Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimle çok şiddetli kavga ettiğimiz vakit bir daha sanki yüz yüze bakmayacakmışız gibi oluyo hep
Ama 24 saat geçtikten sonra ikimizde yumuşuyoruz
Merak etme sende yumuşarsın
Eminim Bayramı küs geçirmenize değmeyecek bir şeydir
ben esimle küs kalinca cok agresif oluyorum
bir turlu cenemi tutamiyorum
susup yuzune bakmamak istiyorum ama yok
illa canini acitmak icin bir soz soyleyecem
susmak icin ne yapmaliyim diye soriyim yeri gelmisken :)
anlıyorum seni. ben de bugün eşimle kavga etmemek için o kadar efor sarfettim ki anlatamam. oruç tutmadık bugün. sabah kalktı, neden çay yok, sonra başladı dırdır. çocuk ağlar bana çatar, şortunu dolabı açıp da almaktan aciz benden ister, çay ister,su ister,yemek ister, çocuk ağlamasın ister, ev temiz olsun ister, ha bire kızar daha neler nler. ama artık alıştım valla arsız oldum galiba, bi kulağımdan giriyor ötekinden çıkıyor... bayramınızı zehir etmeyin bence...
ben esimle küs kalinca cok agresif oluyorum
bir turlu cenemi tutamiyorum
susup yuzune bakmamak istiyorum ama yok
illa canini acitmak icin bir soz soyleyecem
susmak icin ne yapmaliyim diye soriyim yeri gelmisken :)
ne tesadüf ben de kavga ettim nişanlımla. ilk defa bu kadar büyük kavga ettik. bayramda teli açmıycam. haksız yere o kadar canımı yaktıki... güvenim azaldı, içimden bişeyler koptu sanki.. evlenmemize bi ay kala hata mı yapıyorum diye düşündüm ilk defa...