Eşim erkek kardesine aşik

Adam kendinden kısıyor tütün içiyor kardeşine harcıyor belli sanane eşi olabilirsin ama bütün varsın yarın yoksun kardeşi bencilse sende o kadar bencilsin çocuk yapıp boşanacakmış.
Boşan ama çocuk yapma böyle bir hata olabilir mi senşn keyfine çocuk ailesiz büyüsün

Evindeki ekmeğinden kısmıyorsa adam tek çalışıyor karışma hakkını görmüyorum önce bir çalış o eve para getir ondan sonra ama bu eve ortak para getiriyoruz diye belki hesap sorma hakkı bulabilirsin kendinde.

Ben de kendi kardeslerime yaparim..ama onlar da bana yapar..ama karsi taraftan bize gelecek hicbsy yok anladinizmi..baya uyanik bir kari-koca..boyle olunca sanki enayi yerine konuluyormuşuz gibi geliyor

çok merak ettim
neden çalışmıyorsunuz?
ve
kardeşlerinize hangi parayla, kimin parasıyla yapıyorsunuz?

o zaman sizin rahatliginiza hayranim..ben o kadar rahat degilim ne yazikki
Bence bu rahatlık değil olması gereken bu ve size tuhaf geliyor benim eşim de öyle abisine yardım eder abisi eşime eder hediye vs alırız abisine eltime çocuklarına bunda ne var ki aramızı iyi tutuyoruz hiç sorun olmuyor para işleri isterse kardeşi uyanık biri olsun onun canından yani sizin demenizle vazgeçmez yapacaklarından

Millet kardesine bobregini, karacigerini veriyor karsilik beklemeden, siz 500 tlnin karsiliginin lafini ediyorsunuz.
Bence de bosanin, asla da cocuk yapmayin, karsiliksiz neler vermeniz gerecek bir dusunsenize....

konu sahibi çocuk yap-ma-mak değil, yapıp boşanmak istiyor

davul zurna olmayınca kimin neyi eksiliyor ki düğün bir kere oluyor diye böyle birşeyi abartmamak lazım benim kardeşimin evladı olsun da 500 lira ne ki insan neler neler yapmaz.
Ben kardeşine 500tl vermesini eleştirmiyorum zaten. Tek taraflı düşünmemek lazım, davul zurna olmasa ne olur diyorsun ama kardeşi 500tlyi keyfiye istemiş olamaz mı? Olabilir.
Zaten eş kişisi eşinin istediklerini yapsaydı konu sahibi 500tlnin lafını yapmazdı diye düşünüyorum. Kardeş bu tabi verilcek diyw dramatize etmeye gerek yok. Adam bariz rahat yaşıyormuş nasıl olsa abim verir kafasında.

Bu kadar kin 500 tl için mi

Kardeşi sıkışmış 500 tl vermiş

Eşim kardeşine binler vermişti yıllar önce de ben laf arasında duymuştum hiç de ayy Nasıl verir demek aklıma gelmemişti
Olur mu bu ya? Ayni evi paylasiyosun laf arasinda duyuyosun vebirsey demiyosun :) bi gariplik yok mu sence bu durumda?

Olsada adamın parası. Adamında dügünü oda isterdi ama olmayınca oldurulmuyor ki.Ben 16 yaşından beri babamdan 5 tl bile almamaya çalışıyorum.abimse 25 yaşında üni kpss atama derken hala babamdan alıyor. Rahat yani demek ki öyle bir kardeşi var olabilir. Konu sahibesi evlenince mi anlamış böyle bir kaynı olduğunu yada böyle bir eşi olduğunu ben yinede kendisini haklı bulmadım eşi çalışıyor eve ekmek getiriyor kardeşinede verir yani ben kendime ayırdığım harçlıktan hep harcarım kardeşime illa alıcı değildir ama elini cebine attırtmam cebinede koyarım kitap kişisel eşya alırımda alırım eşim istiyorsa bir laf etsin çalışıyorum edemez..ki benim eşim öyle biri değil. Baştan konuşulacak tartılacak şeyler bence bunlar

Kardeş sevgisi tatmamışsınız. Belli ki tek çocuksunuz demiyorum, belki vardır kardeşiniz ama tatmamışsınız işte.

500 tl için bu kin ha? Abimin eşi beni öldürmeli o zaman. Abim kyk borcumu kapattı. İstanbul'a yeni geldiğim dönemde 2000 tl "hibe" etti. Öğrenciyken aklına geldikçe para verdi. Daha sayamadığım bir çok şey.

Gerekli olsa canını da verir. Abim abim... Canım abim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…