Eşim Eltime Bayram harçlıgı vermeli mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım yakınlık derken yani samimi olmak istiyor. insan abisine naz yapar ya ona öyle takılmak istiyor sanırım. Birde aranızda olumsuz şeyler geçtiyse seni gıcık etmek için de yapıyor olabilir. süprizzzzz
Eşin bekar kardeşine harçlık veriyorsa bu normal bence dekaydirigubbakcemile5

benım kardeşim oldugu için değil bana olumlu gelmesi kardeşim ortaokulda ve eşim 4yıloncesindn berı harclık verıır kardeşime yenıolan bışı dğil ve kardeşimin istediğibişide değil .kardeşime bnde harclık veırırım

Canım zaten kardeşinin yaşının küçük olduğunu tahmin ettim. Ayrıca 23 yaşında da olsaydı senin kardeşin bekar olduğu için verilmesi tuhaf gelmezdi bana

Sen çok dert etmişsin bu konuyu ama çok haklısın. Ben olsam bende takardım. Eşin seni dinliyorsa takmamaya çalış. Bak bende böyle şeyleri çok taktığımdan kendime benzettim senii...
Aman sallayalım gitsin.....

benım kzıdıgım bı noktada eltim bıze karsı uzak mesafelı durmaya calışıyo bı ahavalrda olmk istiyor yanı akyınvalidemelre de ole.buarya başka bısehırden gelın geldı.hem kendını yanlız hıssettıgını söluyor hemde uzak duruyo size mınnetım yok diyo.ve böel yapıyor sende benım abım sayılrsın tarzında davranıyor

Bak canım bende başka şehirden geldim 7 ay önce. Bende kendimi yanlız hissediyorum ve bende mesafeli duruyorum ve bende yanlız hissettiğimi söylüyorum. Benimde kaynım abi yani en büyük. Hatta bekar ama ben şaka yolluda olsa harçlık istemem. Çünkü benim kocam var. O emin ol seni gıcık etmek için yapıyordur. Biraz da kafası karışıktır yeni ortam ne olsa:1hug:

kendını yanlız hıssedıyorsa bnce paylaşmalı..nese eltımın haraketlerını tartışmayalım sonuçta eşimin kardeşinin hanımı bzım namusumz ama benım bu konu kafamı karıştırdıgı için bide böle bıkonu acılmamış sizleirnde fikrini alamk için actım cunku başka kımseye danısamadım bukonuda

hımm değilsin öyleyse :))))))))))))))))

İyi yapmışsın. İyi geceler ve iyi bayramlar canım. Yatıyorum sabah yola çıkıcam. Bakalım sabah belli olur senin işinde Byeee

iyi gecerlcanım tesekkur edrım iyi yolculuklarr

Bence vermesi çok abes olur.. Nasıl ağzıyla ister evli barklı kadın anlamıyorum. ne insanlar var... Bazen bende öyle olmak istiyorum bu tiplerde gam yok kasevet yok begamyoncuiremsu

benim çok cimri bir kaynım var eşimin abisi. para harcarken nerdeyse kalbi duracak bende onu kızdırmak hoşuma gidiyor bugünden dedim abi yarın el öpcez harçlıkları şimdiden hazırla laf kalabalığına gelmesin dedim. bu biraz muhabbetle ilgili sizin durumunuzu bilemem ama benim ona takılmak hoşuma gidiyor harçlık derken 50 100 beklemiyorum zaten çok cimri 1 lira koparabilrsem başarı kararlıyım alıcam :) bu arada onun çocuklarına yaşlarından baya büyük harçlıklar veriyoruz tabi o ayrı ..

Çocuk mu bu canım.....Bayramda çocuklara harçlık verilir.Evli barklı koskoca kadına ne harçlığı bu?

kızlar bence bu şaka amaçlı söğlenmiş bir kelime..:ecrin_bebek:
yani bende eşimde bizden büyüklere giderken tabi samimi olduklarımıza paramızı hazırlayın el öpmeye geliyoruz kafamçokkarıştıdie mutlaka şakalaşırız bu sizin ve onların arasındaki muhabbettir ciddi değildir tabiki...:jeyyar:
öğledir inşallahh ...:uhm:
yani yoksa ne diye evli barklı kadına bayram harçlığı vercek tabiki vermesin çok komik:roflol:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…