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayol evli barklı yaşını başını almış kadın, utanmıycakmı para versin diye elini açmaya... :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bizde sadece çocuklara verilir ey gidi günler bende bayağıdır harçlık alamıom bayramlarda. büyüdük herhal:)
demem o ki eşinin ona bayram harçlığı vermesine gerek yok bildiğim kadarıyla öyle bi adette yok oyüzden ona vermeyi planladığı harçlığı bayram sabahı sen kap:)))

Eltiniz eşinizden bayram harçlığımı istedi :1shok::1shok:
Valla şaka yoluyla olsa bunu söylememeliydi:sm_confused:
Ayrıca eşinizin verme zorunluluğu kesinlikle yok evlenmiş barklanmış kadın sonuçta çoçuk değil ki canım

ya bıkaç kez dile getirnce ben de karıştım yanı.vermelımı diyedüşündum ama banada çok abes geldı.yanı eşimikendı abısının yerıne koydu diyedüşündum bıan ama hiçte ole değil.gayet meafelıyız yanı.öle bırbırımızeçok sık gıdıp gelmeyız kayınvalidemde görusuruz genelde evıen potlasak eşimle bırlıkte 4 5kez gitmişizdir.

Harçlik mi verecek??
Eline birde bayram sekeri tutustursun, tam olsun:1closedeyes:
Kazik kadar kadin, utansin bence , söylemesi bile ayip :dilcikar:

Bu ara senin kurban bayramin kutlu olsun a.s.

birde eltiniz cocuk olsa neyse kocaman kadin az harcliklada yetinmez ikide bir duyurduguna göre

evt canım veerıpte 5ytl vermez hadı verıd diyelım enaz10 20vermesı gerk bıde yanı banada çok sacma gelıyor ama eminkı yarın sabh kayınvalidemde bayramlasırken yıne mevzuyu acacacktır

eltiniz şaka yapmıştır canımkaydirigubbakcemile3
sizde ciddiye alıp alıştırmayın valla 40 yaşınada gelse bekler sonra
bişi dicek olursa sende şakayla karışık yeğenimize saklıyorus harçlıkları dersin

gecn bayrm ailesinin yanındaydı burda değillerdi.oyuzden gundemolmadı.yakınlık kurmk mı hayır cunku eşim ben senın abın yerındeyım dedi acıkacık ben ole dusunmuyorum dedi yanı bırazda olumsuz seyelr gectı aramzda oyuzdne de istemiyorum yanı meselaeşim bekar kardeşime harclık verır o saçma gelmiyor bana

hiç hoş bişiy değil.

şahsen bana vermek isteseler bile redderdim. gururuma dokunurdu.

şakasına demiştir. sempatik olmak istemiştir.sanırım daha bu yaz evlenmişler çabuk kaynaşmış.

eltin esinin elini öpüpte para isterse sende kaynindan bayram harcligi iste

o söyleyınce bıan benımde aklıma gelmedı dğil ama tututum kendımı dmeemk için cunku kaynım benden buyuk oacıdan bian bnde kaynımdn isterim demk gectiiçimden ama demdım sevıyemı düşürmk istemedım bıde kaynım 3yıldır vermemiş bana harclık :)

benim bildiğim çocuklara bayram harclığı verilir ,
eltine yuhhh yani canım

gıcık olurum böyle yüzsüzlere asla harçlık felan verdirtme ,

belkide eltin espiri yapmıştır ,eşine takılmıştır,yani gerçek olabileceğine inanamıyorum

Küçük çocuk sanıyor kendini bu elti hanım herhalde:):):)
23 yaşında evlenmesini bilmiş ama bu çocukça hareketleri üzerinden atamamış sanki..
Ne vericek eşin harçlık canım kocası versin ona harçlığı.

Çok ilginç geldi bana.Bizde çocuklara verilir harçlık sevinsinler diye ama böyle verildiğini şahsen ben görmedim...

yok 23 yaşında ,yok yeni evlenmiş ne alaka ya sonuçta bu koskoca bir insan bekar bile olsa o yaştaki insana harçlıkmı verilir valla çok komik geldi ya,

ben oyle görgüsüz ve patavatsız bir eltiyle çok samimi bile olmazdım

kaynına söyle kızın cüzdanını boş bırakıyorsun herhalde bayramda böyle kapı kapı dolduracak de şakayla karışık gül

birde elini öpünce isterse cüzdan bende canım benmi elimide öp ben veririm de

biraz mesafe koy ama benim hiç hoşuma gitmedi diğer sayfalarıda okuyunca...

şimdi eşime sorsam harclık vercenmıdiye verımmı der bana sorar bnde vermediyemem oyuzden sızlere sorimdedim

belkı esprısıne demıstır dıcem ama esprıyse bıle 1 kere denır,ısrarla sölenmez bence.. Zaten ben karsıyım böle emırvakılere,karsısındakının bakalım cebınde parası var mı?Bayram bu,cocuklara verılır kı mutlu olsunlar,evlı barklı bı kadının kıme olursa olsun böle demesı hos deıl bence..

Eşime sordum vermıcen demı dıye gelınız ya vesemmı dedi.dedım ozman kardesınde 3yılda ban harclık vermelıydı sonuçta bnde gelınınzım dedım bakalım yarın nolck

evt bak bu guzeldı ama sankı eşimikıskanmış bı kadın rolunde de olmk istemiyorum

Sizce ayrın dıyelım kı eltım yıneledı sözunu abı hanı benım harclıgım dedi nedıyelım eşimnde kafası karıştı simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…