Eşim erkek kardesine aşik

Neden

Yani Adam benimle evli diye kardeşine 500 tl veremeyecek mi

Artığı her adımda boynunda tasması ile mi gezecek

Düğün Zaman'ı binlerce lirayı sizin için harcarken 500 de kardeşine veremeyecek mi
Biz idare ederken şu olsun bu olmasin diye idare ederken veremez...onlar nasil hareket ediyorsa biz de ona gore hareket etmemiz laazimm

Ben de kendi kardeslerime yaparim..ama onlar da bana yapar..ama karsi taraftan bize gelecek hicbsy yok anladinizmi..baya uyanik bir kari-koca..boyle olunca sanki enayi yerine konuluyormuşuz gibi geliyor

Ortada bir art niyet seziyorsanız tabiki haklısınız... bunu eşinize direk söylerseniz ters tepebilir, sonuçta kardeşine baya düşkün anladığım kadarıyla. O yüzden ben derim ki alttan alttan gösterin, anlamasını sağlayın bu durumu. Ne bileyim onların yanında bizim de şuna ihtiyacımız var ama şu ara sıkışığız alamıyoruz deyin. Bakalım destek olmak isteyecekler mi :) böyle böyle birkaç kere olursa ve herhangi bir yardımları gelmezse, üstüne bir de sizden talepleri devam ederse eşiniz de anlayabilir ortadaki art niyeti. Sonuçta insan kardeşinin ihtiyacına bir şekilde yardımcı olmak ister, bakalım olacaklar mı

kardeşler arasında karşılık beklemeden bir şey yapılamaz mı?parayı da size veriyormuş.sıkıntı ne?500 tl in lafını ediyorsanız,ayıp ediyorsunuz.

Ben de kendi kardeslerime yaparim..ama onlar da bana yapar..ama karsi taraftan bize gelecek hicbsy yok anladinizmi..baya uyanik bir kari-koca..boyle olunca sanki enayi yerine konuluyormuşuz gibi geliyor

İste tam olarak onu anlatmaya calisiyorum..cok sükür beni anlayan biri cikti
Bi taraf sürekli verecek digeri kendini düşünecek. Oooo büyük sıkıntı.
Kardesi ayni sekilde dusunceli degilse bencilse bende cok kizardim.

Valla neye kizdiginizi anladim ve yuzde yuz haklisiniz

İste olmayacaklarina o kaadr eminimki..eşim maddi durumumuzdan dolayi sigara bile icmiyor tutun iciyor..hala kaynim aliyimmi die soruyor..eşin olsa kesinlikle sormaz direk gidip alir..

Bir kez 500 tl verilmis anladigim kadariyla. Bunda ne problem var ki?
Surekli surekli olsa ve geri de odenmese anlarim belki.
Ben de kardesime 500 degil canimi veririm.
Bu da ask degil, kardes sevgisi. Insan sevdikleri icin hersey yapar.

Bence erkeklerin kafasi cok geriden geliyor
Evet kardeside ailesi, annesi babasida ailesi. Onlara tabiki yardim etsin. Elini etegini cekmesin. Ama once kendi cekirdek ailesinin ihtiyaclari, sonra diger ailesi. İhtiyaclariniz cok mu lazim bilmiyorum. Yinede once sizinle ilgilenmeli.

Bi taraf sürekli verecek digeri kendini düşünecek. Oooo büyük sıkıntı.
Kardesi ayni sekilde dusunceli degilse bencilse bende cok kizardim.

Valla neye kizdiginizi anladim ve yuzde yuz haklisiniz
Ben de yuzde yuz beni anladiginizi anladim..ve beni sucmaladiginiz icinde tesekkur ederim..konu tam olarak bu..eşim saf olabilir ama ben degilim..ve işin acikcasi her zaman bunu mu idare edicem diye dusunup duruyorum..yaşim 30 ve esimi sevmeme ragmen cocuk yapip boşamak bile aklimdan geciyor

Bir kez 500 tl verilmis anladigim kadariyla. Bunda ne problem var ki?
Surekli surekli olsa ve geri de odenmese anlarim belki.
Ben de kardesime 500 degil canimi veririm.
Bu da ask degil, kardes sevgisi. Insan sevdikleri icin hersey yapar.
Karsiliksiz olsa bile mi

kardeşler arasına girmemenizi öneririm.. hele hele birbirini bu kadar çok seven kardeşler arasına.. ki zaten giremiyorsunuz gördüğüm kadarıyla..

kardeşime karşılıksız 500 lira değil canımı veririm, karışanı da boşarım.. bu konuda çok netim..

Ben de zaten cocuk olsa onu boşayacagim ben de cok netim..esim saf olabilir ama ben degilimm

Daha akilci kurnaz bir çözüm bulmak gerek.
Boyle insanin emegini gelecegini yiyen tipler kardeste olsa sevilmez cekilmez çünkü.

Karsiliksiz olsa bile mi
Sizin anneniz ya da kardesiniz 500 tl istese vermez misiniz? Ben dusunmeden veririm. Geri odemese de problem etmem. Cunku 500 cok cok afaki bir rakam degil. 500 000 falan olsa neyse. Ha bu olay surekli olursa o zaman elbet geri odeme isterim odenezse de bir daha vermem. Ama bur seferlik birseyi cok abartmissiniz. Kardes bu.
Insaniz biz. Iyi gunlerimiz gibi kotu gunlerimiz de olabilor. Kardesler de bugun icin vardir. Birbirimize destek olmaliyiz. Bugun siz destek olursunuz yarin size birsey olsa onlar destek olur. O kadar da kotu dusunmeyin herseyi. Hem birakin esiniz xusunsun boyle seyleri. Siz kaedesler arasina girmeyin. Kotu olan siz olursunuz sonra.

Hey allah’ım Konu başlığına bak!!

Kardeşin mi yok senin ?
Senin tanımına uyarsak benim abime olan kız kardeşime olan duygu aşk diye geçiştiremeyiz.
Biz eşimle yeri gelir danışarak bazende danışmadan olağan gelişen şekilde ne harcamalar yapıyoruz.
Hatta öyle bir kıyaslama yapıyor olursak ben baya burdan çalıyorum bizimkilere veriyorum!
Eşim o kadar harcamaz ama isterse istediği kadar harcayabilir.

Hey allah’ım Konu başlığına bak!!

Kardeşin mi yok senin ?
Senin tanımına uyarsak benim abime olan kız kardeşime olan duygu aşk diye geçiştiremeyiz.
Biz eşimle yeri gelir danışarak bazende danışmadan olağan gelişen şekilde ne harcamalar yapıyoruz.
Hatta öyle bir kıyaslama yapıyor olursak ben baya burdan çalıyorum bizimkilere veriyorum!
Eşim o kadar harcamaz ama isterse istediği kadar harcayabilir.

Biz idare ederken şu olsun bu olmasin diye idare ederken veremez...onlar nasil hareket ediyorsa biz de ona gore hareket etmemiz laazimm

İyi de evli değilmişsiniz ki

Neyi idare etmişsiniz

Adam sıkışmış üstüne de bebeği olacakmış 500 tl vermiş

Bu zaten yeğene takılacak hediye kadar birşey çok değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…