Olur mu bu ya? Ayni evi paylasiyosun laf arasinda duyuyosun vebirsey demiyosun :) bi gariplik yok mu sence bu durumda?
Ben garipsiyorum..?hayir dememen ayri, haber vermemesi ayri.. ben kizarim sahsen..niye mi? Cunku esimin ailesi ha bire yemeye calisan tipler kendileri 5 kurus harcamazlar..esinin tarafida dize ayniysa olabilir tabiiBence gariplik yok, neden mi
Sorsaydı yahut söyleseydi de tabii diyeceğim bir konu ve miktardı
Biz bu aşamaları geçeli çok oldu
Ben garipsiyorum..?hayir dememen ayri, haber vermemesi ayri.. ben kizarim sahsen..niye mi? Cunku esimin ailesi ha bire yemeye calisan tipler kendileri 5 kurus harcamazlar..esinin tarafida dize ayniysa olabilir tabii
Kimisine binler dokunmaz kimisine 500 lira fazla gelir herkesin kendince bir geliri geçimi varBu kadar kin 500 tl için mi
Kardeşi sıkışmış 500 tl vermiş
Eşim kardeşine binler vermişti yıllar önce de ben laf arasında duymuştum hiç de ayy Nasıl verir demek aklıma gelmemişti
Çalışsa peki beyefendi eşinin kendi ailesine yardımcı olmasına müsade edecek mi? Nedense erkeklerinki ana baba kardeş kadınlarınki el oluyor...Anladigim kadariyla calismiyorsunuz. Calismayip bir de evi gecindiren adamin hesabini siz mi tutuyorsunuz?
Siz de calisin madem zor geciniyorsaniz.
Bu sorunun cevabini vermek icin cok erken. Cunku bu olay bir kez olmus. Surekli degil. Surekli para verilmis ve hicbirinde de geri alinmamis gibi bir durum yok. Abartmayin. Kardesi zor donem gecirirken abi olarak 500 tl vermis. Oyle aman aman bir meblag da degil.Çalışsa peki beyefendi eşinin kendi ailesine yardımcı olmasına müsade edecek mi? Nedense erkeklerinki ana baba kardeş kadınlarınki el oluyor...
Davul zurnasiz olmuyor mu:)Düğün dediğin de bir kere oluyor .
Ben de yuzde yuz beni anladiginizi anladim..ve beni sucmaladiginiz icinde tesekkur ederim..konu tam olarak bu..eşim saf olabilir ama ben degilim..ve işin acikcasi her zaman bunu mu idare edicem diye dusunup duruyorum..yaşim 30 ve esimi sevmeme ragmen cocuk yapip boşamak bile aklimdan geciyor
Ben de zaten cocuk olsa onu boşayacagim ben de cok netim..esim saf olabilir ama ben degilimm
9 yillik ayni kayın ve eş bende de var hala eşimi somurmeye devam ediyor borç diye alıyor ve vermiyor.Evet kizlar eşin erkek kardesine aşik..ben bu konuyu apacik kimseyle paylasamiyorum bile..siZlerden de akıl istiyorum..
Ben nisanliyken kaynimin cocugu olucak maddi sıkıntilari varmis birazda..eşim o zaman 500₺ vermiş kaynima..ve daha sonra benim dugunum olucak dugun gunu bana dediki davul zurna tutamadim param yoktu..ve bunun gibi birkac olay..
Az önce de ev gormeye giderken misafirlige hediye aliyorduk eltimle..eltim istedigini bulamadi almadi..esimle eve geldik konusuyoruz bana diyorki sen alsaydin..bu arada eltimin ve kaynimin calistigini bizimde sadce esimin calistigini ve maddi sikintida oldugumuzu soyliyim..
Bunu ona soyledigimde ben gerekirse ac yatarim kardesim yatmasin diyor..peki kaynimmi ?? Son derece kendini dusunen uyanik benclin teki
Söyler misiniz ben ne yapayimm ??
Bu sorunun cevabini vermek icin cok erken. Cunku bu olay bir kez olmus. Surekli degil. Surekli para verilmis ve hicbirinde de geri alinmamis gibi bir durum yok. Abartmayin. Kardesi zor
Ayda 4-5 bin lira kazanan birisi için 500 tl sorun değildir ama ayda 2 bin lira kazanan için 500 tl çok paradır. Parayı kazanıyor diye de evini eşini bazı şeylerden mahrum bırakarak her isteyene veremezBu sorunun cevabini vermek icin cok erken. Cunku bu olay bir kez olmus. Surekli degil. Surekli para verilmis ve hicbirinde de geri alinmamis gibi bir durum yok. Abartmayin. Kardesi zor donem gecirirken abi olarak 500 tl vermis. Oyle aman aman bir meblag da degil.
Hem olasilikla konusmak da dogru olmaz. Bilemeyiz. Belki de musade eder. Herkes bir degil.
Nereden biliyorsunuz ki esini mahrum ettigini? Cok abartmayin. Insaniz ve kardes bugun icin vardir. Kardesim zor durumdaysa ben 500 tl nin meselesini yapmam. Insan olmak da bunu gerektirir zaten. Birgun olur benim de ibtiyacim olur o verir. Bir kereligine olmus bir sey. 500 tl insani aylarca da bunalina sokmaz. Bunun hesabini da o kisi yapmistir zaten.Ayda 4-5 bin lira kazanan birisi için 500 tl sorun değildir ama ayda 2 bin lira kazanan için 500 tl çok paradır. Parayı kazanıyor diye de evini eşini bazı şeylerden mahrum bırakarak her isteyene veremez
500 tl evliyken verilen bir para değil ama arada fark bence ve tek sefer olunan birşey demek ki kardeşinin ihtiyacı varmış vermiş.Ayda 4-5 bin lira kazanan birisi için 500 tl sorun değildir ama ayda 2 bin lira kazanan için 500 tl çok paradır. Parayı kazanıyor diye de evini eşini bazı şeylerden mahrum bırakarak her isteyene veremez
Boyle bir durum varsa esi de calismali bence. Eve destek icin. Hem calismayip hem de 500 tl icin vidi vidi yapmamali.Ayda 4-5 bin lira kazanan birisi için 500 tl sorun değildir ama ayda 2 bin lira kazanan için 500 tl çok paradır. Parayı kazanıyor diye de evini eşini bazı şeylerden mahrum bırakarak her isteyene veremez
Nereden biliyorsunuz ki esini mahrum ettigini? Cok abartmayin. Insaniz ve
İyi de zaten karı koca çalışıyorlarmış o zaman az harcasın muhtaç olmasın abisine...bunun gibi olaylar demiş ev hediyesi alacak alamıyor eşi ona da sen alsaydın diyor...yani bu alışkanlık haline geliyor artıkNereden biliyorsunuz ki esini mahrum ettigini? Cok abartmayin. Insaniz ve kardes bugun icin vardir. Kardesim zor durumdaysa ben 500 tl nin meselesini yapmam. Insan olmak da bunu gerektirir zaten. Birgun olur benim de ibtiyacim olur o verir. Bir kereligine olmus bir sey. 500 tl insani aylarca da bunalina sokmaz. Bunun hesabini da o kisi yapmistir zaten.
Ay olmuyor :)Davul zurnasiz olmuyor mu:)
İyi de zaten karı koca çalışıyorlarmış o zaman az harcasın muhtaç olmasın abisine...bunun gibi olaylar demiş ev hediyesi alacak alamıyor eşi ona da sen alsaydın diyor...yani bu alışkanlık haline geliyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?