harçlıklar yengenden bende değil deyip senin üzerine atsın.
öptür elini ver harçlığı hemde azbişiy ver utansın.
Ver 5 ytl az bu derse bunu bulamayanda var bozdur bozdur harca hem şimdi kriz dönemindeyiz de.. Pişman olsun istediğine.
Sizce ayrın dıyelım kı eltım yıneledı sözunu abı hanı benım harclıgım dedi nedıyelım eşimnde kafası karıştı simdi
Sizce ayrın dıyelım kı eltım yıneledı sözunu abı hanı benım harclıgım dedi nedıyelım eşimnde kafası karıştı simdi
bana yenge demıyo canımismimle hıtap edıyor jaynımda ole yanı öle akraba tarzınd a değiliz saygı yok yanı
olsun eşin yinede yengen desin ki mesafeyi anlasın.
birşey sorucam asranızda kaç yaş var eltinizle ve eşiniz eltiniz arasında?
ama mutlaka eşin sana yönlendirsin sen az bişiy ver başka yerlede yapma emi yavrum de başını okşasengözlerimebaksanab
eltim eşimden kucuk,eltım bı kaçkere
abı bayramda harçlıgımı hazırla,elini öpcem bak dedi.
aslında versın bişi demiyorum ama eltim çok cimri paylaşmasını bılmıyor bişiyini görmemeişimdir yanı şimdiye kadr uydurktan bıkaç hediye sadece.
aslında benım sorunum bu eşimin buyuzden harclık vermeısnı istemiyorum ama abı olark ta vermesımı gerk acaba yorumlarınızı bekliyorum.
tesekkurler
yarın etlım yıne sölerse eşimde çıkarır 1milyon verır al der cunku eşim saka yapıyodur diye dusunuyor erkekler bukonuda ince dusunemıyolr cunkueşim 1ytl verırse de ayıp olur kendı sevıyemızı dusurmuş olurmuyuz acaba cunku obıda isteyıp yussuzluk yapmış ama..eşim vermıcekse hıç vermemlı vercksede elını cebıne koyarsada duzugn bı paar çıkarmalı dimi daha cokunu da vermk istemem cunku eltımın hıçbişiiyni görmedım adam akıllı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?