- 20 Ağustos 2014
- 3.409
- 9.373
- 358
Böyle bir durumda görüşmeyi kesmen gereken arkadaşın değil farkında mısın.herkese merhaba
ben çok çevresi olan herkesle samimi olan biri değilim. ailecek görüştüğüm bir arkadaşım var. kendisi güzel, iyi niyetli, sağlam bir dost. gel gör ki benim eşime güvenim birçok olaya binaen sarsıldığı için son zamanlarda da eşimin arkadaşımdan hoşlandığına dair olaylar yaşadığım için çok kötü hissediyorum.
ailecek görüşmelerimizde bi muhabbet bi muhabbet
arkadaşım beni aradığında heyecanlanmalar
yüksek sesle aşk şarkıları dinlemeler falan
arkadaşımın ablasına araba almak için bebeğimizin altınlarını bozdurmuş benden habersiz. çok gereksiz ve saçma. ben yapmazdım böyle bişey.
şimdi ben görüşmeyi kessem, hafif bi hoşlantı varsa takıntıya dönüşür mü?
kendisine şüphelerimden bahsetim, kardeşim gibi görüyorum diyor ama içim rahat değil
bi akıl verin nolur.
Sevgili hanımlar
Hemcinslerimizi korumamız gerekirken bir darbe de bizler vuruyoruz, ne kadar acı. Oysa ki toplumsal baskılar ve bizlerin dar kalıplı düşünceleri değil mi bizleri bu duruma düşüren? Sevgili üyemizin ikinci evliliğiymiş, hatta zar zor bir evlat sahibi olmuş. Bizler kendisine bu konuda olumlu yaklaşımlarda bulunmalıyız ki yuvası yıkılmasın, toplumsal olarak bir aile daha yok olup da etrafımızda mutsuz kadınlar ve mutsuz çocuklar olmasın. Kaldı ki eşi o aşk şarkılarını belki karısı için dinliyor, o bahsettiği arkadaşı arayınca olan heyecanlanmaları da belki karısı abartıyor; bunları bilemeyiz orası bir muamma. Bebeklerinin altınlarını karısından habersiz bozdurup da arkadaşının ablasına araba alması konusunda yardım etmesi de bence takdir edilesi bir durum. Günümüzde halen böyle insanlar var diye mutlu ve ümitli olmalıyız. Dara düşünce herkes elini eteğini çekerken, bu beyefendi yardım elini uzatmayı tercih etmiş. Sevgili üyemizi yönlendirirken lütfen bu konuları da dikkate alıp, böyle düşünceli bir beyefendiye haksızlık etmeyelim.
Gerçekten her cümlenizde travma geçiriyor gibi oluyorum. Nesil değisti. Ordada bir yuva yokki ne dağilacak? Konu sahibine nasil destek olalim mesela? Evdeki diger altinlarida ver o kadinlarla yesin mi diyelim? Yoksa sen yeterki heyecanlanma, ben o arkadasi eve getiriyimde ben bi markete gidip gelcem mi diyelim? Yani hakikaten hayretler icerisindyimmSevgili hanımlar
Hemcinslerimizi korumamız gerekirken bir darbe de bizler vuruyoruz, ne kadar acı. Oysa ki toplumsal baskılar ve bizlerin dar kalıplı düşünceleri değil mi bizleri bu duruma düşüren? Sevgili üyemizin ikinci evliliğiymiş, hatta zar zor bir evlat sahibi olmuş. Bizler kendisine bu konuda olumlu yaklaşımlarda bulunmalıyız ki yuvası yıkılmasın, toplumsal olarak bir aile daha yok olup da etrafımızda mutsuz kadınlar ve mutsuz çocuklar olmasın. Kaldı ki eşi o aşk şarkılarını belki karısı için dinliyor, o bahsettiği arkadaşı arayınca olan heyecanlanmaları da belki karısı abartıyor; bunları bilemeyiz orası bir muamma. Bebeklerinin altınlarını karısından habersiz bozdurup da arkadaşının ablasına araba alması konusunda yardım etmesi de bence takdir edilesi bir durum. Günümüzde halen böyle insanlar var diye mutlu ve ümitli olmalıyız. Dara düşünce herkes elini eteğini çekerken, bu beyefendi yardım elini uzatmayı tercih etmiş. Sevgili üyemizi yönlendirirken lütfen bu konuları da dikkate alıp, böyle düşünceli bir beyefendiye haksızlık etmeyelim.
Bence beyefendi canik34 kiligina girip kendini akliyor burdaSevgili hanımlar
Ne olur gözlerim ilerlemiş olsun lensimi değiştirmeyi unutmuş olayım..Sevgili hanımlar
Gerçekten her cümlenizde travma geçiriyor gibi oluyorum. Nesil değisti. Ordada bir yuva yokki ne dağilacak? Konu sahibine nasil destek olalim mesela? Evdeki diger altinlarida ver o kadinlarla yesin mi diyelim? Yoksa sen yeterki heyecanlanma, ben o arkadasi eve getiriyimde ben bi markete gidip gelcem mi diyelim? Yani hakikaten hayretler icerisindyimm
herkese merhaba
ben çok çevresi olan herkesle samimi olan biri değilim. ailecek görüştüğüm bir arkadaşım var. kendisi güzel, iyi niyetli, sağlam bir dost. gel gör ki benim eşime güvenim birçok olaya binaen sarsıldığı için son zamanlarda da eşimin arkadaşımdan hoşlandığına dair olaylar yaşadığım için çok kötü hissediyorum.
ailecek görüşmelerimizde bi muhabbet bi muhabbet
arkadaşım beni aradığında heyecanlanmalar
yüksek sesle aşk şarkıları dinlemeler falan
arkadaşımın ablasına araba almak için bebeğimizin altınlarını bozdurmuş benden habersiz. çok gereksiz ve saçma. ben yapmazdım böyle bişey.
şimdi ben görüşmeyi kessem, hafif bi hoşlantı varsa takıntıya dönüşür mü?
kendisine şüphelerimden bahsetim, kardeşim gibi görüyorum diyor ama içim rahat değil
bi akıl verin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?