eşim eşim eşim

my77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2010
250
4
0
Yozgat
eşimle arefe akşamı kavga ettik bana çok kötü bağırdı yok yere
onunla konuşmayı ve bayramını kutlamayı düşünmüyorum

biliyorum ben yine kendime yapacam ama bu sefer kararlıyım onunda burnundan getiricem
çok üzgünüm

biliyorum ben yine kendime yapacam ama bu sefer kararlıyım onunda burnundan getiricem
çok üzgünüm

neden kavga ettiğinize bağlı

çok önemli birşey değil. benide kızdıran önemsiz birşey için fazla fevri davranması

o yüzden çok kırgınım dinlemeyi bilmiyor hangi birini anlatayım bende konuşmıycam onun için bazı planlarım var

bayram biliyorum ama hakediyor bu kaçıncı

Eşimle çok şiddetli kavga ettiğimiz vakit bir daha sanki yüz yüze bakmayacakmışız gibi oluyo hep
Ama 24 saat geçtikten sonra ikimizde yumuşuyoruz
Merak etme sende yumuşarsın
Eminim Bayramı küs geçirmenize değmeyecek bir şeydir:34:

ben esimle küs kalinca cok agresif oluyorum
bir turlu cenemi tutamiyorum
susup yuzune bakmamak istiyorum ama yok
illa canini acitmak icin bir soz soyleyecem
susmak icin ne yapmaliyim diye soriyim yeri gelmisken :)

çok üzgünüm

anlıyorum seni. ben de bugün eşimle kavga etmemek için o kadar efor sarfettim ki anlatamam. oruç tutmadık bugün. sabah kalktı, neden çay yok, sonra başladı dırdır. çocuk ağlar bana çatar, şortunu dolabı açıp da almaktan aciz benden ister, çay ister,su ister,yemek ister, çocuk ağlamasın ister, ev temiz olsun ister, ha bire kızar:( daha neler nler. ama artık alıştım valla arsız oldum galiba, bi kulağımdan giriyor ötekinden çıkıyor... bayramınızı zehir etmeyin bence...

ben esimle küs kalinca cok agresif oluyorum
bir turlu cenemi tutamiyorum
susup yuzune bakmamak istiyorum ama yok
illa canini acitmak icin bir soz soyleyecem
susmak icin ne yapmaliyim diye soriyim yeri gelmisken :)

sun susunca onun ne kadar delireceğini düşün:40: deli oluyorlar deli! sen bağırıp çağırdıkça içleri rahatlıyor sadece...

ne tesadüf ben de kavga ettim nişanlımla. ilk defa bu kadar büyük kavga ettik. bayramda teli açmıycam. haksız yere o kadar canımı yaktıki... güvenim azaldı, içimden bişeyler koptu sanki.. evlenmemize bi ay kala hata mı yapıyorum diye düşündüm ilk defa...

Back
X