Eşim erkek kardesine aşik

Bence gariplik yok, neden mi

Sorsaydı yahut söyleseydi de tabii diyeceğim bir konu ve miktardı

Biz bu aşamaları geçeli çok oldu
Ben garipsiyorum..?hayir dememen ayri, haber vermemesi ayri.. ben kizarim sahsen..niye mi? Cunku esimin ailesi ha bire yemeye calisan tipler kendileri 5 kurus harcamazlar..esinin tarafida dize ayniysa olabilir tabii

Ben garipsiyorum..?hayir dememen ayri, haber vermemesi ayri.. ben kizarim sahsen..niye mi? Cunku esimin ailesi ha bire yemeye calisan tipler kendileri 5 kurus harcamazlar..esinin tarafida dize ayniysa olabilir tabii

Ben o yiyici olayını biliyorum da bizimki farklı

Bu olay 12 yılda yaşanmış tek olaydı

Söz konusu parayı da benim hesabımdan çekip gönderdi yanı o gizlemek gibi bir tavırda değildi

Para ortak kazanılıyor da benim hesapta duruyor

Bu kadar kin 500 tl için mi

Kardeşi sıkışmış 500 tl vermiş

Eşim kardeşine binler vermişti yıllar önce de ben laf arasında duymuştum hiç de ayy Nasıl verir demek aklıma gelmemişti
Kimisine binler dokunmaz kimisine 500 lira fazla gelir herkesin kendince bir geliri geçimi var

Benim kardesim istesin bende veririm. Gozum gormez, annemde olsa babamda olsa esimde olsa. Canimi istese veririm. Sende demek kardes sevgisi yok anlayamiyorsun. Bebekmi onemli davul zurnami onemli. Davul zurnami kaldi ya. Olsa nolur olmasa nolur. Sirf millete gosteris

Anladigim kadariyla calismiyorsunuz. Calismayip bir de evi gecindiren adamin hesabini siz mi tutuyorsunuz?
Siz de calisin madem zor geciniyorsaniz.
Çalışsa peki beyefendi eşinin kendi ailesine yardımcı olmasına müsade edecek mi? Nedense erkeklerinki ana baba kardeş kadınlarınki el oluyor...

Çalışsa peki beyefendi eşinin kendi ailesine yardımcı olmasına müsade edecek mi? Nedense erkeklerinki ana baba kardeş kadınlarınki el oluyor...
Bu sorunun cevabini vermek icin cok erken. Cunku bu olay bir kez olmus. Surekli degil. Surekli para verilmis ve hicbirinde de geri alinmamis gibi bir durum yok. Abartmayin. Kardesi zor donem gecirirken abi olarak 500 tl vermis. Oyle aman aman bir meblag da degil.
Hem olasilikla konusmak da dogru olmaz. Bilemeyiz. Belki de musade eder. Herkes bir degil.

Ben de zaten cocuk olsa onu boşayacagim ben de cok netim..esim saf olabilir ama ben degilimm

Yanlış anladım diyeceğim ama 2 kere aynı şeyi tekrarlamışsınız, çocuk yapıp sonra boşanmak mı istiyorsunuz, peki amacınız nedir?

Burda 300 500tl nin hesabını yaparken doğacak çocuğun hayatının psikolojisinin sizin için 500tl kadar değeri yok mu?

9 yillik ayni kayın ve eş bende de var hala eşimi somurmeye devam ediyor borç diye alıyor ve vermiyor.
Ben bir çözüm bulamadim en son evladimin rizkini yiyip içip geziyorlar haram olsun dedim eşime.

Bu sorunun cevabini vermek icin cok erken. Cunku bu olay bir kez olmus. Surekli degil. Surekli para verilmis ve hicbirinde de geri alinmamis gibi bir durum yok. Abartmayin. Kardesi zor
Ayda 4-5 bin lira kazanan birisi için 500 tl sorun değildir ama ayda 2 bin lira kazanan için 500 tl çok paradır. Parayı kazanıyor diye de evini eşini bazı şeylerden mahrum bırakarak her isteyene veremez

Ayda 4-5 bin lira kazanan birisi için 500 tl sorun değildir ama ayda 2 bin lira kazanan için 500 tl çok paradır. Parayı kazanıyor diye de evini eşini bazı şeylerden mahrum bırakarak her isteyene veremez
Nereden biliyorsunuz ki esini mahrum ettigini? Cok abartmayin. Insaniz ve kardes bugun icin vardir. Kardesim zor durumdaysa ben 500 tl nin meselesini yapmam. Insan olmak da bunu gerektirir zaten. Birgun olur benim de ibtiyacim olur o verir. Bir kereligine olmus bir sey. 500 tl insani aylarca da bunalina sokmaz. Bunun hesabini da o kisi yapmistir zaten.

500 tl evliyken verilen bir para değil ama arada fark bence ve tek sefer olunan birşey demek ki kardeşinin ihtiyacı varmış vermiş.

Boyle bir durum varsa esi de calismali bence. Eve destek icin. Hem calismayip hem de 500 tl icin vidi vidi yapmamali.

Konu sahibi evini mahrum ediyor dememiş.
Maddi sıkıntıdayız demiş benim aylık 30 Bin kazanan tanıdığım var oda her ay ağlıyor maddi sıkıntıdayız diye 3 alır 3 harcarsın 5 alır 5 harcarsın herkes öyle yada böyle bütçesine göre davranıyor.
Abartıyor kesinlikle değişik midir nedir ?
Ben eşinin yerinde olsam benim kardeşim beni sömürüyor bizi bağlar eş bulurumda kardeş bulamam derdim şaşırıp kalırdın. Ben bu konudan gideyim mazallah ban fln yerim.

Ay aşk diyince ben gerçk aşk zannettim
Sorry:)))

Nereden biliyorsunuz ki esini mahrum ettigini? Cok abartmayin. Insaniz ve
İyi de zaten karı koca çalışıyorlarmış o zaman az harcasın muhtaç olmasın abisine...bunun gibi olaylar demiş ev hediyesi alacak alamıyor eşi ona da sen alsaydın diyor...yani bu alışkanlık haline geliyor artık

eltim aradığını bulamadı, almadı diyor alamadı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…