Eşim Eltime Bayram harçlıgı vermeli mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kaynım annemle yarşıt yani yaşı büyük.her bayram elini öperim.
ama harçlık falan yok.

vermesimi lazımdı:1shok:
kriz millete yeni adetler çıkartıyor galiba

Olduuuuuuu daha neler canımmm,kocaman kadına harçlık mı verilirmiş...İnsanlar bazen arsız oluyor klava: her istediklerini verseydik şimdiye kadar ooo oooooo

bence şaka yapmış, herkezin dilinde olan bişeydir bu, el öpmeye gelicem harçlığımı hazırla diye...
dert etmene gerek yok:)

yokk daha neler olur mu ya kaç yaşında olursa olsun evlı barklı bayan.saçmalmış canım bence vermesın.şutarafagitti

valla cnm ben en küçük gelinim kimse bana 5 kuruş vermedi.hem bende istemem zaten çocukmuyum ben ayol....

ne o öyle yüzsüz gibi harçlık istemek gitsin kocasından istesin ben asla isteyemem bırak eşimin abisiannemden babamdan hatta kendi eşimden bile istemem ayıp denen bişey var değilmi

ne o öyle yüzsüz gibi harçlık istemek gitsin kocasından istesin ben asla isteyemem bırak eşimin abisiannemden babamdan hatta kendi eşimden bile istemem ayıp denen bişey var değilmi

kendı eşimdne isterım bayram gunu namazdna gelır elını öperım bayrmlaşırız oda abna harclık verır ve dua edrız inş bı sonrakı bayrmda bebeişimzie harclık verelım dıye:Saruboceq:

fisfisfis Sözkonusu kişi görümce olsa gayet doğalda,eltiye bayram harclığı verilmesi garip

geldi açıkcası.Hediye almak daha doğru olur :1rolleyes:

klava:
ayy yok artıkl daha neler....iyice işin suyunu cıkarmış bu elti milleti.zati kılım bütün elti ve görümce familyasına öööööööööööööööğğğğğğğğğğğgggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhklava:

buda dertmi kardeşim versin nolcak ona verdigi para sizi ne fakirleştirir nede zenginleştirir ama maksat arada şaka felan nasıl annlati m yani aileler kopmasın bu kadar ya

buda dertmi kardeşim versin nolcak ona verdigi para sizi ne fakirleştirir nede zenginleştirir ama maksat arada şaka felan nasıl annlati m yani aileler kopmasın bu kadar ya

dert yaptıgımz afaln yokkıı konuyu tam takıp etmedız galıba yınede yorumunz için tesekkurlera.s.

bana abim bile vermiyo çatladım şimdi he-tatlicadiarzu-
vermesin tabi ne saçma olay ne tuhaf olamdı eline 1ylt sıkıştırsın ohhhh olsun şakaya şaka işte

valla benim eşim kardeşine,eltime,onların çocuklarına bayramlıklarını bile alır...eşimi ağa zannediyolar da biraz..eşim de hayatını ailesine para ödemekle onu bunu almakla geçiren ve bu zamanda gerçekten bulunmayacak bir ağabey..o yüzden yadırgamadım..ama tasvip de etmiyorum..
eğer evlenip bi aile kurduysan, hastalık,borç harç dışında hiçbi konuda kimseye el açmamak gerekiyor..
evlenmek kolay,sonrası önemli..nasılsa abim,ablam,babam yardım eder demek parazitliğe giriyor bana göre..
kusura bakmayın bu konuda çok doluyum..konuşsam sabaha kadar sürer herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…