Eşim Eltime Bayram harçlıgı vermeli mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak bu bayram eltine de ki: "çocuk doğur ona verelim sen biraz büyüdün!!!!"

cık cık cık bunu da mı duyacaktıkk

harçlıklar yengenden bende değil deyip senin üzerine atsın.

öptür elini ver harçlığı hemde azbişiy ver utansın.

ver 5 ytl az bu derse bunu bulamayanda var bozdur bozdur harca hem şimdi kriz dönemindeyiz de.. pişman olsun istediğine.

bumu yani canım ne demek diyemem ya ağırlığını koy biraz verme de eşine ,
valla bu kızda bu yüzsüzlük varken daha çokkk başını ağrıtır

bana yenge demıyo canımismimle hıtap edıyor jaynımda ole yanı öle akraba tarzınd a değiliz saygı yok yanı

Sizce ayrın dıyelım kı eltım yıneledı sözunu abı hanı benım harclıgım dedi nedıyelım eşimnde kafası karıştı simdi

yarın öle bısey derse eltın sende kaynının gözune bak söle,gelınler bu bayram harclık ıstıyor de :jeyyar:

bana yenge demıyo canımismimle hıtap edıyor jaynımda ole yanı öle akraba tarzınd a değiliz saygı yok yanı

olsun eşin yinede yengen desin ki mesafeyi anlasın.

birşey sorucam asranızda kaç yaş var eltinizle ve eşiniz eltiniz arasında?

ama mutlaka eşin sana yönlendirsin sen az bişiy ver başka yerlede yapma emi yavrum de başını okşasengözlerimebaksanab

çok saçma bana göre yüzsüzlük eltinin yaptığı,koskoca kadın ne ayıp şey ne arsız insanlar var..
ben olsam izin vermem,oldu birde kimliğini getirsin size bari oldu olacak.......

evtdımı canım buguzeldı bak :) başka yerde yapma dmek.baklım yarın eger yıne konuyu acarsa yokartık ayıpolur kız sende harclık istersen dıyım canım .eşimde sasırdı saka yapmıştır dıyo.ee gelınımız ya diyo ne bılım ben yaa

eee yanii çocuk mu sizin elti pardon?
çok saçma....
ben olay çıkarırım şahsen

çok saçma yaakafamçokkarıştı ii bari bizde gidip isteyelimm-tatlicadiarzu-
belki şakayla karışık sölenir eli öpülünce hani bana harçlık diye ama bölede verilmezkii bilmiyom yani bana terssyasakkelime

yarın etlım yıne sölerse eşimde çıkarır 1milyon verır al der cunku eşim saka yapıyodur diye dusunuyor erkekler bukonuda ince dusunemıyolr cunkueşim 1ytl verırse de ayıp olur kendı sevıyemızı dusurmuş olurmuyuz acaba cunku obıda isteyıp yussuzluk yapmış ama..eşim vermıcekse hıç vermemlı vercksede elını cebıne koyarsada duzugn bı paar çıkarmalı dimi daha cokunu da vermk istemem cunku eltımın hıçbişiiyni görmedım adam akıllı.

bence sende cok ınce dusunuyorsun canım.Sevıyen neden düşsün.. Yasıda küçük sanırım eltının,bırasda yasına vermek lazım aslında..Daha cok seneler var önünde onun,neler görecek kım bılır,Eşinin verdıgı o parayla bırascık farkeder bazı seylerı,her bayramda ıstemez en azından(anlarsa)

Tabiki vermemeli :dilcikar: Bence eltinde kendi çapında şaka yapmaya çalışmış ama şakayı uzatmış biraz k.a.k.a olmuş :roflol:

ne elti be ben bile 23 yaşındayım ayrıca bekarım babamdan harçlığı zorzor alıyombu ki vaybeee...

eltının cocugu varsa bayramda ona vermesi doğal yeğeni sonucta ama eltin ne alaka şaşırdım yanı ılk defa duydum

6aylık evlıler canım cocugu yok yanı hamile falnda değil.ince düşünuyorum yarım isterse yıne hernekadr sakayla da olsa eşimde vermeye kalsa ben dusuk bışı vermısını istememkı aslında 1ytl verse bukadrlık adamsın demk için yeterde

ben eltıme abısının eşiyım dıye cok sey yaptım ilk tanışmamızda daha arkadaştılar kaynımla çok şık bı saat aldım.ve daha bıçok sey söleyıpte sunu aldım bunu aldım manasında değil ddmk istedııgm ama eltimin bışeyını görmedım gördukleırmde çok saçma cok basitsseylerdi

Bastan nasıl baslarsa öyle gider canım arkadasım,bu kadar irdeleyıp canını sıkma.Bırak eşin ne verıyosa 1 mi 5 mi versin,Allah eltinde akıl vermiş fikir vermiş,en azından 1-5ytl görunce alır agzının payını,belkı bı daha agzına almaz bram harclıgı falan..

hepinizeçok tesekkur edım arkadaşlr sabh ola hayrola bakalım yazrım sıze gelişmeleri ben yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…