- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.004
- 798
Ev hediyesi alamamis degil begenememis o yuzden almamis.İyi de zaten karı koca çalışıyorlarmış o zaman az harcasın muhtaç olmasın abisine...bunun gibi olaylar demiş ev hediyesi alacak alamıyor eşi ona da sen alsaydın diyor...yani bu alışkanlık haline geliyor artık
Ikisi de calisiyormus evet ama gecici bir sIkIntilari var demek ki. Uki taraf calissa da hayatta hic sIkinti olmayacak diye birsey yok ki. Var denek ki acil bir ihtiyaclari.
Bu konuyu uzatmak istemiyorum artik. Kimsenin de avukati degilim. Fikrimi soyledim. Hala da ayni seyi soyluyorum. Bir kerelik istenmis aman aman olmayan bir meblag icin dir dir edip evimin huzurunu kacirmazdim ben. Cok cok sIkisirsak da ben de ise girerdim. Ha bu olay tekrarlanirsa o zaman evet esim ile konusurdum. Uslubumu bozmadan ve tartismadan. Ben boyle yapardim. Allah saglik versin. Huzur versin. Sagligim yerinde oldugu surece de calisir eve destek olurum. Bu gun o kardesine destek olur yarin ben kardesime. Gun gelir kardeslerimiz bize destek olur. Hayat bu. Hersey hayatta oyle gulluk gulustanlik degil. Esler kardesler dostlar arkadaslar hep kotu gunler icin var. Iyi gun dostu herkes olur. Onemli olan kotu gun dostu olmak. Bu son soyleyecegim. Daha da bu konuya yorum yaznak istemiyorum. Sevgiyle kalin. Ben adamin kardesine 500 tl vermesini tuhaf bulmadim. Bunu sorun eden konu sahibinin abarttigini dusundum hala da oyle dusunuyorum.

keşke düşkün yazsaydınız