Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu erkeklerinde duygusal açlığı hiç bitmiyor![]()
Demek beynini hissedemiyorsunhepiniz haklısınız. bu olay olmazsa başka olayda korktuğum başıma gelir. boşanmayı düşünmüyorum, oğlum babasız büyüsün istemiyorum ama bu gidişle ben fazla yaşamam. psikolojik tedaviye başladım bir ay önce. göğüs kafesim daralıyor artık. beynimi hissetmiyorum.
yapıcı eleştiri yapacak olan var mı?
böyle bişey yaşayıp eskiye dönebilen???
evliliğimizde herşey tam. güzel sayılırım. çalışıyorum. eğitimliyim. bebeğimiz oldu. bana çok aşıktı evlendiğimizde.
kader işte bu başka bişey değil
hepiniz haklısınız. bu olay olmazsa başka olayda korktuğum başıma gelir. boşanmayı düşünmüyorum, oğlum babasız büyüsün istemiyorum ama bu gidişle ben fazla yaşamam. psikolojik tedaviye başladım bir ay önce. göğüs kafesim daralıyor artık. beynimi hissetmiyorum.
İyi de bir düşünün, o kadar tedavi sonunda kavuştuğunuz bebeğinizin altınlarını bozup kendi annesine araba alması için verse ortalığı yakıp yıkmaz mıydınız?bu benim 2. evliliğim. yıllarca tedavi gördüm ve nihayet bebeğim oldu dünya tatlısı. boşanmayı düşünmeden önce düzeltme yoluna gitmem lazım. başka şansım yok gibi hissediyorum.![]()
Doktor Allah iyiliğini versin,çocuk kahkahamdan irkildi ya!Demek beynini hissedemiyorsun![]()
N'apim ama hissedemiyormuşDoktor Allah iyiliğini versin,çocuk kahkahamdan irkildi ya!
Senin arkadaşına senden habersiz borç!!borç verdi altınları ama ben olsam yapmazdım. fake falan değil. gayet yaşıyorum bunları.
arkadaşımın ablasına araba almak için bebeğimizin altınlarını bozdurmuş benden habersiz