• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim en yakın arkadaşımdan mı hoşlanıyor :(((

Adam karısının arkadaşına yürütecek kadar şerefsizse boşanın gitsin. Ha adam masum ama siz havadan nem kapacak kadar güvensizseniz gene boşanın gitsin. Maddi konularda sizi takmıyorsa boşanın gitsin. Hakikaten sizin evli kalmanız için hiçbir sebep yok

Bebeğinizin altınlarınızı bozup arkadaşınızın ablasına araba alması,herhalde o arabayla geçerdim üzerinden.Umarım konu fake dir yani.

hepiniz haklısınız. bu olay olmazsa başka olayda korktuğum başıma gelir. boşanmayı düşünmüyorum, oğlum babasız büyüsün istemiyorum ama bu gidişle ben fazla yaşamam. psikolojik tedaviye başladım bir ay önce. göğüs kafesim daralıyor artık. beynimi hissetmiyorum.

evliliğimizde herşey tam. güzel sayılırım. çalışıyorum. eğitimliyim. bebeğimiz oldu. bana çok aşıktı evlendiğimizde.
kader işte bu başka bişey değil

yapıcı eleştiri yapacak olan var mı?
böyle bişey yaşayıp eskiye dönebilen???

hepiniz haklısınız. bu olay olmazsa başka olayda korktuğum başıma gelir. boşanmayı düşünmüyorum, oğlum babasız büyüsün istemiyorum ama bu gidişle ben fazla yaşamam. psikolojik tedaviye başladım bir ay önce. göğüs kafesim daralıyor artık. beynimi hissetmiyorum.
Demek beynini hissedemiyorsun :D

yapıcı eleştiri yapacak olan var mı?
böyle bişey yaşayıp eskiye dönebilen???

Çaresiz değilsiniz,lütfen bunu bilin.Bir daha evlenemem tekrar aşık olamam gözüyle bakıyorsunuz bence,eşinizi sevmekten ziyade korkunuz geleceğe yönelik sanki ama dünyanın sonu değil hiçbir şey.
Dilerim her şey güzel olur sizin için.

Madem öyle kırın dizinizi yanın derdinize...
Sonradan dövünmeyin madem...

bu benim 2. evliliğim. yıllarca tedavi gördüm ve nihayet bebeğim oldu dünya tatlısı. boşanmayı düşünmeden önce düzeltme yoluna gitmem lazım. başka şansım yok gibi hissediyorum. :KK43:
İyi de bir düşünün, o kadar tedavi sonunda kavuştuğunuz bebeğinizin altınlarını bozup kendi annesine araba alması için verse ortalığı yakıp yıkmaz mıydınız?
Neden bu kadar hoşgörülü davrandınız en başta?

Adamın eşi değilde ablasısınız gibi anlatmışsınız;bizim hayta yine aşık oldu gibi,kerata laf dinlemiyor arkadaşlarıma sarıyor gibi....Maşallah sindirmişsiniz,çare niye arıyorsunuz ki en güzel çareyi bulmuşsunuz,hazım kolay olmuş:)
her sayfaya tekrar tekrar bu mesajı yazacağım...

Back
X