eşim en yakın arkadaşımdan mı hoşlanıyor :(((

brtrhmt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2017
8
1
1
39
herkese merhaba
ben çok çevresi olan herkesle samimi olan biri değilim. ailecek görüştüğüm bir arkadaşım var. kendisi güzel, iyi niyetli, sağlam bir dost. gel gör ki benim eşime güvenim birçok olaya binaen sarsıldığı için son zamanlarda da eşimin arkadaşımdan hoşlandığına dair olaylar yaşadığım için çok kötü hissediyorum.
ailecek görüşmelerimizde bi muhabbet bi muhabbet
arkadaşım beni aradığında heyecanlanmalar
yüksek sesle aşk şarkıları dinlemeler falan
arkadaşımın ablasına araba almak için bebeğimizin altınlarını bozdurmuş benden habersiz. çok gereksiz ve saçma. ben yapmazdım böyle bişey.
şimdi ben görüşmeyi kessem, hafif bi hoşlantı varsa takıntıya dönüşür mü?
kendisine şüphelerimden bahsetim, kardeşim gibi görüyorum diyor ama içim rahat değil
bi akıl verin nolur.

Aşk şarkısı dinletmek?
Bebeğin altınlarını bozdurup bir yabancıya araba almak?
Tüm bunların sebebi zaten boşanma değil midir?

bu benim 2. evliliğim. yıllarca tedavi gördüm ve nihayet bebeğim oldu dünya tatlısı. boşanmayı düşünmeden önce düzeltme yoluna gitmem lazım. başka şansım yok gibi hissediyorum.

Sormanızı bile gerek yok. Adam abayı yakmış çoktan. En az yarayla kendinizi kurtarmaya bakın bu durumdan

Umarim fake konudur.bebegin altinlarini bozdurduysa bitmistir zaten.bana pek inandirici gelmedi bu dedikleriniz yapmasi icin salak olmasi lazim yada bariz seni aldatiyorum gor artik diyor heralde
borç verdi altınları ama ben olsam yapmazdım. fake falan değil. gayet yaşıyorum bunları.

Arkadaşınızın ablasına araba almak mı
Ne alaka ya,hiç normal değil bu,bir de bebeğin altınlarını bozdurmuş şaka olsun lütfen

bu benim 2. evliliğim. yıllarca tedavi gördüm ve nihayet bebeğim oldu dünya tatlısı. boşanmayı düşünmeden önce düzeltme yoluna gitmem lazım. başka şansım yok gibi hissediyorum.
Niye başka şansın olmasın.İsterse beşinci evliliğin olsun böyle bir hayata mahkum hissetme kendini.

Altınlar bozuluyor birde,vites kolunu söker küpe niyetine kulağına geçiririm...

Eşiniz değil de sanki oğlunuz. Ne demek yanınızda başkası için heyecanlanmak, aşk şarkıları dinlemek. Altınları bozdurmasına nasıl izin verdiniz? Elalemin arabası için. Arkadaşınız ile görüşmeyi kesseniz bile sıkıntı eşinizde maalesef.Bu adamla zor.

eşin bebeğinizin altınlarını, bu hoşlandığını düşündüğün arkadaşına mı vermiş ablasına araba alsın diye?

ee o arkadaşın da senden habersiz mi almış?

arkadaşın da hiç sağlam değil bence.

zaten eşin hiç hiç değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…