• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim en yakın arkadaşımdan mı hoşlanıyor :(((

Yalnız arkadasta arkadaş değilmiş kocayi ağzıma bile almıyorum.
Benim arkadaşımın eşi ablama araba alicak ve ben bunu arkadaşıma yetistirmiycem , ya da ablamin bu parayı almasına izin vericem:KK20:
Ne biçim çevre bu böyle.

Paran yoksa araba icin bekleyiver bir zahmet. Tanımadığın bebenin altinlarina göz dikmis. Esinizi paralayin bence altınları araba icin vermek ne alaka.
Ask isinide gözlemleyin. Simdi hareketlerini görmeden birsey söylemek cok zor.... Yanında olan siz olduğundan siz bileceksiniz ne halt yediğini.

Arkadaşımın ablasına araba almak için eşim bebeğin altınlarını bozdursa vites koluyla dalarım kendisine.

Kardeş gibinin ötesinde bir şey bu.Gözünü açık tut.

+1

Ben de o araba koltuğunu arabaya değil, adama takarım... Yazmaya gelmiştim. Hay çok yaşayın siz.

Adamın eşi değilde ablasısınız gibi anlatmışsınız;bizim hayta yine aşık oldu gibi,kerata laf dinlemiyor arkadaşlarıma sarıyor gibi....Maşallah sindirmişsiniz,çare niye arıyorsunuz ki en güzel çareyi bulmuşsunuz,hazım kolay olmuş:)

Hadi diyelimbu gerçek,o araba k.validelere alınsa birde habersizse saç baş yolup saldırırdınız değilmi..
Arkadaş olunca tepki çok az geldi nedense..

bu benim 2. evliliğim. yıllarca tedavi gördüm ve nihayet bebeğim oldu dünya tatlısı. boşanmayı düşünmeden önce düzeltme yoluna gitmem lazım. başka şansım yok gibi hissediyorum. :KK43:
Düzeltmeyi farklı kişide yapıyorsunuz ama. Siz arkadaşınızı kendinizden uzaklaştırsanız bile adam aynı adam. Bugün Ayşe’den hoşlanır altın satar, yarın Fatma’yı görür evi satar.
Yani çözüm arkadaştan uzaklaşmak değil siz de bunu çok iyi biliyorsunuz ama işte!

bu benim 2. evliliğim. yıllarca tedavi gördüm ve nihayet bebeğim oldu dünya tatlısı. boşanmayı düşünmeden önce düzeltme yoluna gitmem lazım. başka şansım yok gibi hissediyorum. :KK43:

Bu sizi sakinleştirmemeli ne var 2.evliliğinizse ne var çocuğunuz yeni olmuşsa bende ikinci evliliğini yapan bir kadınım çocuğum olacak mı bile belli değil ve inanın şuan buna kanalize olacak cesaretim yok...Öncelikle eşime güvenmeli ve inanmalıyım sizi yargılamıyorum ama daha 2 gün önce burada bir konu vardı kadının en yakın arkadaşı ile eski eşi nişanlanmıştı.Kadın bitap düşmüş psikolojik olarak aşırı yıpranmıştı. Kendisine de naçizane tavsiyelerimi yapmıştım.Her ne olursa olsun bu eşinizi aklamıyor veya sizin bu tavrınızı haklı çıkarmıyor benim bakış açımda.Kuzum evet kadınlar olarak bazen işin canını çıkarıyoruz haklısın ama senin durumun hiç normal değil ki dünya üzerindeki nereye gidersen git her kadın “ çok hata anne” der....

Back
X