Esim eski erkek arkadasimi basima kakti

onceki konularinin ikisini okudum bununla uç, bi tane kaldi oda bo$anmayla ilgili zaten

ozet geçersek
e$in temizligi( hatta suyu vede sabunu , tra$ jiletini ) senle gezmeyi tozmayi ( kahveye gitmesini biliyor ) , yatak olayini ( sevi$mede dahil, evli insanlar oper sever birbirini normal $artlarda )
spor yapmakda dahil seninle vakit geçirmeyi ( soyle futbol falan oynasin madem kalbalik olur ) sevmeyen biri
+
kumar oynuyor
+
sana agza asla alinmayacak laf soyluyor
+ ++++

$ahsi fikrim e$inin sana bu lafi soylemesi Allahin bi lutfu senin için, seni gorup acidi herhalde rabiim kurtatriyim $u kizcagizi dedi
sakin ileri bi adim atma bence
adamda duzgun bi tane ozellik yokkki , varsada sen yazmami$in
bu kadar odunlukla seni nasil sevip gozlerinin içine bakiyor onuda anlamadim ..

Boşan demek kolay diyenler var da adam hem büyük terbiyesizlik etmiş hemde herhangi bir pişmanlık belirtisi yok. Peki ne yaparsa ayrılması normal olur. 2. elsin bence olabilecek en büyük hakaretlerden biri. Üstüne bir de anladığım kadarıyla tokat var. Pişmanlık ta yok yarım yamalak formaliteden üstü kapalı özürümsü bir şey (Özür bile diyemiyorum.) Bu tavırlarla nasıl affedilir ki yaptığı şey

Boşan demek kolay diyenler var da adam hem büyük terbiyesizlik etmiş hemde herhangi bir pişmanlık belirtisi yok. Peki ne yaparsa ayrılması normal olur. 2. elsin bence olabilecek en büyük hakaretlerden biri. Üstüne bir de anladığım kadarıyla tokat var. Pişmanlık ta yok yarım yamalak formaliteden üstü kapalı özürümsü bir şey (Özür bile diyemiyorum.) Bu tavırlarla nasıl affedilir ki yaptığı şey

Diyorum ya..ben ettim sen etme dese bi pismanligini gorsem beeeelki derim..oda.yok..simdi gidip bagrip cagrip bidaha yapma bu son sansmi dryim..ikerde bisey olsa sen kendin geldin..ben zaten istemiyordum derse..valla ya bu deyeyi gudecen ya bu diyardan gidecen..deveyi gutsrm bu sefer kendim hasta olacam..diyardan gitsem amaaan valla ne zormus..m..sagolun arkadaslar yorumlariniz icin

Ya arkadasim iyide,adam ustu kapali.ozur dikedi..ama sana devam etsin veya bosanalimda dicem demiyorum dedi..sen karar ver dedi..insan bi kopek gibi pisman olur..ne ariyo ne soruyo..konusalimda bitsin diyor..demekki hakkaten 2. el goruyor ve istemiyor daha..bi pesimden kossa yemin etse bidaha demicegine de hadi dusunsem..kendi ayagimla gidim bisey olmamis gibi devammi edim.Haklisin bosan demek kolaymis,basina gelince anlasilmiyomus..ben bunu bizzqt yasadim 3. kez..Ama tipis tipis gideyimmi..adam ortada yok..biri yazmis..cocuk olunca bu benden degil derse diye..vallaha kaldiramam..yani iftiranin suclamaninda bi edebi var..haketsem amenna!!vallaha billaha ben normal temiz bi insanim yahu

canım benim tabi boşanalım demez,sen diyeceksin diye bekliyor ,çünkü vicadanını rahatlatacak aklınca, ben özrümü diledim o benden boşanmak istedi diyecek ruhsuz kocan.

Diyorum ya..ben ettim sen etme dese bi pismanligini gorsem beeeelki derim..oda.yok..simdi gidip bagrip cagrip bidaha yapma bu son sansmi dryim..ikerde bisey olsa sen kendin geldin..ben zaten istemiyordum derse..valla ya bu deyeyi gudecen ya bu diyardan gidecen..deveyi gutsrm bu sefer kendim hasta olacam..diyardan gitsem amaaan valla ne zormus..m..sagolun arkadaslar yorumlariniz icin

Kesinlikle der. Kendiliğinden gidip bak bu son şansın dersen ben zaten ne dersem diyeyim ne yaparsam yapayım dönüyor düşüncesi yerleşir kafasına. Eminim bu durumdan daha kötü durumlarla karşılaşırsın. Zaten seni gerçekten seven gerçekten isteyen adam seni bırakmamak için ne olsa yapar. Kapında yatar. Belki yaptığı şey gerçekten kafasına dank etmemiştir. Yada senin çekimser olman dönecek nasılsa gibi bir düşünce yaratıyordur. Kendini değiştirmeye bu yüzden hiç yanaşmıyordur. Bazen kesin tavırlar restleşmeler gerebilir. Kendini garanti de hissediyor olabilir.

Son düzenleme:
Hayir yanlis anlamadim..yazdigin cok mantikli geldi..haklisin ikerde.onuda.diyebikir..ve korktum acikcasi..bu hic aklima gelmemisti..zaten bana onceden ne derdi biliyomusun,?benim cocugum olsa ben fna testi yaptirrim diyodu..ama yanlis anlama sendrn suphe icin degil,hastanede karismasindan korkarim diye..bende safim ya inaniyodum..sendrbyazinca dank etti..offf offf...allahim herkese hayirlisini versin..millet o..lari kendine kari yapar..namuslu insanlarin bunu yasamasina sinir oluyorum!!!

dna mı yok artık,bu adam şizof... değilse,bende clementine34 değilim.

dna mı yok artık,bu adam şizof... değilse,bende clementine34 değilim.

Aynen dna diyordu bacim..kendisi saplantili,kadin dusmani namus bekcisidit..Ama bu kadar kadin dusmani herkesi begenmeyen beni begendi..Bana asik oldu..Kendide diyordu,sen tanidigim herkesten degisiksin diye..Ama yillar sonra eski erkek arkadasi aklina geldi demekki,benide diger nefret ettigi kadin kategorisine sojtu..Yani benim degisikligim bitti gozunde..diyorum ya o hic bir kadinla mutlu olamaz..Anca birini tutacak,ona birisini doguracak,tertemiz birini aoacak..gozleri kapali saf manyak birini..Butun kadiblara o..gozuyle bakar..bide o evli olup bekar hayati yasamak istedi bejce..yani ben evde oturcam,annesi gibi onun herseyi hazirlancak,ben disari cikmicam ama o ustedigi gibi devam yasicak..Allah bildigi gibi yapain..Kesinlikle vicdanini rahaypatmak icin de bosanalim demiyor..sana birakiyom diyo..kurjaz pislik..

Aynen dna diyordu bacim..kendisi saplantili,kadin dusmani namus bekcisidit..Ama bu kadar kadin dusmani herkesi begenmeyen beni begendi..Bana asik oldu..Kendide diyordu,sen tanidigim herkesten degisiksin diye..Ama yillar sonra eski erkek arkadasi aklina geldi demekki,benide diger nefret ettigi kadin kategorisine sojtu..Yani benim degisikligim bitti gozunde..diyorum ya o hic bir kadinla mutlu olamaz..Anca birini tutacak,ona birisini doguracak,tertemiz birini aoacak..gozleri kapali saf manyak birini..Butun kadiblara o..gozuyle bakar..bide o evli olup bekar hayati yasamak istedi bejce..yani ben evde oturcam,annesi gibi onun herseyi hazirlancak,ben disari cikmicam ama o ustedigi gibi devam yasicak..Allah bildigi gibi yapain..Kesinlikle vicdanini rahaypatmak icin de bosanalim demiyor..sana birakiyom diyo..kurjaz pislik..

yok canım benim eski erkek arkadaşın zaten onun hep aklındaydı,ama sen ona yalan söylüyorsunla gidince ,seni suçlu psikolojisine sokmak için oda sana eski erkek arkadaşınla geldi,çünkü aklınca seni suçlayabileceği başka bir şey yok,nedense ve ben eminim ki daha çok arayıp özür dileyecek senden,çok pişman olıcak, nedense bu hikayenin bir kısmı bana hiçde yabancı gelmiyor..

yok canım benim eski erkek arkadaşın zaten onun hep aklındaydı,ama sen ona yalan söylüyorsunla gidince ,seni suçlu psikolojisine sokmak için oda sana eski erkek arkadaşınla geldi,çünkü aklınca seni suçlayabileceği başka bir şey yok,nedense ve ben eminim ki daha çok arayıp özür dileyecek senden,çok pişman olıcak, nedense bu hikayenin bir kısmı bana hiçde yabancı gelmiyor..

Yabanci gelmiyor derken?seninde mi basina boyle bisey geldi?

kısmen canım, biz resmen boşandık , yakın zamanda ,ama kendisi hala çok pişmaan,

Allah sabir versin,senin nedenin neydi eger sakincasi yoksa sorabilirmiyim?peki srn hala seviyormusun?alisabildinmi bu duruma?cok zor burbdonemmi?ben cok korkuyorum bisanmaktan..o donemden..kac yillik evliydin?

arkadaşın valla bakireydim demesiyle eşinin bakireliğe takılması aynı kafa değildir.
arkadaş bu lafı etmesinin sebebinin bize olanları anlatmasıdır.. yani biz burada bize ne söyleniyorsa kim ne dedi ne yaptı ona göre yorum yapıyoruz.o da durumu söyledi. yoksa 2.el dediği de ne malum değil mi.. önemli olan konuyu açan arkadaşın hakarete uğraması.. bir de bakire olunca iftiraya uğraması..

neyse

arkadaşım geçmiş olsun.. üstüne bir bardak su iç kurtuldum diye sevin bence.. mağdem ailenin yanındasın.
eğer barışmak istiyorsa işin daha da zor.

inşallah aldığınız kararlar tatlılıkla halolur..

Esimle tekrar konusmayi denedik.Daha dogrusu o ayrilsak bile konusmamiz gerekn seyler var dedi.Neyse tabi konusamadik.O saydi ben saydim.Sacma sapan seyleri bahane etti.Ama demediki eski erkek arkadasin hakkinda soylediklerimde haksizim demedi.Zoruma gidiyor.Bi insan neden bu kadar saplanti haline getirir.Ve en sonunda konuyu kapatirken,srn kendini bana yamadin,vicdansiz diyot.Bana herseyi anlatmadin diyor.Ama kendi agiziylada diyor bakireliginr inaniyorum diye.Ama eskiden iste eskisiyle el elele tutusmus olmam,opusmus ve sarilmis olmami kaldiramiyor.Valla bukadar zihniyetsiz olur bi insan.Sonra basliyor yok ailem seni cok seviyodu sen hic haketmedin.Niye hakeymedim dedim,ne kotulugumu gordun dedim.Neymis abisinin kardesinin bazi huylari hosuma.gitmiyo diye arkalarindan konusuyomusum.Laf ettigimde abbin kardesin bazen cocukca geliyor falan demem.Asla dedikodularini yapmadim.Ama.iste buyutuyor.O benim.sulalem.hakkinda neler.diyor hic acmiyorum bile konuyu.

Esimle tekrar konusmayi denedik.Daha dogrusu o ayrilsak bile konusmamiz gerekn seyler var dedi.Neyse tabi konusamadik.O saydi ben saydim.Sacma sapan seyleri bahane etti.Ama demediki eski erkek arkadasin hakkinda soylediklerimde haksizim demedi.Zoruma gidiyor.Bi insan neden bu kadar saplanti haline getirir.Ve en sonunda konuyu kapatirken,srn kendini bana yamadin,vicdansiz diyot.Bana herseyi anlatmadin diyor.Ama kendi agiziylada diyor bakireliginr inaniyorum diye.Ama eskiden iste eskisiyle el elele tutusmus olmam,opusmus ve sarilmis olmami kaldiramiyor.Valla bukadar zihniyetsiz olur bi insan.Sonra basliyor yok ailem seni cok seviyodu sen hic haketmedin.Niye hakeymedim dedim,ne kotulugumu gordun dedim.Neymis abisinin kardesinin bazi huylari hosuma.gitmiyo diye arkalarindan konusuyomusum.Laf ettigimde abbin kardesin bazen cocukca geliyor falan demem.Asla dedikodularini yapmadim.Ama.iste buyutuyor.O benim.sulalem.hakkinda neler.diyor hic acmiyorum bile konuyu.

evliliklerde ayrılmanın gerekliligi gorulse dahi bir kez daha dusunulmesinden yanayımdır
fakat hatasını anlamadan ve aynı sekilde size saydırırken geri donerseniz ne yazık ki daha beterini yasayacagınızı dusunuyorum...

Son düzenleme:
bitir bu evliliği. gerçekten değmez bu adama..

Tüylerim diken diken oldu çok aşalıkça hemde kendi eşine nasıl söyler bir erkek bunu :( sinirmiş kızgınlıkmış sonrasındaki pişmanlıkmış hangi af özür bu yürek kırgınlığını atarki ? :(
ben resti çekerdim 3.eldede alıcı bulurum sen dert etme der kapıyı çeker çıkardım kesin

Tüylerim diken diken oldu çok aşalıkça hemde kendi eşine nasıl söyler bir erkek bunu :( sinirmiş kızgınlıkmış sonrasındaki pişmanlıkmış hangi af özür bu yürek kırgınlığını atarki ? :(
ben resti çekerdim 3.eldede alıcı bulurum sen dert etme der kapıyı çeker çıkardım kesin

bu 2. el mevzusu senden boşanacağım dediğimde bana " senden olsa olsa 2. kadın olur, beni boşamaya g.tün yemez" diyen eski kocamı anımsattı.:ssz:

bence kocan kendine güvenmeyen bir ezik, seni kaybetmekten korkuyor ama kendine de bakmıyor. ne kadar da tanıdık bir manzara geldi bana:ssz::ssz:

sirf ileride böyle olcak diye suanki erkek arkadasima öncekileri söylemedim...hatta hicbirine de daha öncekindne bahsetmedim...suanki erkek arkadasim "sen öpmüs olsan bile iliski yasamazdim senle" dedi...sanki kendileri sütten cikmis ak kasik ta

Boşandığım eşimle gayette eski ilişkilerimden bahsettim.Hemde istediği her ayrıntıyı verdim.
4 yıl sürdü evliliğimiz.
Eziklediği ve yüzüme vurduğu zaman " senden birşeyi gizlemedim, başına da silah dayamadım evlenirken" dedim ve yaşadıklarımdan pişman olmadım. Oda zamanla bu sıkıntıları aştı, bitti gitti..
onlardı beni ben yapan, olgunlaştıran..
Siz utanır anlatmazsanız bu böyle devam eder gider...
Ben olsam bu çocuktan ayrılırdım, nasıl bir mantıkmış o öyle !!

Back
X