Aşk şarkısı dinletmek?herkese merhaba
ben çok çevresi olan herkesle samimi olan biri değilim. ailecek görüştüğüm bir arkadaşım var. kendisi güzel, iyi niyetli, sağlam bir dost. gel gör ki benim eşime güvenim birçok olaya binaen sarsıldığı için son zamanlarda da eşimin arkadaşımdan hoşlandığına dair olaylar yaşadığım için çok kötü hissediyorum.
ailecek görüşmelerimizde bi muhabbet bi muhabbet
arkadaşım beni aradığında heyecanlanmalar
yüksek sesle aşk şarkıları dinlemeler falan
arkadaşımın ablasına araba almak için bebeğimizin altınlarını bozdurmuş benden habersiz. çok gereksiz ve saçma. ben yapmazdım böyle bişey.
şimdi ben görüşmeyi kessem, hafif bi hoşlantı varsa takıntıya dönüşür mü?
kendisine şüphelerimden bahsetim, kardeşim gibi görüyorum diyor ama içim rahat değil
bi akıl verin nolur.
vites koluyla dalarım kendisine
borç verdi altınları ama ben olsam yapmazdım. fake falan değil. gayet yaşıyorum bunları.Umarim fake konudur.bebegin altinlarini bozdurduysa bitmistir zaten.bana pek inandirici gelmedi bu dedikleriniz yapmasi icin salak olmasi lazim yada bariz seni aldatiyorum gor artik diyor heralde
Neyi düzelteceksiniz?bu benim 2. evliliğim. yıllarca tedavi gördüm ve nihayet bebeğim oldu dünya tatlısı. boşanmayı düşünmeden önce düzeltme yoluna gitmem lazım. başka şansım yok gibi hissediyorum.
Niye başka şansın olmasın.İsterse beşinci evliliğin olsun böyle bir hayata mahkum hissetme kendini.bu benim 2. evliliğim. yıllarca tedavi gördüm ve nihayet bebeğim oldu dünya tatlısı. boşanmayı düşünmeden önce düzeltme yoluna gitmem lazım. başka şansım yok gibi hissediyorum.
herkese merhaba
ben çok çevresi olan herkesle samimi olan biri değilim. ailecek görüştüğüm bir arkadaşım var. kendisi güzel, iyi niyetli, sağlam bir dost. gel gör ki benim eşime güvenim birçok olaya binaen sarsıldığı için son zamanlarda da eşimin arkadaşımdan hoşlandığına dair olaylar yaşadığım için çok kötü hissediyorum.
arkadaşımın ablasına araba almak için bebeğimizin altınlarını bozdurmuş benden habersiz. çok gereksiz ve saçma. ben yapmazdım böyle bişey.
kendisine şüphelerimden bahsetim, kardeşim gibi görüyorum diyor ama içim rahat değil
bi akıl verin nolur.
eşin bebeğinizin altınlarını, bu hoşlandığını düşündüğün arkadaşına mı vermiş ablasına araba alsın diye?herkese merhaba
bi akıl verin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?