- 20 Mart 2008
- 141.916
- 213.822
- 1.423
- 60
İnleticem iş yerini.
Hahahahahahaa tavan inmesin yere sonra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnleticem iş yerini.
Haklısın bak kahkaha atmaktan onları dikkate alamamış!Hep senin yüzünden, tamam yüzde 100 ....Heç yakıştıramadım.
O yüzde ellilik kısım bir beyin hissedilmemesi, gögüs kafesi daralması, iki kader işte bu demesiyle tarumar olmalıydı.
Diğer yüzde elliyi zor tutuyorum konu sahibesi ona göre.
Heç yakıştıramadım.
O yüzde ellilik kısım bir beyin hissedilmemesi, gögüs kafesi daralması, iki kader işte bu demesiyle tarumar olmalıydı.
Diğer yüzde elliyi zor tutuyorum konu sahibesi ona göre.
Amin,bir konuyu daha hallettik,top 10 a bakalım::)))))Küstü gitti.
Neyse kaderi böyle, Allah kurtarsın.
O zaman evlilik danışmanına gidin bence sonra karar veririsiniz.bu benim 2. evliliğim. yıllarca tedavi gördüm ve nihayet bebeğim oldu dünya tatlısı. boşanmayı düşünmeden önce düzeltme yoluna gitmem lazım. başka şansım yok gibi hissediyorum.![]()
Haklısın ama biz kadınların 6. hissi kuvveli oluyor dikkat et sadece.bu benim 2. evliliğim. yıllarca tedavi gördüm ve nihayet bebeğim oldu dünya tatlısı. boşanmayı düşünmeden önce düzeltme yoluna gitmem lazım. başka şansım yok gibi hissediyorum.![]()
arkadaşımın ablasına araba almak için bebeğimizin altınlarını bozdurmuş benden habersiz.
İnsanlarla iletişimimizi neden kesiyorsunuz ki eşinize yol verin.Siz böyle sürekli diken üstünde mi olacaksınız.herkese merhaba
ben çok çevresi olan herkesle samimi olan biri değilim. ailecek görüştüğüm bir arkadaşım var. kendisi güzel, iyi niyetli, sağlam bir dost. gel gör ki benim eşime güvenim birçok olaya binaen sarsıldığı için son zamanlarda da eşimin arkadaşımdan hoşlandığına dair olaylar yaşadığım için çok kötü hissediyorum.
ailecek görüşmelerimizde bi muhabbet bi muhabbet
arkadaşım beni aradığında heyecanlanmalar
yüksek sesle aşk şarkıları dinlemeler falan
arkadaşımın ablasına araba almak için bebeğimizin altınlarını bozdurmuş benden habersiz. çok gereksiz ve saçma. ben yapmazdım böyle bişey.
şimdi ben görüşmeyi kessem, hafif bi hoşlantı varsa takıntıya dönüşür mü?
kendisine şüphelerimden bahsetim, kardeşim gibi görüyorum diyor ama içim rahat değil
bi akıl verin nolur.
arkadaşımın ablasına araba almak için bebeğimizin altınlarını bozdurmuş benden habersiz.
+1Arkadaşımın ablasına araba almak için eşim bebeğin altınlarını bozdursa vites koluyla dalarım kendisine.
Kardeş gibinin ötesinde bir şey bu.Gözünü açık tut.
İyi de lokum, hissi mi kalmış gözünü seveyim,adam daha ne yapsın?t shırt mü bastırsın üzerine karımı aldatmak tek hobim diye!Haklısın ama biz kadınların 6. hissi kuvveli oluyor dikkat et sadece.
konu sahibi üzülecek orası kesinİyi de lokum, hissi mi kalmış gözünü seveyim,adam daha ne yapsın?t shırt mü bastırsın üzerine karımı aldatmak tek hobim diye!
istediğin kadar aldat.bu benim 2. evliliğim. yıllarca tedavi gördüm ve nihayet bebeğim oldu dünya tatlısı. boşanmayı düşünmeden önce düzeltme yoluna gitmem lazım. başka şansım yok gibi hissediyorum.![]()
Şu kısım gerçekten çok tehlikeli.arkadaşımın ablasına araba almak için bebeğimizin altınlarını bozdurmuş benden habersiz