Eşim Eltime Bayram harçlıgı vermeli mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
koskoca kadına harçlık mı verilirmiş..

Benim sevgili eltimde hangini anlatsam yetmz yanii, borç verdik borç vermediniz diyorlar.para verirsen suratımıza bakar,vermezsen bakmazlar ...

ALLAHA HAVALE ETTİM GERİSİ YALAN[/B]

ya komik geldi valla,hiç duymamıştım
bayramda çocuklara harçlık verilir benim bildiğim
ne diyelim madem adet böyle bize de böyle bi kayın nasip etsin allah

benim eltim ablam olduğu için:teytey:
her bayram takılırım hem kardeşinim hemde eltin harçlığımı ver diye
en küçük kardeşleri ben olduğum her bayram veririler :smiley-cool:
ama eger eltim ablam olmasaydı şakasını bile yapmazdım herhalde

eşin evli barklı evli kadına bayram harçlığımı vercek:1shok::1shok:
kusura bakma ama eltin biraz yüzsüzlük yapmış:1closedeyes:
tabikide vermesinnkötükedihüso

Yok artık be daha neler! Eşin eltine nie harçlık veriyor anlamadım,kendi abisi kocası versin ona bayram harçlığı,senin eşin ne alaka anlamadım,istemiyorsan eşine söle benim hoşuma gitmeyecek verme de,umarım dinleyen bi eşin vardır :)

Canim öncelikle bayramin mübarek olsun ...

Konuya gelince, benim eltimde kendini cok komik zanneder ve hep böyle sulu sakalar yapar ... bense aslinda cok sinir oluyorum, cünkü hic sevmem böyle sulu sakalari ... her neyse ama hic caktirmadanda aynen sakaya vurarak lafimi söylüyorum, mesela gülerek "sen dur bakalim sen kos kocaman kadinsin, utanmiyormusun harclik istemeye" kaydirigubbakcemile3gibilerinden ...

Yada olmassa esin duymamazliktan gelsin, esin mecbur degilki harclik vermeye... şakkıdı

bende küçük eltiyim kaynımdan küçüğüm
ama hiç iki kayınlarımdan bayram harçlığı filan görmüyorum
bu bence saçmalık ve terbiyesizlik
bence kötükedihüso
sakın desemde buğün bayramın ilk günü vermiştir bile eşiniz:roflol:
hayırlı bayramlar dilerim hepinizea.s.

eltiniz şımarıklık yapmış biraz nazı geçiyorsa verir eşiniz ama çok normal değil tabi.şakayla karışık söylemiş sanırım sizde şakayla karışık vermeyin.koca kadın olmuş harçlık ne demek.şeker verin gönderinsırnaşık şey

bende en küçük gelinim.
kaynımlar başka şehirde yaşıyor.
her bayram ararım abimi, hesap numaramı veriyorum hemen bi eft yap derim.
ama bizimki samimiyetten kaynaklanan bir şakalaşma tabiki de.

yoksa ne münasebet koca kadına bayram harçlığı mı verilir.
insan almaya utanır zaten.

Noldu çok merak ediyorum. kaydirigubbakcemile2
20 yaşına yeni girdim :1rolleyes: bugün babam dışında kimse harçlık vermedi, kardeşime bile harçlık vermediler gerçi o da 18 yaşında ama olsun kaydirigubbakcemile2
Eğer eltiniz harçlık aldıysa baya kötü olcam... Çok üzgünüm çoook

aaaaaaa cocukmu bu canim ya aslinda cocuklara bile karsiyimda ben yinede iste ayyyyyyyy ne insanlar var

evet tamam sakayla dersin ama yinede o saka degil gibi sanki verse alacak yani

Herseyde niyet önemlidir!!

Eltinin niyeti nedir nasil tabikide sen bilirsin biz degil!benneyaptımki

Belkide cidden saka olarak söyledi, benim en kücük kaynimda bunu yapar bazen, yenge harcligmi ver he unutma der, bende tamam gec karsima önce bir iki göbek at derim 1 € falan veririm ona oda baslar oynamaya, egleniriz hep beraber...sositososito

Ama dedigim gibi ben onun niyetini bilirim, eltinin niyetinide sen bilirsin, o yüzden biz burda ne desek var sayim olur bence..

hihoyyyt
bence bu kadar art niyetli düşünme ne kadar boş şeylerle beynini yoruyosun yazık sana

hihoyyyt

bence bu kadar art niyetli düşünme ne kadar boş şeylerle beynini yoruyosun yazık sana

bizim tanıdıkda başlarda böyleydi.şimdi nıkahsız yasıyorlar.çünkü adam evli dogal olarak.kadın ayrıldı. bırlıkte olmuslar....art nıyette gerek..biraz

şutarafagitti
bizim tanıdıkda başlarda böyleydi.şimdi nıkahsız yasıyorlar.çünkü adam evli dogal olarak.kadın ayrıldı. bırlıkte olmuslar....art nıyette gerek..biraz

bence gerek yok bu kadar art nıyetlıge senın tanıdıgın basına gelmış olabılır ama bu herkezın basına gelcek dıye bısey yok hem hep etrafımızdakı olaylarla yasamak bıraz zor olur ve hayat yasanmaz hal alır bu benım fıkrım tabıkııı

bence bu kadın sadece ac gözlü ınsanları da kullanmasınıda bılıyor kazık kadar olmus ne bayram harclıgı sız hala babanızdan abınızden harclık alıyomsunuz şakaya vurup almıs bence esının ıyı kalplı olmasından kaynaklanıo yüz bulmus daha da 9 aylık falan evlı sanırım ne samımıyet ne rahatlık böle vallabende sınır olurdumm para vermek değil ama esının kullanıldıgını dusunmek sınır ederdı benı kardesıne versın kardesı bu eltı de kım olyo ayy ıyıkı eltım falan olmucak allah ın ıznıyle....

ben nısanlımın yanında kendı abımden ıstesem bıle bozulur kı onun abısınden ıstıcem şaka bıle olsa kavga sebebı benden ıste ıstedıın kadar der yanıı

Son düzenleme:
ee 23 yaşındaymış ..hemde evli imiş
ne gerek var bayram harçlığına...10 yıl sonradamı verecek eşiniz bayram harçlığı
koca kadın olmuş ayollllllllllll
küçük çocuk olsa neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…