Esim eski erkek arkadasimi basima kakti

Hata yapmissin anlatmakta diyen arkadaslar...dunya kucuk..ilerde ortaya ciksa,hani yoktu,ne yasadinda sakladin deseydi daha kotu olmazmiydi.ben surekli sevgili degistiren birisi degildim.1 tane oldu.Ha bu yasadiklarimdan dolayi anlatmasaydim keske..Ama oda diyorki ben takintiliyim,herseyi anlatmani istiyordum diyor..yani detayli..ne yaptiklarinizi..insan arkadasina kardesine bile anlatamaz ki...herneyse bosanmaktan cok korkuyorum.yanliz kalmaktan..bidaha evlenmemkmi tovbe..icim yaniyo..onceden sorunlarimiz yine kucuktu..her evlilikte olan sorunlardi..ama simdi devam etsek bile babam o serefsiz benim gozumde bitti diyor..hersey kopuk olucak..babam annem hep soguk davrancak nefret eicek..

eski konularını biliyorum zor bir adamla evlisin.
zaten insanlar değişmez yavaş yavaş huyları ortaya çıkar.

söylediği laf gercekten ağır ve tokat atması da tabii ki. Allah sabır versin
yalnız büyük konuşmak yerine geçer hayatta evlenemem artık, boşanamam vs deme.
her şey insanlar için.. zordur boşanmak anlıyorum ama her zaman B planın da olsun.
hayat çoğu kez istediğimz gibi gitmeyebilir korkmak yerine çözüm odaklı olmalısın:31:

2 tokat yemişsin, bir de 2.el lafı. barışırsan, ki maalesef barışacaksın, yarın bir gün sana 4 yumruk atıp üstüne o... damgası yapıştıracak. ve o zaman yarım ağızla bile özür dilemeyecek. 30 yıl sonra da gençliğine üzüleceksin.

kendisi kaçıncı elmiş acabaaa

biz kadınlar herşeyin farkındayız da aslında, üç maymunu oynuyoruz sadece. Dışarıdan bakınca çok güzel gözlem yapıyoruz, ama işin içine kendimiz girince değişiyor...
eşinizin kendine güveni yokmuş, bir de nerden çıktı bu tartışma. durup dururken mi söyledi size bunu? bir tetikleyicisi olsa gerek onu bulmak lazım. diğer konularını okumadım şimdilik bilmiyorum, ama Allah kolaylık versin.

okudum eski bir iki konunuzududa

eşinizin cinsel beceriksizliği var illada bana bunları söyle demek istemiş anlamamışınız yaaa bana 2. el diyecek onu dediğin diyeceğine varyaaa

biz kadınlar herşeyin farkındayız da aslında, üç maymunu oynuyoruz sadece. Dışarıdan bakınca çok güzel gözlem yapıyoruz, ama işin içine kendimiz girince değişiyor...
eşinizin kendine güveni yokmuş, bir de nerden çıktı bu tartışma. durup dururken mi söyledi size bunu? bir tetikleyicisi olsa gerek onu bulmak lazım. diğer konularını okumadım şimdilik bilmiyorum, ama Allah kolaylık versin.

Kavgamiz cok degisik seyle basladi..sonra bisekilde yalancisin zaten konusuna geldik..kendisi cok yalan soyler..kabulde ediyor..ben yalanlarini yuzune vurdum su su su dedim..oda dedi sende yalan soyluyosun..1 -2 orbek ver dedim..sonra basladi..eskisiyle ne yaptinda yalancisinda..2 elainde..adini cikarcam..kendi hakla haklayabiliyosan falan..once yapmaz dedim icimden..sonra baya ciddiydi..ama sobra ozur diledi oyle bisey yapmazdim sinjrden dedim dedi..insan ne kadar kudurmusta olsa kariaina yapmamali bunu..bende sinirleniyorum ama bukadar ikeri gitmedim..onh birak babamida anneme karsi cok sinirlenirdi..asla bu seviyede kavga etmemislerdir

Selam arkadaslar,gecen esimle.felaket.tartistik..bana 4sene sonra 1.si hafif olmak uzere 2.si sert olmak uzere eskisi erkek arkadasi basima kakti.Sok oldum.Bana resmen ikici elsin sen dedi,kendini bana yamadin garantiye aldin kendini dedi..ama ben bakireydim vallaha ..sadece kabullenememis galiba..ama 4sene sonra konuyu actin 2.el ne demek ya..sobra ozur diledi..ganlisti hataliyim dedi..sizce bunu devami bi kac yil sonrada olsa gelirmi??suanda annemlerin yanindahim..yine basima kakarmi?kestinemiyorum..bynuda beklemezdim..hadi beklesem 2. el demesini hayatta beklemezdim..

sanırım ben bir daha o adamın yüzüne bakmazdım.boşanmak kolay mı felan demişler.tamam da bu söyleye bir kişinin bir suratına bir daha nasıl bakarsın? nasıl onunla aynı yatağa girersin?

Canim diğer konumu okudumda esin sana yetemedigi içi. Böle söylemiş olabilrmi çünkü kendisi cinsel anlamda bayaa zayif yani anlattign kadarıyla oyleki bu tarz erkekler eski sevgilileri yada diğer erkeklere çamur atip aklanir DİE dusundum

ailen arkandaysa cıddı cıddı dusunmelısın.yanlış anlamada yarın birgün cocugunuz olduğunda bu benden değil derse naparsın. bugun namusuna laf eden yarın daha buyuk laf eder.

Eski konumu okuyan arkadaslara tesekkur ederim..mantikli geldi soyledikleriniz..Cinsel anlamda zayif gercekten,bidr bakimsiz olfugu icin hep laf duyuyor brndrn..Ama oda bisey yapsaydi..Anca ben buyum kabul edeceksin dedi..5 dk lik sex i bile istemez oldum zaten..sonra camur atmaya basladi..evet kendinden oda sikayetci ama duzelmeye calismadi hicbir zaman..bulsun artik kendine 1. el pasakli birini..gul gibi gecinirler..ammaaa yok oyle bi kadin gelirki onun yatagindan kalkar baskasinin yatagina girer..boylelerine oyleleri yarar..kurban olsun bana..sadik,saygili,temiz,hanimhanimcik biriydim..yaziklarr olsun!!

Eski konumu okuyan arkadaslara tesekkur ederim..mantikli geldi soyledikleriniz..Cinsel anlamda zayif gercekten,bidr bakimsiz olfugu icin hep laf duyuyor brndrn..Ama oda bisey yapsaydi..Anca ben buyum kabul edeceksin dedi..5 dk lik sex i bile istemez oldum zaten..sonra camur atmaya basladi..evet kendinden oda sikayetci ama duzelmeye calismadi hicbir zaman..bulsun artik kendine 1. el pasakli birini..gul gibi gecinirler..ammaaa yok oyle bi kadin gelirki onun yatagindan kalkar baskasinin yatagina girer..boylelerine oyleleri yarar..kurban olsun bana..sadik,saygili,temiz,hanimhanimcik biriydim..yaziklarr olsun!!

boşanmaya mı karar verdiniz?

Erkeğin çirkefi de kadından beter. kavgada belden aşağı vurmak ne demek bide adını çıkarıcam mı diyor. onun soyadını taşıyorsun ve bu durumdan kendini muaf tutuyor
sahiplenme duygusu yok belli ki...

Evet..zaten oda ostemiyor..bitsin diyor..ama annrm cok uzgun..sinir oluyom..benden daha cok.uzuluyo..valla kendi evimi ozledim..annrmin ikidebir sitemini duymaktan biktim..elinden gelse hapise attiracak..offf..neyse...hayirlisi..allhim herkesin sorunlarini cozmesine yardim etsin..valla cok zormus..evlenmeyenlere sesleniyorum..ammaan olmssa bosanitim zihniyetinden vazgecsinler..anlasamiyolarsa evlenmesinler..

ay varya harbiden bekara karı boşamak kolay derler ya harbiden öle. millet ne meraklı yuva yıkmaya...:47::47:

bacım eşin eşşeklik etmiş. çok da yanlış konuşmuş. ama özrünüde dilemiş. sende olabildiğine sert çıkış bir daha olursa olabilecekleri tahmin edemesin. umarım yoluna girer herşey ve yuvanda mutlu olursun:ssz::ssz:

bir derdim var bolumune 1 milyon kez ayni cumleyi yazacagim. kendinizi ezdirmeyin, siz bir bireysiniz ve severek isteyerek bi revlilik yaptiniz, o kadar! sizin sahibiniz vs degil. kendinizi ezik hissedecek bir sey yok. erkekler hep gecmis uzerinden saldiriyor, adi ustunde gecmis gitmis.

lutfen sizi utandirmalarina, caresiz hissettirmelerine izin vermeyin. kocaniz olsa bile izin vermeyin.

ay varya harbiden bekara karı boşamak kolay derler ya harbiden öle. millet ne meraklı yuva yıkmaya...:47::47:

bacım eşin eşşeklik etmiş. çok da yanlış konuşmuş. ama özrünüde dilemiş. sende olabildiğine sert çıkış bir daha olursa olabilecekleri tahmin edemesin. umarım yoluna girer herşey ve yuvanda mutlu olursun:ssz::ssz:

Ya arkadasim iyide,adam ustu kapali.ozur dikedi..ama sana devam etsin veya bosanalimda dicem demiyorum dedi..sen karar ver dedi..insan bi kopek gibi pisman olur..ne ariyo ne soruyo..konusalimda bitsin diyor..demekki hakkaten 2. el goruyor ve istemiyor daha..bi pesimden kossa yemin etse bidaha demicegine de hadi dusunsem..kendi ayagimla gidim bisey olmamis gibi devammi edim.Haklisin bosan demek kolaymis,basina gelince anlasilmiyomus..ben bunu bizzqt yasadim 3. kez..Ama tipis tipis gideyimmi..adam ortada yok..biri yazmis..cocuk olunca bu benden degil derse diye..vallaha kaldiramam..yani iftiranin suclamaninda bi edebi var..haketsem amenna!!vallaha billaha ben normal temiz bi insanim yahu

eski ilişkini başına kalkacağına evlenmeseymiş..ne demek ikinci elsin yahu!sanki kendisinin olmamış mı eskiden sevgilisi eminim olmuştur.aa tabi o erkek elinin kiridir eski kadınlar demi!!! dinime küfür eden müslüman olsa..

tartışmanında bir adabı var.namusa laf eden erkek bence erkek değildir.karısına böyle hakaret eden bir erkekte bence namuslu sayılmaz..

Ya arkadasim iyide,adam ustu kapali.ozur dikedi..ama sana devam etsin veya bosanalimda dicem demiyorum dedi..sen karar ver dedi..insan bi kopek gibi pisman olur..ne ariyo ne soruyo..konusalimda bitsin diyor..demekki hakkaten 2. el goruyor ve istemiyor daha..bi pesimden kossa yemin etse bidaha demicegine de hadi dusunsem..kendi ayagimla gidim bisey olmamis gibi devammi edim.Haklisin bosan demek kolaymis,basina gelince anlasilmiyomus..ben bunu bizzqt yasadim 3. kez..Ama tipis tipis gideyimmi..adam ortada yok..biri yazmis..cocuk olunca bu benden degil derse diye..vallaha kaldiramam..yani iftiranin suclamaninda bi edebi var..haketsem amenna!!vallaha billaha ben normal temiz bi insanim yahu

estagfurullah beybim tabisi tertemizsin kimin ne haddine böle söylemler!! ben ilk sayfalardaki yazanları okuunca kızdırıp devamına bakmadan yağdırdım. ne bilm özür diledi falan deyince hani cidden diledi sandım. ama bu durumun içndeki sensin. değmiyorsa tabisi zorlama. umut ışığı var sandımdı benn:DD

canım onu dıyen benımde ben senın namusuna laf etmek ıstemedım yanı yanlıs anlama sadece bbugun namusuna laf edıp ıftıra atan yarında ıftıra atar dıye ornek vermek ıstedım bunuda der dıye. yanı sen ona bunu dusundurcek bırsey yapmasan bıle der iftira atar yanı. yemın etmene gerek yok temızım dıyosan oylesındır. senın kocanın beynı kırlı. ayrıca tabıkı sevgılın olcak esınden once bbu cok dogal. nolur kırılma yanlıs anlama kotu bı nıyetle yazmadım. yanı namusuna lafım yok suphemde yok.

canım onu dıyen benımde ben senın namusuna laf etmek ıstemedım yanı yanlıs anlama sadece bbugun namusuna laf edıp ıftıra atan yarında ıftıra atar dıye ornek vermek ıstedım bunuda der dıye. yanı sen ona bunu dusundurcek bırsey yapmasan bıle der iftira atar yanı. yemın etmene gerek yok temızım dıyosan oylesındır. senın kocanın beynı kırlı. ayrıca tabıkı sevgılın olcak esınden once bbu cok dogal. nolur kırılma yanlıs anlama kotu bı nıyetle yazmadım. yanı namusuna lafım yok suphemde yok.

Hayir yanlis anlamadim..yazdigin cok mantikli geldi..haklisin ikerde.onuda.diyebikir..ve korktum acikcasi..bu hic aklima gelmemisti..zaten bana onceden ne derdi biliyomusun,?benim cocugum olsa ben fna testi yaptirrim diyodu..ama yanlis anlama sendrn suphe icin degil,hastanede karismasindan korkarim diye..bende safim ya inaniyodum..sendrbyazinca dank etti..offf offf...allahim herkese hayirlisini versin..millet o..lari kendine kari yapar..namuslu insanlarin bunu yasamasina sinir oluyorum!!!

Back
X