Eşim erkek kardesine aşik

İşte bu cevabınız herşeyi ele veriyor aslında aile ilişkilerinizin ne kadar maddiyata dayalı olduğunu. size göre yapılan birşeyin karşılığı olmalı eşiniz yaptıysa onlar da aynı değerde yapmalı ama ne yazık ki hatalısınız kardeşlik ilişkisinde ben bunu yaptım sende yapacaksın olmaz. siz kardeşinize yardım etseydiniz ki ihtiyacı olsa ve çalılsanız sizde verirdiniz, ve eşiniz kardeşinde bizim çocuğumuza o kadarlık yardım yapacak dese ağrınıza gitmez miydi o eşinizin içinden gelen yiğeni için yaptığı birşey

Aynen karsiligi olmali..benim kardeslerim mutlaka bir karsilik verir beklenir zaten..bu böyledir..

Siz aşk gormemissiniz benim babam 100 bine yakın dağıtmıstir kardeşlerine

O zaman Allah sabir versin ve Allah yardimciniz olsun..

Adamin sucu buyuk
Davul zurna tutmamis

Benim icin evet buyuk bir suc

Aynen karsiligi olmali..benim kardeslerim mutlaka bir karsilik verir beklenir zaten..bu böyledir..

O zaman Allah sabir versin ve Allah yardimciniz olsun..

Benim icin evet buyuk bir suc
Allah yardimciniz olsun o halde ne diyelim

Yanlış anlamayın ama bunu arkadaşa yapsa şaşırırım evet yanlış derim ama yapmayın size birşey söyleyeyim benim kardeşim de düğünden sonra çok sıkıştık diye yengemin bileziklerini sattı bana verdi abim canım herşeyim ama şimdi nedense acaba dedim yengem birşey deme di dedi de acaba sizin gibi arkamdan böyle mi dedi bilemedim yarın evlatlarınız birbiri için aynı şeyi yapsa ne derseniz ? Para ya yerine koyulur emin olun 500 tl geçin ben 5000 tl ti yerine koyamasın ve İnan'ın sinsi yada uyanık değilim mecburdum ve ondan başka sığınağım yoktu Bilirsiniz Allah kınadığımız şeyi yaşamadan ölmezsiniz Kınamayın herkesten zarar gelir ama ben bugün uğruna canımı veririm herkes geçicidir ama kardeş ana baba yerine kimseyi
Koyamazsınız
Para pul boşverin derdiniz bu olsun keşke muhtaç olmasaydım da almasaydım
Bu konular beni üzüyor

Yanlış anlamayın ama bunu arkadaşa yapsa şaşırırım evet yanlış derim ama yapmayın size birşey söyleyeyim benim kardeşim de düğünden sonra çok sıkıştık diye yengemin bileziklerini sattı bana verdi abim canım herşeyim ama şimdi nedense acaba dedim yengem birşey deme di dedi de acaba sizin gibi arkamdan böyle mi dedi bilemedim yarın evlatlarınız birbiri için aynı şeyi yapsa ne derseniz ? Para ya yerine koyulur emin olun 500 tl geçin ben 5000 tl ti yerine koyamasın ve İnan'ın sinsi yada uyanık değilim mecburdum ve ondan başka sığınağım yoktu Bilirsiniz Allah kınadığımız şeyi yaşamadan ölmezsiniz Kınamayın herkesten zarar gelir ama ben bugün uğruna canımı veririm herkes geçicidir ama kardeş ana baba yerine kimseyi
Koyamazsınız
Para pul boşverin derdiniz bu olsun keşke muhtaç olmasaydım da almasaydım
Bu konular beni üzüyor

Adim kadar eminimki yengenizlr abiniz kavga etmistir...tabiki size söylemiyorlardir..ben olsam derdimki herkes bütcrsine göre dugun yapsin..ywngenizde böyle demistir eminim..hatta içteniçe size kin duyuyordur bile

Adim kadar eminimki yengenizlr abiniz kavga etmistir...tabiki size söylemiyorlardir..ben olsam derdimki herkes bütcrsine göre dugun yapsin..ywngenizde böyle demistir eminim..hatta içteniçe size kin duyuyordur bile
Ben düğünden dolayı aldığımı söyledim mi sanmıyorum ama yengem kurana el basarım umrumda bile olmadı konusunu bile açmadık dedi özellikle bu yazınızdan sonra sordum herkes sizin gibi bir kalbe sahip değil diyelim şükür diyelim adınızdan emin misiniz biran fesatlık ettim ne kötü

düğün derken abimin altınlar geline Yen'i takılmıştı cümleyi biraz devrik kullanmışım

Bu evliliğin sonucu merak ettim, konu sahibi kardeşine 500tl veren kocasını, önce çocuk yapıp sonra boşamayı düşünüyordu.

Ben de yuzde yuz beni anladiginizi anladim..ve beni sucmaladiginiz icinde tesekkur ederim..konu tam olarak bu..eşim saf olabilir ama ben degilim..ve işin acikcasi her zaman bunu mu idare edicem diye dusunup duruyorum..yaşim 30 ve esimi sevmeme ragmen cocuk yapip boşamak bile aklimdan geciyor
Adamı damızlık olarak mı kullanacaksın?
Boşan başkasından yap çocuğu😃

Not:Ya hu kim hortlattı konuyu? Kaç sene geçmiş aradan yorum yazdırttınız bana😑

500 tl için mi bu tantana

Edit: miadı geçmiş konular yüzünden sinirlerimiz bozuluyo arkadaş burda 😁

Evet kizlar eşin erkek kardesine düşkün..ben bu konuyu apacik kimseyle paylasamiyorum bile..siZlerden de akıl istiyorum..

Ben nisanliyken kaynimin cocugu olucak maddi sıkıntilari varmis birazda..eşim o zaman 500₺ vermiş kaynima..ve daha sonra benim dugunum olucak dugun gunu bana dediki davul zurna tutamadim param yoktu..ve bunun gibi birkac olay..

Az önce de ev gormeye giderken misafirlige hediye aliyorduk eltimle..eltim istedigini bulamadi almadi..esimle eve geldik konusuyoruz bana diyorki sen alsaydin..bu arada eltimin ve kaynimin calistigini bizimde sadce esimin calistigini ve maddi sikintida oldugumuzu soyliyim..

Bunu ona soyledigimde ben gerekirse ac yatarim kardesim yatmasin diyor..peki kaynimmi ?? Son derece kendini dusunen uyanik benclin teki

Söyler misiniz ben ne yapayimm ??
Esiniz cok iyi biri

Back
X