• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim en yakın arkadaşımdan mı hoşlanıyor :(((

Heç yakıştıramadım.
O yüzde ellilik kısım bir beyin hissedilmemesi, gögüs kafesi daralması, iki kader işte bu demesiyle tarumar olmalıydı.

Diğer yüzde elliyi zor tutuyorum konu sahibesi ona göre.
Haklısın bak kahkaha atmaktan onları dikkate alamamış!Hep senin yüzünden, tamam yüzde 100 ....

Heç yakıştıramadım.
O yüzde ellilik kısım bir beyin hissedilmemesi, gögüs kafesi daralması, iki kader işte bu demesiyle tarumar olmalıydı.

Diğer yüzde elliyi zor tutuyorum konu sahibesi ona göre.

ahahahahah sizin yazdıkarınızı okudukça ofiste kahkaha atmamak için zor tutuyorum kendimi yaa:KK70:

Sanki eşiniz arkadaşınızın eşiymişte arada siz takılıyormuşsunuz gibi olmuş.

"arkadaşımın ablasına araba almak için bebeğimizin altınlarını bozdurmuş benden habersiz?" sen buna rağmen hala boşanmadın mı?

bu benim 2. evliliğim. yıllarca tedavi gördüm ve nihayet bebeğim oldu dünya tatlısı. boşanmayı düşünmeden önce düzeltme yoluna gitmem lazım. başka şansım yok gibi hissediyorum. :KK43:
O zaman evlilik danışmanına gidin bence sonra karar veririsiniz.

bu benim 2. evliliğim. yıllarca tedavi gördüm ve nihayet bebeğim oldu dünya tatlısı. boşanmayı düşünmeden önce düzeltme yoluna gitmem lazım. başka şansım yok gibi hissediyorum. :KK43:
Haklısın ama biz kadınların 6. hissi kuvveli oluyor dikkat et sadece.

arkadaşımın ablasına araba almak için bebeğimizin altınlarını bozdurmuş benden habersiz.

:KK57:
Yanlış mı anladım? Başka bir kadının ablasına araba almış..

İyi de siz daha ne için evlisiniz bu maymun iştahlıyla?

herkese merhaba
ben çok çevresi olan herkesle samimi olan biri değilim. ailecek görüştüğüm bir arkadaşım var. kendisi güzel, iyi niyetli, sağlam bir dost. gel gör ki benim eşime güvenim birçok olaya binaen sarsıldığı için son zamanlarda da eşimin arkadaşımdan hoşlandığına dair olaylar yaşadığım için çok kötü hissediyorum.
ailecek görüşmelerimizde bi muhabbet bi muhabbet
arkadaşım beni aradığında heyecanlanmalar
yüksek sesle aşk şarkıları dinlemeler falan
arkadaşımın ablasına araba almak için bebeğimizin altınlarını bozdurmuş benden habersiz. çok gereksiz ve saçma. ben yapmazdım böyle bişey.
şimdi ben görüşmeyi kessem, hafif bi hoşlantı varsa takıntıya dönüşür mü?
kendisine şüphelerimden bahsetim, kardeşim gibi görüyorum diyor ama içim rahat değil
bi akıl verin nolur.
İnsanlarla iletişimimizi neden kesiyorsunuz ki eşinize yol verin.Siz böyle sürekli diken üstünde mi olacaksınız.
Acaba şimdi kime kafayı takacak diye..

Sadece hoşlantı olsa iyi belki çoktan takıntı haline gelmiştir. Ablasına araba almak ne demek bir de bunun için çocuğunun altınlarını bozdurmuş. Pes!!!

istediğin kadar aldat.
boşanmayacağım de.
kesin düzelir.

Back
X